Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Vyzkousel sem a moje zkusenosti sou zatim veskrze pozitivni Stranky behaj rychle i na EDGE, zalozky sou perfektni, ui zabira malo mista (jen obcas sou dva prvky moc vedle sebe - zobrazeni tabu a zobrazeni horni listy napr). Jen by to chtelo trochu zrychlit start (sem ze safari zvyklej ze startuje hned) a bude to super
Tiez pouzivam tento skvely prehliadac a dnes sa mi uplnou nahodou podarilo zistit ako otvorit odkaz v novej zalozke. Tadaaa. Staci dvakrat kliknut na odkaz. Ake jednoduche a trvalo mi to tyzden kym som to zistil. Neveril som tomu ze takyto browser by to nezvladol
Tak sa vsetkym ospravedlnujem. Tesil som sa predcasne. Ono mi to otvaralo odkazy v novom tabe ale iba tie, co sa aj na PC automaticky otvoria v novom tabe Sorry za unahleny prispevok
Zajímavé, ale Operu appstore nechc epovolit protože by to byla přímá konkurence zabudovaného prohlížeče... a co když se Opera přejmenuje třeba na Opereta? pak by to šlo?
Mam asi blbej dotaz....ale....vytvoril jsem si na springboardu zastupce na urcite stranky.....a ted ten dotaz...: da se nejak udelat to aby se mi tyto stranky spousteli v tomto krasnym prohlizeci?.....
Jinak reaguu na rychlost nabíhaní.....Mam 3.1 FW iP 3G a nabíhá mi tento prohlizec uplne stejne rychle jako safari....mozna este rychlejc
Trochu OT: nemam potrebu menit prehliadace ale keby si ho dam, co spravim so safari? Ci mozu tam ostat obydva? Nespomalovalo by to keby mam obydva ?
• iPhone 3G 16GB Black • iPhone 3GS 16GB Black • iPhone 4 16GB Black • iPhone 5 16GB Black, 32GB White • iPad Air 16GB White • iPhone 6 16GB White • iPhone 6s 16GB, 32GB Silver • iPhone 7 32GB Black • iPhone X 64GB Black
Pokial neni Opera, Mozilla alebo Explorer, tak to neham tak... Safari zatial splna moje poziadavky je nejake konkretne číslo pre safari v iP? ako zistim aku verziu safari v iP mam? (ak ich je viac)
• iPhone 3G 16GB Black • iPhone 3GS 16GB Black • iPhone 4 16GB Black • iPhone 5 16GB Black, 32GB White • iPad Air 16GB White • iPhone 6 16GB White • iPhone 6s 16GB, 32GB Silver • iPhone 7 32GB Black • iPhone X 64GB Black
Flash nejde v žádnem prohlížeči na IP, a skin na safari? To jsi ho asi opravdu jeste nezkusil, je to jiný program, jiné ovladání, funkce atd. Opera taky neni skin na IE
a som milo prekvapeny,je rychly aj ked zapnutie trochu trva velmi prijemne je,ze ak chcete aby sa displej sam neotacal stlacite kladku,cim sa zablokuje otacanie a displej sa uz neotoci to sa hodi najma na surfovanie v posteli
Zas co mi vadi ze si nepamata stranky co som uz zadaval