, již nějaky čas mi nefunguje hlavni zapínací/vypínaci talčítko a tak hledam nějakou aplikaci, která by se chovala jako hlavní power tlačítko. Samozřejmě bych pomocí ní ip nezapl, ale jde mi o rychlý zámek a tím spoření baterie.. díky za příspěvky.
, již nějaky čas mi nefunguje hlavni zapínací/vypínaci talčítko a tak hledam nějakou aplikaci, která by se chovala jako hlavní power tlačítko. Samozřejmě bych pomocí ní ip nezapl, ale jde mi o rychlý zámek a tím spoření baterie.. díky za příspěvky.Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
 , již nějaky čas mi nefunguje hlavni zapínací/vypínaci talčítko a tak hledam nějakou aplikaci, která by se chovala jako hlavní power tlačítko. Samozřejmě bych pomocí ní ip nezapl, ale jde mi o rychlý zámek a tím spoření baterie.. díky za příspěvky.

jackietran píše:QuickLock v cydii

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé