Inteligentní kalkulačka pro iPhone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Bill | úte pro 08, 2009 5:24 pm

Inteligentní kalkulačka pro iPhone

Zdravím všechny, mám dotázek. Kamarád si koupil Nokii N97 a ukazoval mi tam velmi zajímavou aplikaci - kalkulačku, kde jste stylusem (nebo nehtem, páč to má displej ble ble 8) ) napsali číslo pak mat. znaménko, zase číslo, potom přidali třeba odmocninu a dali spočítat. Pěkné na tom je to, že to rozpoznalo všechny číslice, znaménka a ihned to převedlo do klasické psané formy. Ale se vším všudy. Tzn., že když jste napsali vzoreček, aplikace je převedla do sys. písma a tento vzoreček vypočítala.
A já se ptám, jestli náhodou neexistuje nějaká podobná, čí stejná aplikace - kalkulačka pro naše milášky iP??? Díky za info :wink: :)

Uživatelský avatar JackieTran | úte pro 08, 2009 5:27 pm

Re: Inteligentní kalkulačka pro iPhone

hmm..nejkomfortnejsi kal. pro ip je SpaceTime,to umi vsechno
Starý pes fóra :)

Bill | úte pro 08, 2009 5:51 pm

JJ Spacetime vypadá dobře a hlavně je to použitelný matematický soft. Ale mě se jedná o to rozpoznání psaných číslic, matematických symbolů (zkrátka to umí po vás přečíst a převést do digitální formy znaky...) a pak následné převedení do systémového písma a následný výpočet. Vypadá to vcelku efektně a použitelně.

Uživatelský avatar JackieTran | úte pro 08, 2009 5:54 pm

ahaa,takze ten tvuj kamos neco napsal na papir pote to vyfotil a ten mob to spocital jo? mazeec

to si myslim na iphone fakt neni (zatim) :D

Bill | úte pro 08, 2009 5:59 pm

?????????? nic jsem nepsal o focení, ale o stylusu. A k čemu je takový stylus??? Asi na displej mobilu :!: :!: :!: Už nevím, jak to napsat: prostě napíšeš na displej číslice a matematické znaky, výrazy, vzorečky, mobil (aplikace) to převede (rozpozná psané písmo a znaky) a vypočítá.
Ale jinak to cos psal by nebylo špatné.... :mrgreen:

Uživatelský avatar JackieTran | úte pro 08, 2009 6:10 pm

" rozpoznání psaných číslic, matematických symbolů (zkrátka to umí po vás přečíst a převést do digitální formy znaky...) a pak následné převedení do systémového písma a následný výpočet."

jsem to pocgopil jako ze to vyfotil. :mrgreen:

no to ale stejne zadna podobna aplikace na to neni podle me

havran66 | úte pro 08, 2009 7:50 pm

Jelikož IPhone má kapacitní display, tak u něj rozpoznání psaného textu podle mě není možmý.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

cernakus | úte pro 08, 2009 8:28 pm

havran66:

samozřejmě že rozpoznání psaného textu je možné a pro angličtináře to funguje velmi dobře. Hledej na appstore Writepad (je to free) a můžeš machrovat před kamarády, že iphone umí rozpoznávat písmo ;-)

Bill:

Tebou popsaný kalkulátor se na iPhone zatím nenachází. Nicméně příště stačí do google zadat 2 klíčová slova - jméno aplikace ze symbianu/windows mobile a iphone. Věř mi, že pokud udělali port na iphone, na 90% bude mezi prvními třemi odkazy odkaz přímo na výrobcovu stránku. Takhle si občas kontroluj web, možná to někdo fakt portne.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone