Topky (spravodajstvo) [App store]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar split | čtv lis 05, 2009 10:02 pm

Topky (spravodajstvo) [App store]

Do app storu sa dostala jedna z prvych slovenskych news aplikacii (aspon ja o inej neviem) a samozrejme zadarmo.

Obrázek

Link: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=336928309&mt=8
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv lis 05, 2009 10:11 pm

Re: Topky (spravodajstvo) [App store]

To je jen jako zpravodajstvi jednoho portálu? Nebo jak to funguje? Napiš více, ted to nemohu ostestovat. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar split | čtv lis 05, 2009 10:54 pm

Ide o spravodajstvo portalu topky.sk
Je to vcelku jednoducha aplikacia. Hlavnymi vyhodami su rychlost stahovania a cachovanie obsahu.

Este by som mohol povedat ze som to programoval ja, tak ak by mal niekto nejaky zaujimavy napad, mozem ho pripadne zakomponovat do updatu.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

peterkooo | čtv lis 05, 2009 11:56 pm

vyborne.. pochvala, skvela pracicka :) jednoduche, rychle, prehladne.. som velmi "spoko"..
co sa tyka tych napadov, tak napriklad mne by sa tam hodilo nejake pocasicko (tak pomimo, napr. do zalozky Viac) no a potom by som sa tiez potesil aktualnemu kurzovemu listku :)

Uživatelský avatar DeMaio | pát lis 06, 2009 8:06 am

Perfekt-robota na úrovni..
Ak môžem-chýba mi tam športové spravodajstvo..
Ináč good job..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

munku | pát lis 06, 2009 8:15 am

super je to a este aj televizny program by nebol na zahodenie:-)ň

ZhuJo | pát lis 06, 2009 11:23 am

medzi dalsie SK aplikacie patri vyborny Air Video, klient/server riesenie na zive streamovanie video suborov z pocitaca do iPhone:
http://www.inmethod.com

Yreg | pát lis 06, 2009 11:40 am

Veľmi pekné :)

Uživatelský avatar split | pát lis 06, 2009 6:04 pm

Dakujem za pozitivne reakcie :) Nad spominanymi doplnkami sa uvazovalo uz skor, tak snad to vyjde.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

gejmerqo | sob lis 07, 2009 12:23 pm

lamka ja som ešte od kolegov dostal tipy - nedá sa zväčšiť text (ak by sa niekomu zdal malý) a obrázky sa nedajú zväčšiť.

Uživatelský avatar split | sob lis 07, 2009 12:47 pm

Jak sa moze zdat niekomu text maly :) Vsetky texty v iphone su male ;) S tymi obrazkami suhlasim. To tam dokodim.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

filip89 | úte lis 10, 2009 12:56 pm

Super aplikácia , používam denne len čo by som vylepšil :

-možnosť približovať text ( mne to problém nerobí ale pre niekoho to problembyt môže )

- chýba mi tam šport
- ako odznelo mohol by sa tam vopchat tv program, počasie a kurzoví lístok. :)

Uživatelský avatar cicolably | úte lis 10, 2009 1:15 pm

hlavne že tam su PROMINENTI :D
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 11, 2009 7:23 pm

Skvela aplikacia aj ked bulvar nejako nesledujem ale v tejto aplikacii sa clovek dozvie vela zaujimavych veci mimo bulvar... Chyba mi vsak SPORT... dufam ze v dalsej verzii bude zahrnuty aj sport...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

hoid | sob lis 14, 2009 11:37 am

Ahoj split.. super apliakacia. pouzivam kazde rano :) mne by sa tam celkom odil TV program a program kin do zalozky viac :)

