Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Nic ine mi na app nechyba.
 Nic ine mi na app nechyba.

spachal_tmp píše:... pouzival jsem biteSMS, ale zpoplatneni od 3.x verze se mi nelibi, neni to takovy zazrak, abych za to musel platit ....

vcera mi to nedalo a vyskusal som MySMS (demo) a praca s app bola hrozne pomala mam v iPhone dohromady asi 1200 sms a prepinanie medzi Prijatymi odoslanymi a chatom bolo nehorazne pomale oproti iRealSMS kde to ide velmi rychlo... je to chyba iba dema alebo aj vam to ide tak pomali a furt sa vam zobrazuje ten kruzok s nacitavanim?
 vcera mi to nedalo a vyskusal som MySMS (demo) a praca s app bola hrozne pomala mam v iPhone dohromady asi 1200 sms a prepinanie medzi Prijatymi odoslanymi a chatom bolo nehorazne pomale oproti iRealSMS kde to ide velmi rychlo... je to chyba iba dema alebo aj vam to ide tak pomali a furt sa vam zobrazuje ten kruzok s nacitavanim?

SMS vyuzivam len ked niekto nedviha (a momentalne na komunikaciu s domovom).
 SMS vyuzivam len ked niekto nedviha (a momentalne na komunikaciu s domovom). 

Tu na lezato pouzivam iba v Safari ked nieco pisem sem na forum.
 Tu na lezato pouzivam iba v Safari ked nieco pisem sem na forum. 

) ale chyby nerobim, nepisem SMS tak chycho, ze sa niekedy az cudujem. Na tych 15 slov je to v pohode a na mail no asi si budem musiet pockat.
) ale chyby nerobim, nepisem SMS tak chycho, ze sa niekedy az cudujem. Na tych 15 slov je to v pohode a na mail no asi si budem musiet pockat. 

Paly píše:Takze spachal, neviem na co potrebujes SMS klienta, ale SMS co je v iPhone Ti nestaci? :D

, ani nechcem ist do roboty
, ani nechcem ist do roboty  zartujem.
 zartujem.

A az vyjde 3.0 uvidime co vsechno dokaze default, pokud toho bude vic tak prejdu na default..
 A az vyjde 3.0 uvidime co vsechno dokaze default, pokud toho bude vic tak prejdu na default.. . A quick reply je tiez super.
 . A quick reply je tiez super.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé