Tisk na wifi tiskarnu

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Juramac | čtv led 14, 2010 10:15 am

Tisk na wifi tiskarnu

Mate nekdo prakticke zkusenosti s tiskem z ip primo na tiskarnu vybavenou wifi? Na appstore je nekolik aplikaci, ale vetsina podle popisu umi tisknout jen fotky, ne uz ale treba maily,pdf apod. Mam novou Canon tiskarnu s wifi, na kterou je dokonce primo od Canonu pro ip aplikace, ale i ta umi tisknout jen fotky. Proto hledam universalnejsi app, treba i placenou. Mate nekdo praktickou zkusenost?

Uživatelský avatar Mertsoft | čtv led 14, 2010 10:18 am

Re: Tisk na wifi tiskarnu

Ja pouzivam Print 'n Share, je to ale trosku jine reseni - serverove. Je treba app i na strane serveru, pak muzes tisknout z mailu, soubory, fotky...mozna pro inspiraci :-)
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Juramac | čtv led 14, 2010 3:34 pm

Hm, tak to neni to , co hledam. Jde mi o primy tisk z iP na tiskarnu s wifi. Je skoda, ze applikace vetsinou umi jen fotky, ale jen asi 2 udajne i vse ostatni...... No, kdby jste nekdo o necem vedel, dejte vedet. Ja zkusim ty dve koupit (obe jsou placene) a dam vedet, jak jsem dopadl, pokud to nekoho bude zajimat

Vlasta | čtv led 14, 2010 9:38 pm

To by mě taky zajímalo. Mám tiskárnu s WiFi od HP. Budu čekat na nějaký objev.

Juramac | čtv led 14, 2010 10:26 pm

No, na HP je na appstore zdarma aplikace HP iPrint photo ,ktera tiskne pres wifi, ale obavam se, ze i ta umi jen fotky, ale uz ne treba SMS , emaily, pdf apod. I kdyz tisk sms a nebo kratkeho mailu se da " obejit" otiskem displaye a naslednym tiskem tohoto obrazku.....

To, co hledam, je ale mozna podle popisu aplikace Print n Share , stoji USD 6,99 , ale obavam se, ze tam je tisk reseny prostrednictvim zapnuteho pocitace (mac i PC) pres wifi na sitove tiskarne, ne primo na tiskarnu.... Ale mozna ji zkusim,prisel jsem v zivote o vic, nez o 7 dolaru.... :wink:

Uživatelský avatar ygy | čtv led 14, 2010 10:35 pm

. ja osobne doma tlačiareň na wifi nemám ale mám ju v robote kde zamestnanci fachčía takmer všetci za stolákmi ale pár z nich tam má aj noťasi a tam trvá proces tlačenia asi 5 min a tak si to neviem dosť predstaviť ako by na tom fičal iphone. to že to tak dlho trvá je zatial jediný zádrhel ktorý ma odradzuje v kúpe wifi tlačiarne , alebo to že to trvá tak dlho je už starou tlačiarňou?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Juramac | čtv led 21, 2010 6:47 pm

to ygy : Myslim ze je to hlavne tim, kolik je na tom wifi serveru a siti, ktere je i ta tiskarna soucasti , pripojenych pocitacu. Cim vice pocitacu se o wifi a tim i tiskarnu v ni deli, tim je samozrejme cela sit pomalejsi, stejne jako kdyz se vice pocitacu deli i o internet.

Jinak, koupil jsem domu k dvema macum wifi multi tiskarnu Canon Pixma MP560, stala pouhych 3500,- a na appstore jsem k ni nasel aplikaci Canon Easy photo print, zdarma, ktera tiskne fotky primo z iPhonu bez pocitace a velmi pekne. Mohu vrele doporucit. :)

petrade | ned črc 04, 2010 12:57 pm

to Juramac: můžu se prosím optat, jak stáhnu app od Canonu? Je pouze na US AppStoru a já mám registraci na CZ AppStoru. Dík za radu...

Juramac | ned črc 04, 2010 3:08 pm

Rada je jednoducha-zrid si druhy ucet na US appstore, pripadne pozadej jackietran , ma na to tady vlakno ... viewtopic.php?f=90&t=23970&hilit=Itunes+ucet

petrade | pon črc 05, 2010 6:29 pm

Super, dik za radu, uz jsem ho vytvoril. Ve stredu dorazi tiskarna, tak to hned vyzkousim...

Tak tiskarna dorazila a jedine s cim se na ni pres wifi dostanu, tak je iPhone. S PC s Win 7 a s Mac Bookem Pro (macOSX 10.6.4) se na ni pripojim jen pres USB, ale pres wifi ani tuk. Nemas nejakou radu pro instalaci? Uz jsem zkousel snad vsechno...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone