Presnosť ukazovania stavu batérie v %

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Pavuk | sob črc 04, 2009 3:27 pm

Presnosť ukazovania stavu batérie v %

V aplikácii BatteriLife z ApStore mi ukazuje 15% a vedľa batérie čo mám aktivované cez SBSetings 8% :shock: tak podľa čoho merajú tieto apl a ktorý stav je reálny?

EDIT: Mobil ukáže pri vybití 20%, 10% už nie a taktiež tento stav sa nezhoduje s tým vedľa batérie. Podľa údaju vedľa ikonky batérie ukazuje apl z Cydie MyBatery. Tie z ApStore zaokrúhlujú na celé takže o ničom na presné meranie. A taktiež sa nezhoduje údaj čo mi ukazuje animovaná batéria na pozadí počas nabíjania.

Obrázek Obrázek
Naposledy upravil Pavuk dne ned črc 05, 2009 7:29 am, celkově upraveno 3

vlk25 | sob črc 04, 2009 3:32 pm

Re: Presnosť ukazovania stavu batérie v %

Presne to iste som si všimol včera. :roll:
Host
Host

zaso | ned črc 05, 2009 2:57 pm

v 3.0 na 10% baterie telefon neupozornuje. Nevime coho sa drzia ked pisu aplkiciu, ale aj platene aplikacie z appstore...my battrery life ak si spravne spominam...pri uplnom nabiti ukazuju 101 ppr. 105% baterie :)

Uživatelský avatar Antabelus | ned črc 05, 2009 7:05 pm

No, co se týče obrázku baterie v dobu nabíjení - ta je složena ze 17 obrázků. Na každém přibyde tedy přibližně 6%, takže to je pouze orientační a vlastně, dá se říci, jen tak.

Nejvíce bych věřil percentuelní baterii ve statusbaru (nahoře vedle hodin). Je to skrytá funkce springboardu, takže tento údaj by měl být nejpřesnější. Ostatní aplikace řekl bych vycházejí z něho.
iPhone guru
iPhone guru

siccnezz | ned črc 05, 2009 10:59 pm

A hlavně, u nějaké aplikace v AppStore jsem četl, že kvůli omezení Applu mohou tyto apps zobrazovat baterii pouze po 5%. Takže bych věřil opravdu nejvíc tomu ukazateli ve statusu. I když, na 2.2.1 mi nějak divně harašil. Jednou skočil o pár procent nahoru, někdy o hodně klesnul. Ale na 3.0 ukazuje celkem normálně.

Uživatelský avatar Lukáš Petr | úte črc 07, 2009 9:16 am

Tak to me se stal taky takovej bug: po jednom nabiti mi to ukazovalo porad 100% a i ten zelenej ukazatel vedle byl porad plnej, a potom to po par hodinach s "plnou" baterkou zdechlo :lol:
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone