Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
velmi dobry je slovnik z rady SlovoEd. Bohuzel myslim, ze jsem nevidel ceskou verzi. Ale pokud ho nekdo mate koupeny (at uz pro symbian, windows mobile, ...) tak staci koupit jakoukoliv jinou verzi pro iPhone a ty datovy soubory se slovnikem i treba vyslovnisti prekopirovat z toho symbianu (wm) na iPhone. Btw funguje to i s trial verzi.
Nicmene nedavno jsem v akci zadarmo stahl slovnik Cole Zhu (app store) a jsem s nim spokojen. Nyni uz zase stoji necely 3?.
Zdravim, potreboval by som poradit s dobrym slovnikom, najlepsie offline na iPhone. Pozeral som tento http://itunes.apple.com/sk/app/slovak-e ... 55214?mt=8 , mate s nim niekto skusenosti ? Alebo poradte iny... Budem potrebovat rychly slovnik, sem tam aj nejake frazy v zahranici, preto najlepsie offline DIky moc !
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB
Tedka jsem to testoval. Slovní zásoba bude asi dobrá, nicméně na appstoru to hodnocení neni nic extra a přijde mi to jako kdyby tu aplikaci udělal někdo v rychlosti. Kdyby nebyla free, tak by moc úspěch neměla.
co sa tyka slovnika lingea, na ucely ked v skole potrebujem zistit nejake slovicko a podobne staci pocket verzia za 4.99$? 44$ za large sa mi moc davat nechce
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO