vizitky pod FW 3,0

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar lukas26 | čtv čer 18, 2009 7:46 pm

Re: vizitky pod FW 3,0

mám obavy, že jestli se objeví, tak možná akorát v Cydii, což je pro tebe pasé, že...no možná to někdo vytvoří, hodí na AppStore a Apple to nechá projít...
kdoví, proč to neudělali v základu, vždyť to žádná věda není...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

havran66 | čtv čer 18, 2009 8:22 pm

Pro mě to je jedinej ale důležitej nedostatek. V dubnu jsem si iPhone kupoval s tím, že f3.0 to vyřeší. Bohužel ne. MMS nepotřebuju:) a sdilení internetu je u Vodafonu (pro mě) nepoužitelný, protože na chalupě, kde bych to potřeboval jede akorát GPRS a to ještě jak kdy.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

faktor | pon čer 29, 2009 3:37 pm

Tohle je bohužel důvod, proč vážně uvažuju o jiným mobilu... mám cca 1200 kontaktů a téměř denně nějaké přibývají. iPhone ani neumí uložit číslo, které vám někdo diktuje. Už se mi stalo nejmíň stokrát, že jsem musel vysvětlovat, že iPhone neumí přijímat vizitky.. Mám tu značku rád, compy používám výhradně Apple, ale takováhle kravina mi už dokázala pěkně znepříjemnit život. Není tu někdo, kdo by se o tom mohl nějak vážně zmínit ve vývojovém teamu?

Ttomcat | pon čer 29, 2009 3:51 pm

V App Store vyšla aplikace CopyContact. Ta je schopná kopírovat číslo, bohužel bez jména, do normálni SMS.

Uživatelský avatar rony | pon čer 29, 2009 4:08 pm

Pozor: pokial s niekym volate a diktuje vam cislo mate dve moznosti.

• luxusna: mate dva iphone :)
  • obycajna: prepnete na hlasity hovor, stlacite Home tlacitko a spustite kontakty, vlozite novy kontakt, ktory vam diktuje volajuci.

Otazka: kontakt ide poslat emailom ako VCF, povazujem to za luxusnejsi sposob ako parovat sa s neznamym mobilom cez bluetooth.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

faktor | pon čer 29, 2009 4:21 pm

Díky za info, nejdřív stáhnu CopyContact, pak se naučím vkládat kontakty přes návod, který je v pohodě :shock:

Posílání kontaktů mailem je samozřejmě v pohodě, jenže lidi v mém okruhu asi tak z 90% nemají mail v telefonu a nemyslím, že by to někde bylo jinak, možná v IT firmách je osvícenější situace.

Uživatelský avatar rony | pon čer 29, 2009 4:47 pm

Ja sa snad po 100.x spytam: spocitajte si cas, ktory stravite obaja tukanim do mobilu, aby ste aktivovali Bluetooth, dohodli sa na sparovani (vymena informacie o PINe), potom dohladavanie kontaktu, odoslanie, odsuhlasenie prijatia dat, ulozenie. Kolko priblizne operacii vykonate a kolko tlacitok stlacite?

Nie je jednoduchsie tych par cislic si proste nadiktovat?
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar marajs73 | pon čer 29, 2009 4:54 pm

Jenže lidi jsou tak naučení.
např: já řeknu šéfovi "nadiktuj mi prosím číslo na XY" a on začne ťukat do své nokie a za minutu ji položí na stůl. Já říkám "to číslo !" a on odpoví "poslal jsem ti vizitku" :lol:
Host
Host

faktor | pon čer 29, 2009 4:57 pm

Musím k tomu ještě dodat, že čím důležitější člověk, tím větší šrot používá, někteří maageři mají dosud Nokia 5110 jen proto, že jejich Mercedes nepodporuje nic jiného :D Ještě jednou prosím - pokud je tady někdo, kdo má přístup do developerských konferencí, pomozte nám, normálním lidem :mrgreen:

Uživatelský avatar rony | pon čer 29, 2009 7:49 pm

tak mu proste nabuduce posli kontakt mailom. a tiez skumaj ako na teba pozrie. a tiez to NERIESTE! ma dost unavuje ako neflexibilne viete reagovat :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

faktor | pon čer 29, 2009 8:34 pm

Rony: To se u nás nedělá :D Pokud od toho někoho něco potřebuješ, tak to už vůbec není vhodné. Jen znovu zdůrazním - pokud má někdo z fóra možnost upozornit Apple na tento chybějící kus softu.. prosím, udělejte to :mrgreen:

Karloss | stř črc 01, 2009 9:18 am

Rony: To nevíš, že se dají vizitky posílat také přes sms? Nevím proč bych musel s někým párovat telefon.. Tato funkce mi hodně chybí :( Pořád dokola musím opakovat "Prosím pošlete mi kontakt jako sms, mám iPhone.."

Zahradník | stř črc 01, 2009 1:04 pm

CopyContact funguje, ale jen napůl. Je možné zkopírovat a po SMS poslat buď pouze tel. číslo nebo jméno nebo např. adresu. Poslat uvedené údaje dohromady bohužel nejde.

Ttomcat | stř črc 01, 2009 8:01 pm

Já jsem zkopíroval telefonní číslo a emailovou adresu do jedné SMS zprávy a bez problémů se to odeslalo.

havran66 | pon črc 06, 2009 5:57 pm

Dnes jsem zkopíroval kompletní kontakt: Jméno,2 čísla,mail,adresa a vše přišlo. Možná to bylo aktualizací,která se před tím stáhla. Slabá ale alespoň nějaká náhrada za vizitky. Píšu samozřejmě o SMS ne o BT. To je lepší si ho tam naťukat a nějak mě ani dřív nenapadlo si posílat vizitky přes BT.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

havran66 | pon črc 06, 2009 8:47 pm

Omlouvám se. Zapoměl jsem se zmínit, že pomocí aplikace CopyContact. Myslel jsem, že to vyplynulo z předchozích příspěvků. Je to trochu krkolomé, ale aspoň něco.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

senavi | stř úno 10, 2010 9:05 pm

No mám dosť.
Práve som dosť nepríjemným spôsobom prišiel na to, že ip nevie prijímať vizitky.
Môj nádejný nový zamestnávateľ mi poslal vizitku na moju nádejnú novú šéfku, aby som sa jej hneď ozval.
Tak čakám a čakám, až ma napadlo, že som niekedy čosi o vizitkách na ip čítal.
Pohľadám na fóre a som doma. :shock:
Môj úžasný telefón nevie prijať vizitku. :shock:
No mám dosť.

Paly | stř úno 10, 2010 9:07 pm

Predaj a kup si Nokiu :)

Povedz nadejnemu sefovi, ze nech ti posle cislo v SMS je to velmi jednoduche (aspon na iPhone, copy cislo, paste do SMS a send) :)

Nebud taky rozhorceny. Ja ked som kupoval iPhone a cital som recenzie co vsetko nevie a aky to je "hlupy" telefon tak som bol spokojny ked mi prisiel lebo som vedel co ma caka. :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

senavi | stř úno 10, 2010 9:26 pm

;-) To bola moja prvá reakcia, že ho predám. Žena na mňa vyvalila oči, lebo vie, aký som z ip nadšený.
A vážne na to nie je žiadne riešenie? To by bol dôvod vrátiť sa aj k JB.

Uživatelský avatar ygy | stř úno 10, 2010 9:51 pm

nie neexistuje a dokonca ani s jb

Radka83 | úte srp 16, 2011 8:40 am

Ahoj,
můžu se zeptat jestli jde posílat vizitky u iPhone 4, samozřejmě na jiný typ tel. než iPhone.
Nebo pouze pomocí app copycontact přes sms?
Děkuji.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone