Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zdarek vsem mam problem s plikaci ICQ naistaloal jsem si ji a fungovala normalne po preistalovani PC se mi synchronizoval iphone z pc kde nebyla zaloha phone. Od te chvile je icq fuc a kdyz si ho dam pres App Store instalovat mi pise ze je jiz instalovane. Polozka ICQ je v nastaveni ale bez ikony. Podle mne je tam nekde neco jeste je ale co a kde nevim. Poradite diky
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Pravdepodobne mas problem ako sa vyskytol s Facebookom kukni sem na moj post. A sprav to iste ale hladaj namiesto Facebooku ICQ.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Tak jsem to zkusil dle tveho postupu: Pripojte sa do iPhone cez SSH Prejdite do zlozky /private/var/mobile/Applications Prejdite kazdu jednu zlozku (to dlhe cislo) a hladajte icq.app Ked ju najdete tak cely ten adresar zmazte myslim este to predosle dlhe cislo... co oznacuje aplikacie vo vasom iPhone
Ale icq ani tuk ruzne aplikace ale to icq nikde nechal jsem to i prohledat pres totalcommandera ale nic ????