Ahoj, mám dotaz, iphona mám 6 dní (iP5), při nastavení WhatsAppu bych potřeboval, aby mi každá příchozí sms nerozsvítila displej, ale zároven, až si třeba za 10 minut vzpomenu, že by mi mohl někdo napsat, tak jsem zmačknul probouzecí tlačítko - displej se rozsvitil jen na mou žádost a na tý uzamčený obrazovce aby byl ten text zprávy.
zatím jsem docil toho, že bud to bude nastavené tak, že každá zpráva mi rozsvítí displej, ikdyž nechci (zpravy nečtu hned a chodi mě jich třeba pět šest za sebou), takže mě to rozsvítí 5*6* displej a ja když mám čas kouknu na tel zmačknu tlačítko a zjistím aha 5 zpráv přečtu a cajk, nebo kouknu na tel zmačknu tlačítko a nic tam neni zase pohoda.
nebo druhou variantu sem docílil, že tam odnastavim zprávy na zamčenou obrazovku, to zprávy nerozsvítí displej, ale zároveň, když pak kouknu na tel a zmačknu tlacitko tak tam nic nevidim a musim ho odemknout až na základní plochu, kde až zjistim, že mi něco přišlo.
Na androidu (snad mě tady nesežerete), bylo přímo v nastavení whatsappu - nerozsvecet displej, proste sem si kdykoliv kouknul na tel rozsvitil si obrazovku zjistil ano je tam ne neni tam zprava, ale příchozí zprávy mě jen zazvonili, ale nerozsvěcely displej.
Je to trošku kostrbatě vysvětleno, ale tak nějak je to zatím jedinej problém na iPhonu co sem zaregistroval, takže přechod z Androida na iOS pro mě zatim za jedna.
Díky za odpověď, asi bude jednoznačná, že to nejde, ale musel sem se optat