juramac píše:samozrejme, ze si kazdy muze VYVIJET , co chce, problem je ale to, kdyz to.co vyvinul pak DA NA TRH. Pletes jablka s hruskami.
A ze Apple mohl mit navigacni app uz davno spichnutou a ze ji doposud nedal na trh, to se musis zeptat u nich.

Asi to nebudou povazovat zase az za tak dulezitou a zajimavou vec . Apple se zasadne neridi pocity nekolika malo jedincu, kteri proste neumeji a nebo nechteji umet pracovat s Goggle maps.Mapy v tom nebudou, poplatky za autorska prava majitelum map jsou smesnou marginalni hodnotou. Ale jestli jsi to nepochopil, Apple nedela nic na pul, vzdy si dobre rozmysli, proc a co dela. ..... A jestli do sveho vyrobku zatim navigaci nedal, urcite vi, proc to dela... Jinak, k tomu vychcankovi - ze bych se ve tvem pripade strefil ? Potrefeny se koukam ozval....

Drhne to, pravda, ale ouha, urcite ne u Apple.....

neviem ale tvoje argumenty o tom ze iphone navigacia vlastne nieje treba stoja na tom ze ty ju nechces a tympadom nikto iny ju chciet nemoze. ja mam napriklad iphone v aute v dokine a vcera som si nainstaloval x-gps ktora sa mi paci, ukazuje otacajucu mapu moju rychlost a trasu, funguje to na to ze je to beta docela pekne a paci sa mi to.
google maps ako navigacia v aute je blbost. nechapem ako mozes v diskusii o
navigaciach pisat nieco o aplikacii google
maps ktora je iba hlupa mapa bez ziadnej pridanej funkcie ktora by z nej robila nieco lepsie ako papierovu mapu(tie wanabee navigacne funkcie ked ti ani mapu neotoci na sirku a nebodaj otoci podla smeru jazdy neberiem)...
neviem ako ty ale vsetci moji znami ktori maju iphone by
navigacnu aplikaciu ocenili a este som sa nestretol s takym nazorom ako prezentujes ty. a dokonca sa nazves vacsinou

a k tomu co si napisal ze zrout baterie nebud smiesny... dnes som schvalne skusal iphone navigaciu x-gps (pripojeny v aute cez nabijacku z honkongu za 3 dolare) plus pustene mp3 do radia cez aux a samozrejme nastavene podsvietenie naplno, cuduj sa svete po hodine jazdy co sa mi stahovaly dokonca mapy cez 3G som dosiel do prace a telefon mal 100 percent baterie.
a argumentovat ze to vydrzi na bateriu kratko je teda najvacsi nezmysel lebo kazdy kto uz ma dokinu v aute alebo akukolvek navigaciu musi ju mat pripojenu na nabijanie lebo to je proste tak, velky displej vela zere a je jedno aky stroj to bude....
ja by som si tu aplikaciu v ziadnom pripade zadarmo nestahoval niekde nacierno lebo ked uz je raz firma ktora vytvori aplikaciu ktoru potrebujem tak ju sakra aj zaplatim a dal by som teda stokrat radsej 3000 sk za navigacnu aplikaciu do telefonu namiesto kupy nejakeho nepotrebneho sajsu ktory si mozem vylepit na sklo a budem mat na okne 2 dokiny a dve zariadenia ked to mozem mat v jednom...
proste rozmyslas strasne neekonomicky a nelogicky lebo ked uz raz mam taketo skvele multifunkcne zariadenie tak si pis ze ho chcem vyuzit naplno a budem stale hladat dalsie moznosti jeho vyuzitia.
a teraz k debate o navigacii, cital som zbezne tie podmienky pri pouzivani SDK a uz som pochopil kde je problem, nakolko firmy vyuzivaju na vyvoj aplikacii "SDK od apple" a jeho pouzivanie je zviazane s "applovskymi podmienkami" je jasne ze tympadom ako vyvinu aplikaciu ktora je proti nim cez SDK je to proste porusenie bla bla bla.... aspon som trosku mudrejsi. (nevedel som ze firmy vyvijaju aplikacie cez program od apple) tympadom to ma apple velmi dobre osetrene a vypustenie SDK namiesto volnych "zdrojakov bez podmienok" bol teda riadne obmedzujuci tah aj ked sa to asi na prvy pohlad nezda
pririvnal by som to k niecomu ako : "tu mas vsetky farby farbiciek ale mozes kreslit iba na zeleno a nesmies kreslit domceky aj ked by si to s tymi farbickami vedel"