Velká INOVACE iPhone SMS

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Chcete inovovat iPhone SMS?

Ano chci inovaci a jsem ochoten práci finančně podpořit.
17
38%
Ano chci inovaci, ale peníze ochoten dávat nejsem.
17
38%
Ne nechci inovaci.
11
24%

Celkem hlasů : 45

Uživatelský avatar Antabelus | ned lis 15, 2009 5:29 pm

Velká INOVACE iPhone SMS

Pravda je taková, že jsem na mojí aktuální webapp nesáhl už pěknou dobu, aplikace dost často nefunguje jak má a co si budem povídat - chtělo by to aktualizaci. Proto přicházím s myšlenkou naprosto inovovat tuto webapp, udělat z ní lehkou, pružnou a rychle použitelnou spolehlivou webovou aplikaci s jednoduchým designem na vlastní doméně. Je to více než nutné i s ohledem na fakt, že konkurence už jen tak nespí na vavřínech a sice iPhone SMS ještě zdaleka nedohnala (podle mě), ale už mu docela dýchá na záda (také podle mě).

Jak jistě chápete, čas jsou peníze a v dnešní době nic není zadarmo. Nedovolil bych si jakýmkoliv způsobem zpoplatnit předchozí verze aplikace a dávat někam reklamu není můj styl, ale zajímalo by mě, zda by jste byli ochotni podpořit mojí další práci na projektu nějakou rozumnou sumou, třeba převodem na účet - nejen protože do projektu bude nutno vložit opět mnoho hodin mojí denodenní práce, ale také protože hosting není zadarmo a pokud očekáváte kvalitní služby, budu muset platit kvalitní hosting.

Zvolte prosím jednu odpověď hlasování nahoře.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Antabelus | úte lis 17, 2009 4:21 pm

Re: Velká INOVACE iPhone SMS

Malá vlaštovka pro vás.

Obrázek
iPhone guru
iPhone guru

Julek | úte lis 17, 2009 5:02 pm

Re: Velká INOVACE iPhone SMS

Při vší úctě ke tvé osobě - nic proti tvé aktivitě, už jsme to řešili na PM, pomalu se mi ale přestává líbit jak si z toho děláš svůj komerční projekt .. zde na fóru dokud to bylo zadarmo a dělal jsi to pro radost jsem to nechával být, protože proto jsem fórum udělal, teď se snažíš na tom vydělat peníze a používáš k tomu největší trh lidí - moje fórum .. buď to předělej zadarmo a můžeš tě těšit respekt a uznání uživatelů, nebo se na to vykašli, nebo si zaplať reklamu na iPhone.cz a tam svůj komerční projekt propaguj ! To co zde děláš se mi nelíbí a protože jsi na mém fóru tohle zamykám !

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone