Jídelníček

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

factus | pát pro 04, 2009 6:32 pm

Jídelníček

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, zda existuje nějaká aplikace, kde si zadám jídelníček na každý den, co budu jíst od rána do večera a ono mně to bude připomínat, že už je čas na jídlo. Myslím tím jako nějakou aplikaci k posilování, kde musíte mít pravidelnou stravu.

marseli | pát pro 04, 2009 6:35 pm

Re: Jídelníček

OT : spis by se hodila nejaka CZ kucharka.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar parmin | pát pro 04, 2009 7:32 pm

Tohle bych asi resil tak, ze bych si zalozil novy kalendar, nazval ho treba "Jidelnicek" a tam to nacpal. V pripade, ze pouzivas Google Calendar mi to prijde skoro jako idealni reseni :-)

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone expert
iPhone expert

conectmetal | pát pro 04, 2009 9:50 pm

keď sa už bavíte o takomto kalendáry poraďte mi či existuje app. napr. termínový kalendár kde sa dajú zapísať termíny obchod.stretnutí v audio formáte.To znamená že tam niečo nakecám a potom mi to pripomenie v daný čas. :)

Hnykda | pát pro 04, 2009 9:57 pm

Počkat počkat, něco co chceš s tím jídlem sem už viděl... Byla tam dokonce databáze nutričních hodnot ke každému jídlu včetně energie. Jen si bohužel nevzpomenu na jídlo, skus pogooglit

Edit: Tamtadadá http://features.fitnessmagazine.com/top ... -apps.html

Příkladný přínos fóra. 8) 7luke.com

factus | sob pro 05, 2009 7:30 am

Děkuji všem :wink:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone