Mám za sebou první den testování a musím uznat, že vše běží jak má. Kvalita obrazu je výborná, přes Wifi se absolutně neseká. Přes GPRS, EDGE a 3G jsem ještě nezkoušel, ale aplikace podporuje i tato připojení.
V hlavním menu aplikace máte možnost vybrat si buď video vysílání a nebo pouze zvukové vysílání. Ve spodní liště je možnost přepnutí na informace o aplikaci a zobrazení programu vysílání.
Z1 nemá práva k vysílání nekterých převzatých pořadů na internetu, v tomto případě se místo videa objeví hláška: "Tento pořad se z licenčních důvodů nevysílá na internet. Zkuste naladit vysílání po tomto pořadu."
Z1 TV Živě je v AppStoru ke stažení zdarma
Vaše připomínky a případné problémy mi můžete psát do PM.

Takže si to člověk moc neužije.Stream ČT24 to by byla jiná káva.Tam by žádné licenční problémy být neměly.
 Takže si to člověk moc neužije.Stream ČT24 to by byla jiná káva.Tam by žádné licenční problémy být neměly.

Jinak po tom gprs to fakt nejede, edge ano po gprs tak 7s a dost. Nechápu jak psali v recenzi že i po gprs naprosto plynule. Ale spíš mě zajíma to překlopení nejsem asi sám co nabijí zleva...
  Jinak po tom gprs to fakt nejede, edge ano po gprs tak 7s a dost. Nechápu jak psali v recenzi že i po gprs naprosto plynule. Ale spíš mě zajíma to překlopení nejsem asi sám co nabijí zleva... .
.