Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V cydii v repo http://david.ashman.com/beta/ se objevila aplikace Winterboard Lite, ktera snizuje pametovou narocnost klasickeho wintboardu. Mluvi se o cca 8-9 MB. Jedna se o upraveny kod programu winterboard. Musite mit nainstalovany WinterBoard a potom nainstalujte WInterBoard Lite, ktery upravi kod. Ikona winterboardu na springboardu zustane. Mam odzkousene, ze je mene narocny na pamet. U mne asi 8MB. Prozatim je to betaverze, proto nemusi fungovat vsechny temata spravne. Jen na vlastni nebezpeci
Glasklart je tema, ktoru pouzivam, aj vsetky jej doplnky a funguje, az na Weather icon, spolahlivo. Zrychlenie som spozoroval len nepatrne tak uvidime, ze ci to je dobra volba a ako sa bude app vyvijat dufam, ze dobrym smerom a ze vsetko pojde zase spolahlivo (myslim tu ikonu pocasia).
Dakujem za tip
EDIT: funguje uz aj Weather icon. Zapol som v Settings -> Winterboard Lite vsetky moznosti a iconka sa zobrazila. Som rad.
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
vyšla nová aktualizácia, ale žiadne zmeny som nezaznamenal. ale je pravda že do dosť pomáha. šandardne som mal volných tak 25 - 30 MB. teraz pozorujem tak 35 - 40 voľných MB.
iPhone X space gray 64 GB, Apple Watch 44mm space gray, MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5 iPhone.cz
neporadi niekto preco nemam v nastaveniach CyDeletea aj Winterboard Lite??
BTW: rozdiel je veľmi viditeľný...aplikácia ako "nastavenia" mi predtým išla 3x pomaľšie...dik za tip
Barva písma změněna na defaultní. Je zapovězeno používat jiné barvy. Obzvláště červené odstíny jsou pro poznámky moderátorů. Viz pravidla v odkaze. Beavers. viewtopic.php?f=112&t=10929
respring i reboot proveden, nevim com to je, a nezaznamenal sem ani zlepseni pametove narocnosti, tudiz se domnivam ze ani neni nainstalovan, ale instalace probehl korektne tak nevim
Me se taky v Settings nic neobjevi, ale nainstalovany to asi je, protoze mi to nejaky veci z WB deaktivovalo (napr. skin klavesnice a par obrazku z UIImages).
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán iPhone 4 32 Gb from Vodafone
kruci, nějak to nemůžu nikde najít, repo jsem přidal a když si ho rozklinu, mám tam jen dvě aplikace: Lockscreen info a JSON framework... máte to tam pořád??
Mě svátky jedou na SpringBoardu ve StatusBaru úplně v pohodě od začátku jen je mám uspořádaný do jedné složky, tj. mám jednu složku, kde mám svátky, pozadí v SMS, odemikání atd. a vše jede v poho
ale v kombinaci s WB Lite nejdou, jde o to zakázání uiimages
jinak kdyby někdo měl zájem, tak jsem z iPhonu vytáhl soubory WB Lite i se zachovanou adresářovou strukturou, když už to teda není na cydii
EDIT: tak po odinstalaci jsem zjistil ze iphone je sakra pomalejsi, takze to nakonec dopadlo tak ze jsem ze zazalohovanyh souboru WB Lite opet obnovil. Terminator, ktery padal a kousal se s klasickym WB ted bezi opet jak ma, i animace na springboardu jsou plynulejsi.
MacBook Pro Retina 15 10.10 iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5 iPad mini Retina 32GB 8.1.2
nemohol by to sem niekto hodit pls? ocenil by som tuto app
edit: tak ten projekt bol vraj kompletne zastaveny nieco o tom sa da najst tu http://macthemes2.net/forum/viewtopic.p ... 23#p469323 mozte to sem prosim naozaj niekto hodit, lebo tak vyzera ze v cydii sa toho uz nedockame edit2: tak vraj ak toto http://david.ashman.com/WinterBoard.dylib vlozite do applications/winterboad.app tak to pojde edit3: a vraj to nefunguje, nwm zatial som s tym dlhsie nepracoval, ale ramky nemam volne o nic viac, po respringu dokonca o 2MB menej
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
Zdar, tak nevím, chci to nakopírovat přes T-poT v Total Commanderu, ale nepovolí mi to přepsat ty původní soubory. Jak jste na tom ostatní??? zkoušel jsem to i v Safe mode, ale stejně to nejde.
Tak jsem to tam dostal - šlo to přes WinSCP, divný, že přes ten T-pot to nejde... no, ale kromě toho, že mi to zrušilo skin klávesnice a zvuk při mačkání klávesnice jsem zatím žádné extra zlepšení nezaznamenal. V nastavení WinterboarLite mám a jsou tam jen dvě položky na zaškrtnuní - Memory Saver a Debug. No uvidíme co bude dál, jestli se mi bude časem zdát že je IP rychlejší a budu mít víc RAM, zatím se to stále pohybuje okolo 35MB +-, když zkouším v MemTool vyčistit - to jsem ale měl i před tím. Jinak svátky i weather icon mi zůstaly ve statusbar. Myslím si, že záleží na tom, co všechno člověk v IP používá. Někomu to může pomoct asi dost, viz příspěvky výše, ale na něčí IP to skoro nemá vliv. Každopádně díky za upload.
no ještě zkus přímo v IP nejprve smazat ten soubor winterboar.dylib a teprve potom nakopíruj ten nový, mě se stalo, že i když jsem dal, že ho chci přepsat, tak mi tam podle velikosti zůstal ten původní (ten má asi 47kb a ten nový cca 88kb) nevím jestli to pomůže, ale zkus to.