Uživatelský avatar rony | sob lis 14, 2009 12:11 pm

takto: tamto je aplikacia pricom pamatajte, ze SME.sk a Pravda.sk uz davno pradavno maju webove stranky prisposobene pre iPhone. Rozdiel voci aplikacii Topky.sk je minimalny. Predpokladam, ze potrebuje trvale pripojenie k internetu a uspora dat je voci cistej webovej aplikacii minimalna. Surovo povedane: aplikacia vznikla tak, ze webserver posiela predom naformatovane data, co robia aj SME aj Pravda :-) aj aplikacia Topky je v podstate webovy prehliadac :-) a nehovoriac o tom, ze Topky.sk su najmenej zaujimavy obsah ;-) - mohli spravit web pre iphone a to by asi aj tak stacilo :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Yreg | pon lis 16, 2009 12:41 pm

Rony: výhodou je že to cachuje, ale je pravda, že na to stačí rss

Uživatelský avatar split | pon lis 16, 2009 2:24 pm

To co napisal Rony je ciastocne pravda. Napriek tomu musim ja osobne povedat, ze uplne nenavidim iphone webove aplikacie v zivote som ziadnu nepouzival ani snad nepouzijem, ale chapem aj ludi zo starej skoly, ktory spominaju na casi, ked nic ine nebolo :)

Okrem toho aplikacia je vlastne od svojho objavenia sa stale na 1. mieste v stahovani na SR a vacsina ludi je s nou spokojna, tak si nemyslim ze by to bol krok vedla.

Nakoniec nechapem ako sa moze niekto stazovat na nieco co je zadarmo :) Mna celkom zamrzi ked to niekto zvozi a ja som do toho investoval nejaky cas.

Aby som odpovedal ostatnym, co sa tyka sportu, pocasia, kin a dalsich veci vsetko snad raz bude. Nezavisi to vsak uplne odomna.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | pon lis 16, 2009 7:44 pm

Ja to nepouzivam, nestazujem sa, len sa to prilis precenuje. Uz som nahliadol do prostredia pre programovanie a JE to snad najlahsie naprogramovatelna app :-) Fakt, ze je popularna nemoze vyvratit moj pocit, ze to technicky nie je nic zvlastne a odlisne od webovej stranky pre iphone aku ma SME ci Pravda :-) Proste v tom nie je rozdiel :) Pokial to porovnam s plnymi webmi a tymito tromu, tam kvalitativny skok existuje. Ale medzi nimi navzajom - APP ci webstranka pre iphone - ziadny prospech. Marketingovo "sme prvi vo filtri SK uzivatelov?" - tam jasne. Ale to uz je ina rozpravka :-) napr. o tom, co ludia beru ako podstatny zdroj informacii.

Nikdy sa tolko na tomto fore nekecalo o nejakom mediu (SME, Pravda, Novy Cas) ale AZ TERAZ o Topky. Staci mi to ako obraz :-) ale podotykam, to nie je technicke hladisko.

split: "Nezavisi to vsak uplne odomna." - to znamena, ze propagujes svoj produkt? Ak ano, treba to priznat, ak nie, nic som nepovedal. Cize sa pytam ci je to tak.

btw: ja zasa som dal podnet SME.sk aby sa pridali k Pravda.sk a vyrobili iphone.sme.sk
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar split | pon lis 16, 2009 8:02 pm

Produkt pre iphone som vytvoril ja (napisal som to ako 2. post) ale samozrejme ho nevlastnim kedze bol robeny pre zoznam, preto aj pripadne rozhodnutie o vzniku updatov nezavisi na mne :)

Inak web app vs nativna aplikacia je samozrejme na dlhsiu diskusiu. Kazdopadne mne osobne by trvalo priblizne rovnako dlho nakodit web app ako iphone app. Samozrejme s rovnakou funkcionalitou :)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar dodo_mt | úte lis 17, 2009 12:04 pm

split Ronyho si nevsimaj... :P Minimalne jedneho fandu (mna) mas radsej pouzivam taketo app ako stranky prisposobene na iPhone... Takze dufam ze v dalsej verzii bude sport.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

filip89 | úte lis 17, 2009 2:58 pm

mas ich dvoch.

Naco chodiť cez prehliadač ked už je aplikacia ? :D

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone