a79: skus pouzivat Seznam ucet a prihlasuj sa, potom si aplikacia nacitava tvoje nastavenie z tv.seznam.cz
Tesne po update o polnoci: Sme radi! Mam uz updatnute, uvidime
update: vcera som to napisal z tapatalku, takze doplnim samotnu info o update.
V prvom rade Seznam vypocul zrejme najcastejsie prosby pouzivatelov. Pridal Offline rezim. Napisem radsej ako to funguje, aby ste zbytocne neskumali co a preco.
Vsetci vieme, ze v aplikacii sa da prihlasit uctom Seznam, co napomoze tomu, ze ak ste na tv.seznam.cz nastavili svoje tv kanaly, tak aplikacia si ich prevezme a nemusite sa trapit v iphone s vyberom. V nastaveni aplikacie teraz pribudol AJ offline rezim. Musite manualne stiahnut program na 7 dni dopredu, co trva relativne dlho (odhadom 1-2 minuty) a zaroven vas to odhlasi (aplikacia sa tym padom nesnazi ist na servre seznamu). To pre istotu ak ste prekvapeni z toho, ako to funguje.
Dalsie vylepsenia su uz technicke, mali by sa bezne problemy aplikacie eliminovat.
Vyber dni pre prezeranie programu zostal zlozitejsi - musite tuknut na tlacitko a vybrat si den. Trochu to zdrzuje, moznost pozriet nasledujuce dni vsak mate. Ocakaval by som trebars tahy typu "posuniem prstom po obrazovke dolava/doprava" a presuniem sa na nasledujuci den. Pripadne proste tych 7 dni je v jednom zozname, kludne dlhom - vid poznamka nizsie.
Nadalej velmi chyba okamzita informacia o tom, co NASLEDUJE po aktualnom programe. Cize miesto zobrazenia jedneho programu jednej stanice ale rovno dva programy. Je to mimoriadne prakticke zobrazenie

Netreba sa bat, ze to predlzi zobrazeny zoznam, mame iphone a potiahnut prstom nahor a nadol vobec neboli a je to extremne rychly (neplati poucka z webu, ze dlhe stranky sa tazko roluju).
Nastaveni: tu mam iba ergonomicke problemy - formular pre prihlasenie ma tlacitko na prihlasenie neocakavane vlavo hore

Naopak tlacitko na nacitanie dat je iba v nastaveni, zrejme je to v tejto verzii docasna pozicia a mozno sa presunie na uvodnu obrazovku

(kludne by sa to mohlo zdruzit do jedneho tlacitka tak, ze ked z uvodnej obrazovky prepnem do Offline, tak sa este opyta ci chcem stiahnut data).
Moznosti upozorneni Moje porady - priznam sa, ze tuto funkciu privelmi nepouzivam, neviem si vysvetlit preco. Zrejme preto, ze sa pomerne komplikovane tam daju ukladat.
Zasielanie upozorneni vyriesil Seznam jednoducho - 1x denne zrejme posle suhrnnu informaciu o programoch a zrejme emailom

Niektore modalne upozornenia (naciitaaam...) sa zobrazia na pol sekundy a zmiznu - mozno su zbytocne

a nahradil by som ich tradicnym rotujucim kolieskom v rohu obrazovky.
Hladanie - nepouzivam, obrazovka zobrazi iba fullscreen riadok - cakal by som preddefinovane filtre typu "sci-fi, spravodajstvo, film...) - ale neviem, ci by som to pouzival

Ucel programu je jasny - sedim doma pred telkou a chcem to mat v telefone ako RYCHLU moznost prescanovat, co je v TV, co bude a pripadne ako jednoduche upozornenie, ci a kedy bude nieco, co som si predtym zvolil ako moj oblubeny program.
Seznam TV sa stava pomaly miestnou jednickou