Link: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=336928309&mt=8
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jednoduche, rychle, prehladne.. som velmi "spoko"..
 jednoduche, rychle, prehladne.. som velmi "spoko".. 

Nad spominanymi doplnkami sa uvazovalo uz skor, tak snad to vyjde.
 Nad spominanymi doplnkami sa uvazovalo uz skor, tak snad to vyjde.
 Vsetky texty v iphone su male
 Vsetky texty v iphone su male  S tymi obrazkami suhlasim. To tam dokodim.
 S tymi obrazkami suhlasim. To tam dokodim.

mne by sa tam celkom odil TV program a program kin do zalozky viac
 mne by sa tam celkom odil TV program a program kin do zalozky viac 
 aj aplikacia Topky je v podstate webovy prehliadac
 aj aplikacia Topky je v podstate webovy prehliadac  a nehovoriac o tom, ze Topky.sk su najmenej zaujimavy obsah
 a nehovoriac o tom, ze Topky.sk su najmenej zaujimavy obsah  - mohli spravit web pre iphone a to by asi aj tak stacilo
 - mohli spravit web pre iphone a to by asi aj tak stacilo 

Mna celkom zamrzi ked to niekto zvozi a ja som do toho investoval nejaky cas.
 Mna celkom zamrzi ked to niekto zvozi a ja som do toho investoval nejaky cas.
 Fakt, ze je popularna nemoze vyvratit moj pocit, ze to technicky nie je nic zvlastne a odlisne od webovej stranky pre iphone aku ma SME ci Pravda
 Fakt, ze je popularna nemoze vyvratit moj pocit, ze to technicky nie je nic zvlastne a odlisne od webovej stranky pre iphone aku ma SME ci Pravda  Proste v tom nie je rozdiel
 Proste v tom nie je rozdiel  Pokial to porovnam s plnymi webmi a tymito tromu, tam kvalitativny skok existuje. Ale medzi nimi navzajom - APP ci webstranka pre iphone - ziadny prospech. Marketingovo "sme prvi vo filtri SK uzivatelov?" - tam jasne. Ale to uz je ina rozpravka
 Pokial to porovnam s plnymi webmi a tymito tromu, tam kvalitativny skok existuje. Ale medzi nimi navzajom - APP ci webstranka pre iphone - ziadny prospech. Marketingovo "sme prvi vo filtri SK uzivatelov?" - tam jasne. Ale to uz je ina rozpravka  napr. o tom, co ludia beru ako podstatny zdroj informacii.
 napr. o tom, co ludia beru ako podstatny zdroj informacii. ale podotykam, to nie je technicke hladisko.
 ale podotykam, to nie je technicke hladisko.

Minimalne jedneho fandu (mna) mas radsej pouzivam taketo app ako stranky prisposobene na iPhone... Takze dufam ze v dalsej verzii bude sport.
 Minimalne jedneho fandu (mna) mas radsej pouzivam taketo app ako stranky prisposobene na iPhone... Takze dufam ze v dalsej verzii bude sport.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé