Seznam TV program [App Store]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

ikosk | pon črc 27, 2009 3:34 pm

Seznam TV program [App Store]

Nasiel som na appstore opat dalsiu cesku free aplikaciu na TV program. Tento krat je za nou seznam.cz. Paci sa mi viac ako O2...

https://itunes.apple.com/cz/app/tv-prog ... 58898?mt=8

Hlavní funkce:
- uložení vybraných stranic na hlavní kartu aplikace a sledování přávě
běžících pořadů
- vyhledávání v programové nabídce
- možnost nastavit vybraným pořadům (u seriálů všechny díly, či
jednotlivé epizody) emailové upozornění na jejich začátek
- podrobný popis jednotlivých pořadů včetně obrázku

Cena: free

Obrázek
Entertainment
06.03.2024 07:29
Velikost: 14 MB
Cena: US$ 0
Hodnoceni: 1
od 1 lidí
QR code
Seznam.cz a.s.
TV program Seznam.cz 3.6
Sami si vyberete, které stanice vás zajímají. A hned vidíte, co dávají. Celý den, v hlavní vysílací čas nebo právě teď. U každého pořadu si lze nastavit upozornění, že začíná. U seriálů dokonce pro všechny epizody. Žádný díl už vám tak neunikne. Každý pořád vysílaný v ČR okamžitě najdete díky vyhledávacímu řádku. A pokud zrovna nevíte, na co se v TV podívat, s výběrem vám pomůžou naše tipy.
VÍCE O APLIKACI
Powered by iPhone.cz

jeenik | pon črc 27, 2009 4:06 pm

Re: Seznam TV program (appstore)

a funguje vám to? mě tedy ne, aplikace se sice spustí, ale žádný program neukáže...
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | pon črc 27, 2009 4:07 pm

Mohli by ste vymenovat TV stanice, ktore su v nom? Screenshot vyzera ozaj lepsie ako to o2.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

ikosk | pon črc 27, 2009 4:07 pm

ano, funguje bez problemov. :D

Edit:
Vyberam niektore TV Stanice: STV1, STV2, STV3, JOJ, Markiza, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima cool, Barrandov, HBO, Noe, TA3, Z1, Discovery, Animal, Spektrum, CT1, CT2, CT4, CT24, Eurosport, TVP1, TVP2, ORF a dalsie. Su tam vsetky co aj na webe tv.seznam.cz

Uživatelský avatar rony | pon črc 27, 2009 4:19 pm

ajajaaaj :) takze vhodne aj pre Slovensko, aspon zaklad tam je. Idem to odskusat.

VRELA VDAKA!!!
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

marseli | pon črc 27, 2009 4:27 pm

Myslim, ze je o neco horsi nez od O2, ukazuje pouze prave probihajici program, u O2 i ten nasledujici.
Pro Slovensko je tento ale lepsi.
Senior uživatel
Senior uživatel

jeenik | pon črc 27, 2009 4:34 pm

takže po reinstalaci funguje
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | pon črc 27, 2009 4:37 pm

mne sa zda dizajn krajsi, mozno u O2 to prekopali medzicasom, nevidel som.

slovakom bude chybat JOJ Plus a mozno este nejake tie satelitne stanice.

evidentne aj tejto aplikacii vadi privela stanic naraz. Skoda, ze programatorov nenapadlo to optimalizovat trosku viac. Treba tomu trochu pomoct aj lepsim backendom na serveri.

nejde mi vojst sipkou > do zoznamu programov jednej tv stanice.

no a nakoniec sa obavam, ze to pre normalne pouzivanie vyzaduje pripojenie k internetu :) nastastie doma pred telkou to nehra rolu... ale niekde vonku to uz problem moze byt...

takze: bez inetu ani ranu - skacu chyby a nic sa nezobrazi. Hold na doma na wifine ste akotak dobre. Mimo = pruser.

Skoda, ze sa uz druhy team programerov vysral na konzultacie s BEZNYMI pouzivatelmi :-(

Mam za zle aj teamu O2 aj seznam.cz, ze sa ani nepokusili pribehnut sem a pozhanat si SOLIDNYCH testerov :-(

Coho sa pani bojite? Ze bonzneme konkurencii co pripravujete? Ja mam so zmluvami o mlcanlivosti dobre skusenosti :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Apache23 | pon črc 27, 2009 6:28 pm

Dik za info testujem a vyzera to super len nerozumiem sekcii "nastavení" :?:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | pon črc 27, 2009 7:07 pm

v podstate v Nastaveni buchnes svoj seznam.cz ucet, ma to asi vyznam v akomsi nazdielani informacii z uvodnej stranky seznam.cz, kde si si tiez povyberal tv stanice... inak neviem.

moj rozsudok:

o2 - zamotali sa v nevhodne navrhnutom gui, nemaju offline
seznam - dobre navrhnute gui, obcas trhane a pomale, nema offline

Keby programeri premyslali, tak spravia upozornovatka na tv programy cez Google Calendar - ten sa vie synchronizovat s iPhone nadherne...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Tea Racer | pon črc 27, 2009 7:30 pm

Koukám na to vypadá to lépe zkusim to :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Cyclope | úte črc 28, 2009 6:29 am

Škoda, že nelze posílat upozornění SMS jako u konkurenční app. E-mail je mi k bohužel k prdu, mám push vypnutý. Opravdu ideálním řešením by byl, jak zmiňuje rony sync s Google Calendar. Snad se sem autoři juknou :wink: . A nebo ještě lépe přes PUSH? :?: :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mirekpi | úte črc 28, 2009 11:01 am

Re: Seznam TV program [App Store]

Provedl jsem smazání aplikace a znovu nainstaloval a už to funguje.Funguje i přihlášení na účet seznamu :D

MilaZet | čtv črc 30, 2009 9:43 am

Zkousel jsem si ted dva dny tento novy od seznamu a starsi od O2 a musim rict, ze ani jeden neni idealni. O2 ma urcite prehlednejsi informace o danem programu, ale bohuzel diky nabidce nemaji kompletni seznam a osobne se mi zda pomalejsi. Seznam TV vypada lepe, ma vetsi nabidku programu (pouzitelnych) a mozna je trochu rychlejsi, ale chybi informace a odkazy pro dany porad.......
Tak nevim a souhlasim s "Ronym", kdyby si dal nekdo tu praci a vyslysel par informaci z tohoto fora, urcite by to bylo ku prospechu.

Uživatelský avatar rony | čtv črc 30, 2009 2:00 pm

ak budete niekto este pisat review do AppStore tak prosim pekne, propagujte forum.iphone.cz, ze podrobnejsie napady su prave tu :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar shimie | čtv črc 30, 2009 2:29 pm

Mne tato aplikacia nechce chodit. Po nainstalovani, vytvoreni vlastneho zoznamu isla, ale len do chvile ked som spustil aplikaciu bez pripojenia na wifi, (cez edge). Od vtedy nejde aj ked idem cez wifi, len preblikne okno nacitavania a nic sa nenacita, ani jedna stanica. Skusal som aplikaciu vymazat a znovu nainstalovat, problem ten isty.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

vadim | ned srp 02, 2009 9:19 am

Vypadá to docela hezky,ale TV program na iDNES je prostě nejrychlejší a na informování tak akorát))))))))
Host
Host

Uživatelský avatar sten32 | pon srp 03, 2009 8:54 am

ked hladam tuto aplikaciu na appstore tak najde len O2TV :lol:
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

lukaspulda | úte srp 04, 2009 1:14 pm

Děkujeme za všechny Vaše připomínky. Na nejčastější dotazy jsme se pokusili odpovědět zde: http://seznam.sblog.cz/2009/08/04/99

Pokud máte konkrétní problémy můžete nám napsat na seznam.namobil@firma.seznam.cz

Díky a fajn den :wink:

Uživatelský avatar Tea Racer | úte srp 04, 2009 1:18 pm

sten32 píše:ked hladam tuto aplikaciu na appstore tak najde len O2TV :lol:

link mas tady

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | úte srp 04, 2009 1:50 pm

zahltili ste to tu blbostami typu "nic nezobrazuje" a tak nam zo seznamu odpovedali na najmenej dolezity problem "odinstalovat/nainstalovat" :-) pretoze to povazovali za "najzavaznejsie" :-)

pevne dufam, ze sa dockame aj dolezitejsich zalezitosti a nie riesenia veci, ktore riesi helpdesk pre danu aplikaciu :-)

mna teda zaujima hlavne zlepsovanie funkcii programu :-)

* offline - planuju to, super
* moznost prenosu upozorneni ako udalosti do kalendara - najidealnejsie napr. cez webovy kalendar typu Google Calendar - zvoleny program sa prenesie ako udalost
* moznost push upozorneni - alternativa
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

lukaspulda | úte srp 04, 2009 1:58 pm

Pročítali jsme všechny reakce ;)

V tento moment se soustředíme na plnou funkčnost tak, abychom neměli žádné problémy s načítáním programu nebo stabilitou. Až po té je možné se věnovat rozšířením o další funkce. Děkujeme za pochopení a prosíme o trpělivost.

Lukáš Pulda

Uživatelský avatar rony | úte srp 04, 2009 6:59 pm

ja rozhodne drzim palce :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Apache23 | úte srp 04, 2009 7:03 pm

My sme za vašu prácu velmi vdačný a oto viac že tu konecne niekto konzultuje. Vela stastia. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Uživatelský avatar Tea Racer | sob zář 12, 2009 7:09 pm

Tato aplikace mi po update na OS 3.1 prestala ukazovat stanice :(
Jde vám to? iPhone 3G.

Moderator fóra
Moderator fóra

PaDoX | sob zář 12, 2009 7:32 pm

Áno, ide to

Uživatelský avatar Tea Racer | sob zář 12, 2009 8:01 pm

a máš FW 3.1? Ale jak koukam na tento thread tak to nekomu neslo ani drive, mě ano. Jen ted to po updatu nejde :(

Moderator fóra
Moderator fóra

PaDoX | sob zář 12, 2009 8:07 pm

Keby si si prečítal môj podpis, tak by si zistil že mám 3.1.

Uživatelský avatar Tea Racer | sob zář 12, 2009 10:14 pm

Už jsem videl více blábolů v podpisu tak se radeji ptám pro jistotu. Nevim mě to s 3.0 šlapalo po update na 3.1 to prostě je prazdne. :(
Tak pomohlo odebrani z IP i IT a stáhnuti znovu, jinak jsem se stím patlal zbytečne :-) hlavne že to už šlape.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | sob zář 12, 2009 10:20 pm

uz by to chcelo nejaky upgrade :-) chyba mi v tom moznost vidiet ake programy pojdu po aktualne zobrazenych a aj moznost jednoducho (tj. napr. tahom prstom sprava dolava) prejst na dalsie dni :-) a potom fakt, ze po polnoci obvykle nic nevidiet :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

PaDoX | ned zář 13, 2009 11:32 am

Presne tak. Po pólnoci to už bere ako ďalší deň a už nevidno čo ide napríklad o 01:00

Uživatelský avatar Tea Racer | ned zář 13, 2009 11:34 am

No tak to jsem si nevšiml teda :-) ale tam lze prece nastavit co hraji prave ted ne? TO taky nefunguje? Ted to nejak nejde zkusit když neni pulnoc :D

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Arrow79 | pon zář 14, 2009 9:52 pm

Mne sa stava, ze dost casto (cca niekedy aj 3x mesacne) sa mi aplikacia vyresetuje do povodnych nastaveni. Tzn: CT1, CT2, Nova, Prima.
Potom musim opat nastavit svoje programy.. a len cakam, kedy to urobi opat..
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar dodulo | pát zář 18, 2009 7:42 pm

update :) mali by tam byt opravene veci s casom pridany offline rezim, vylepsenie stability
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar rony | sob zář 19, 2009 10:56 am

a79: skus pouzivat Seznam ucet a prihlasuj sa, potom si aplikacia nacitava tvoje nastavenie z tv.seznam.cz

Tesne po update o polnoci: Sme radi! Mam uz updatnute, uvidime

update: vcera som to napisal z tapatalku, takze doplnim samotnu info o update.

V prvom rade Seznam vypocul zrejme najcastejsie prosby pouzivatelov. Pridal Offline rezim. Napisem radsej ako to funguje, aby ste zbytocne neskumali co a preco.

Vsetci vieme, ze v aplikacii sa da prihlasit uctom Seznam, co napomoze tomu, ze ak ste na tv.seznam.cz nastavili svoje tv kanaly, tak aplikacia si ich prevezme a nemusite sa trapit v iphone s vyberom. V nastaveni aplikacie teraz pribudol AJ offline rezim. Musite manualne stiahnut program na 7 dni dopredu, co trva relativne dlho (odhadom 1-2 minuty) a zaroven vas to odhlasi (aplikacia sa tym padom nesnazi ist na servre seznamu). To pre istotu ak ste prekvapeni z toho, ako to funguje.

Dalsie vylepsenia su uz technicke, mali by sa bezne problemy aplikacie eliminovat.

Vyber dni pre prezeranie programu zostal zlozitejsi - musite tuknut na tlacitko a vybrat si den. Trochu to zdrzuje, moznost pozriet nasledujuce dni vsak mate. Ocakaval by som trebars tahy typu "posuniem prstom po obrazovke dolava/doprava" a presuniem sa na nasledujuci den. Pripadne proste tych 7 dni je v jednom zozname, kludne dlhom - vid poznamka nizsie.

Nadalej velmi chyba okamzita informacia o tom, co NASLEDUJE po aktualnom programe. Cize miesto zobrazenia jedneho programu jednej stanice ale rovno dva programy. Je to mimoriadne prakticke zobrazenie :) Netreba sa bat, ze to predlzi zobrazeny zoznam, mame iphone a potiahnut prstom nahor a nadol vobec neboli a je to extremne rychly (neplati poucka z webu, ze dlhe stranky sa tazko roluju).

Nastaveni: tu mam iba ergonomicke problemy - formular pre prihlasenie ma tlacitko na prihlasenie neocakavane vlavo hore :) Naopak tlacitko na nacitanie dat je iba v nastaveni, zrejme je to v tejto verzii docasna pozicia a mozno sa presunie na uvodnu obrazovku :) (kludne by sa to mohlo zdruzit do jedneho tlacitka tak, ze ked z uvodnej obrazovky prepnem do Offline, tak sa este opyta ci chcem stiahnut data).

Moznosti upozorneni Moje porady - priznam sa, ze tuto funkciu privelmi nepouzivam, neviem si vysvetlit preco. Zrejme preto, ze sa pomerne komplikovane tam daju ukladat.

Zasielanie upozorneni vyriesil Seznam jednoducho - 1x denne zrejme posle suhrnnu informaciu o programoch a zrejme emailom :)

Niektore modalne upozornenia (naciitaaam...) sa zobrazia na pol sekundy a zmiznu - mozno su zbytocne :) a nahradil by som ich tradicnym rotujucim kolieskom v rohu obrazovky.

Hladanie - nepouzivam, obrazovka zobrazi iba fullscreen riadok - cakal by som preddefinovane filtre typu "sci-fi, spravodajstvo, film...) - ale neviem, ci by som to pouzival :)

Ucel programu je jasny - sedim doma pred telkou a chcem to mat v telefone ako RYCHLU moznost prescanovat, co je v TV, co bude a pripadne ako jednoduche upozornenie, ci a kedy bude nieco, co som si predtym zvolil ako moj oblubeny program.

Seznam TV sa stava pomaly miestnou jednickou :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

lukaspulda | pon zář 21, 2009 1:52 pm

Dobry den,

dekujeme za Vase postrehy k nasi nove verzi. Snazili jsme reagovat na vsechny podnety a navrhy k vylepseni.

Pokud budete mit v budoucnu nejake dalsi pripominky, napiste nam na seznam.namobil@firma.seznam.cz (z casovych duvodu nejsme schopni sledovat vsechna fora a diskuze.)

Za mobilni tym,
Lukas Pulda
Seznam.cz, a.s.

Uživatelský avatar rony | pon lis 09, 2009 2:15 am

Zmeny chvalim :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar derik | čtv lis 19, 2009 10:05 am

zdravim. len by som sa rad informoval, ci aj niekomu inemu robi to co mne. Ked si prezeram program konkretnej stanice na cely den, tak tam mam stale jeden program z predosleho dna cca okolo 3tej rano. vsetko na ten dany den je v poriadku, ale je tam vsunuty este ten program z predosleho dna.

Obrázek
iPhone
Host
Host

Uživatelský avatar Arrow79 | sob lis 21, 2009 9:07 pm

Ano, robi to aj mne. A z nejakeho dovodu opat neukazuje programy po polnoci. :(
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

vadim | ned lis 22, 2009 12:56 pm

Po zkušenostech s aplikacemi na TV program nakonec používám nejraději stránku tv.sms.cz.,spuštěnou permanentně v Safari(což může někomu vadit+nutnost registrace)V zobrazení mřížka se mi to zdá zdaleka nejpřehlednější(časový výhled),nabídka tv stanic největší,načítaní celkem svižné a pokud se načte funguje i bez aktuálního připojení.V kostce vše)))
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Aplikace pro iPhone