Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Tedy když u něj mám nastavený push..
 Tedy když u něj mám nastavený push..

terry píše:..Nevím, Scorpi, jestli si tím okamžitým zobrazením chtěl naznačit rychlost, ale myslím, že i Mail.app reaguje prakticky okamžitěTedy když u něj mám nastavený push..

. Uz jsem zahlasoval...
 . Uz jsem zahlasoval...

Proto se můžeme těšit na tuto aplikaci.
 Proto se můžeme těšit na tuto aplikaci.

mail si kontroluji kdy potrebuji ( skoro porad ) a vic me nezajima mam omezenej net tim padem data neresim ...
 mail si kontroluji kdy potrebuji ( skoro porad ) a vic me nezajima mam omezenej net tim padem data neresim ...

, na cemz teda pry pracuji. Proste uz dlouho cekam na neco, co mi okamzite rekne a take tuto informaci preda telefonu, ze mi dosel mail. Takto je zatim asi nejlesi resit to pres ty sms, coz by mi asi taky nevadilo, kdyby existovala aplikace, ktera dokaze slucovat vice doslych sms (1/2 a 2/2) do jedne ... tuto jsem hledal uz i na windows mobile a taky jsem pohorel.
, na cemz teda pry pracuji. Proste uz dlouho cekam na neco, co mi okamzite rekne a take tuto informaci preda telefonu, ze mi dosel mail. Takto je zatim asi nejlesi resit to pres ty sms, coz by mi asi taky nevadilo, kdyby existovala aplikace, ktera dokaze slucovat vice doslych sms (1/2 a 2/2) do jedne ... tuto jsem hledal uz i na windows mobile a taky jsem pohorel.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé