Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

A to nemluvím o času, který nad tím strávíte.
 A to nemluvím o času, který nad tím strávíte.

leevi píše:Ještě dodávám, že já bych byl ochoten za takovou aplikaci zaplatit i víc než 300,-
Jenom je otázkou jak to tam bude s licencí na JŘ. Ty poskytuje Chaps. Takže by se platilo zvlášť za app a zvlášť za JŘ?

.Kdybych MHD využíval pravidelně tak bych si aplikaci platil.Ale předpokládám že každý není jako já a koupil by si za to radši pár krabiček cigaret.Bohudík že jsem nekuřák.
 .Kdybych MHD využíval pravidelně tak bych si aplikaci platil.Ale předpokládám že každý není jako já a koupil by si za to radši pár krabiček cigaret.Bohudík že jsem nekuřák. 
 vim, ze je s tim prace, ale vemte si fakt, ze kdyz cena nebude prilis vysoka, min lidi bude vyuzivat warez
  vim, ze je s tim prace, ale vemte si fakt, ze kdyz cena nebude prilis vysoka, min lidi bude vyuzivat warez 

). A iP bez datového provozu je anachronismus, IDOS přes Safari funguje, navíc už pár jiných aplikací je, mít to co používám v PDF taky není problém, v tomhle souhlasím s tvosim...
 ). A iP bez datového provozu je anachronismus, IDOS přes Safari funguje, navíc už pár jiných aplikací je, mít to co používám v PDF taky není problém, v tomhle souhlasím s tvosim...

To bych za to v zadmem pripade nedal! Jeste kdyz budete delat portaci. Reknu Vam asi proc.. Za necelych 30 Kc si muzu koupit knizku, nebo si to hodit do pdf zadara. Krome toho bych jeste rekl jednu vec a to, ze i kdyz si neplatim net, a potrebuju zjistit bus, tak idos.cz, funguje velmi svizne a nestahuje si zbytecne kB, a to jeste neberu v uvahu smsinfo asi za nejake 3 koruny, stokrat rocne to zjistovat urcite nebudu..
 To bych za to v zadmem pripade nedal! Jeste kdyz budete delat portaci. Reknu Vam asi proc.. Za necelych 30 Kc si muzu koupit knizku, nebo si to hodit do pdf zadara. Krome toho bych jeste rekl jednu vec a to, ze i kdyz si neplatim net, a potrebuju zjistit bus, tak idos.cz, funguje velmi svizne a nestahuje si zbytecne kB, a to jeste neberu v uvahu smsinfo asi za nejake 3 koruny, stokrat rocne to zjistovat urcite nebudu..  Prijde mi to hoodne penez, vim, ze se to neda porovnavat, ale proste hry jako je NFS nestoji ani 10 USD, chapu ze budete mit maly trh, ale kdyz i tak si to par lidi koupit, tak jste to urcite nedelali zadara..
 Prijde mi to hoodne penez, vim, ze se to neda porovnavat, ale proste hry jako je NFS nestoji ani 10 USD, chapu ze budete mit maly trh, ale kdyz i tak si to par lidi koupit, tak jste to urcite nedelali zadara..smartrady píše: pokud člověk nemá GSM signál - třeba v metru, pohodlnější ovládání než netová verze IDOSu).

)
 ) ), tak dám klidně 300,-
), tak dám klidně 300,- 

elka píše:Kolyan: v čem je tvoje řešení lepší, nebo jiné, než http://imhd.j4w.cz/ ?

iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
 iPhone 4 16GB iOS 5.1.1 iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
 iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
smartrady píše:Ahoj, s kamarádem pracujeme na softwaru Smartřády pro WM zařízení. Dost silně uvažujeme o portu na iPhone. Protože je ale pro nás nutné koupit věci jako Mac apod. a my zrovna z prodejů Smartřádů žádné moc peníze nemáme, tak se chceme jenom optat, jestli byste něco takového využili (případně za asi 300kč na rok koupili) a co si o tom myslíte...
díky za názory

leevi píše:App Jízdní řády bohužel neumí (nebo alespoň se mi nepovedlo donutit) vyhledávat v MHD...

snad... uvidime podle ohlasu
 snad... uvidime podle ohlasu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé