Program na počítání dat

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

habitat3 | pon čer 15, 2009 9:44 pm

Program na počítání dat

Ahoj, existuje na ip 3g nějaký program co počítá data která mi protečou přez net? Jde mi o to, že mam limit od operátora 100mb měsíčně a nerad bych ho přetáhl. Díky moc za radu :wink:

Uživatelský avatar iTukan | pon čer 15, 2009 9:47 pm

Re: Program na počítání dat

Standartne v systemu - Nastaveni > Obecne > Pouziti

Nepocita to se 100% jistotou....
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Beavers | pon čer 15, 2009 10:33 pm

Pokud jsi u Vodafone, buď ujištěn, že tě upozorní SMS, až se dostaneš na 75 MB a před dosažením 100 MB hranice by ti měli zpomalit internet natolik, že bys těch 100 MB nemohl dosáhnout před koncem období. Jinak v tom přehledu v Nastavení ber v úvahu odeslaná i přijatá data. Tento součet je ale vždy nižší než než skutečnost, ale není to zase tak velký rozdíl. Myslím si však, že by to mělo počítat stejně a číslo by se mělo podobat tomu, které uvádí operátor (zde VF).
Moderator fóra
Moderator fóra

habitat3 | úte čer 16, 2009 7:40 am

ano jedna se o VF.. ted jsem se koukal do nastaveni - diky za radu a je to tam. rozdil je malej. DIky moc :mrgreen:

dfq | čtv čer 18, 2009 1:37 pm

a neviete nahodou niekdo ako je to u T-mobilu??

Jeremi | sob čer 20, 2009 11:07 am

ja mam T-mobile SK mam 1 gb dat a po prekroceni hranice 900 mb mi tiez pride sms kde ma upozorni na prekrocenie dat

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone