iPhone SMS zdarma [AppStore] - ZDARMA

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

peterxxl | stř dub 07, 2010 12:09 am

iPhone SMS zdarma [AppStore] - ZDARMA

Nová verze schválena!

iPhone SMS zdarma na české operátory

Aplikace dočasně ZDARMA. Rychle stahujte!

Proč platit operátorům za předražené SMS, když je lze posílat z internetu zdarma?! Pokud je váš iPhone/iPod připojen k internetu, můžete s pomocí naší jednoduché aplikace posílat SMSky zdarma přes brány operátorů.

Funkce:
? výběr čísla z adresáře kontaktů v telefonu
? zadání čísla ručně
? počítadlo napsaných znaků včetně limitu
? automatické rozpoznání operátora podle předvolby
? možnost ruční volby operátora pro přenesená čísla

Upozornění:
? Aplikace používá interneové brány operátorů, není tedy zaručeno, že zprávy budou odeslány. Ovšem ve většině případů to funguje bez problémů.

FAQ
Q: Po opsání kódu z obrázku a odeslání se kód objeví znovu, co s tím?
A: SMS brána je přetížená. Počkejte prosím cca 15 vteřin a opište kód znovu.

Q: Vím, že příjemce má číslo přenesené k jinému operátorovi, jak vyberu jiného operátora?
A: Kliknutím na logo operátora se zobrazí nabídka dostupných operátorů. Ťuknutím vyberte správného operátora příjemce.

Q: Opravdu je posílání zdarma?
A: Ano. Aplikace odesílá zprávy přes internet.

Q: Chystá se podbora posílání na slovenská čísla?
A: Ne, slovenští operátoři v tuto chvíli neposkytují internetové SMS brány.

Q: Jak nastavím číslo odesílatele, aby příjemce veděl, od koho zpráva je?
A: V tuto chvíli nelze číslo odesílatele nastavit. Do budoucna tuto možnost chystáme pro operátora Vodafone.

Obrázek zobrazit v iTunes

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Naposledy upravil peterxxl dne pon kvě 17, 2010 12:00 am, celkově upraveno 10

atirita | stř dub 07, 2010 6:07 am

Tak na toto sa tesim.
Len co pridem ku compu vyskusam to.
Som zvedavy ako to bude fungovat.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Paly | stř dub 07, 2010 8:06 am

Re: SMS zdarma - nativni aplikace - AppStore

Tak asi sa Alex-Alex nepotesi :) viewtopic.php?f=69&t=27624
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar parmin | stř dub 07, 2010 8:48 am

Ještě bych sem doplnil cenu: 1,59 Euro
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
iPhone expert
iPhone expert

joshis | stř dub 07, 2010 9:33 am

... za tu cenu - jaka je garance, ze budes updatovat aplikaci za rok, az se nektery z operatoru rozhodne zmenit format SMS brany? Kdyby byla appka zdarma, tak se na to neptam...

Zahradník | stř dub 07, 2010 9:44 am

Re: SMS zdarma - nativni aplikace - AppStore $1.99

Aplikace nefunguje!

V okamžiku odesílání jakékoli zprávy se zobrazí hláška:

Chyba Ajajaj! Neznámá chyba!

Za 1,59? docela špatný žert. :(

Zatím radím nekupovat!!!!!

Paly | stř dub 07, 2010 10:00 am

Poprosim od uzivatela peterxxl vysvetlenie. Ak nie navrhujem mu trvaly BAN na IP, nick, mail. Ked chces robit z ludi debilov tak na nasom fore NIE!
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

joshis | stř dub 07, 2010 10:48 am

... ja bych se autora zastal, ma v AppStore vic appek, verim, ze kdyz ji submitoval, fungovala...

Bohuzel ale, vsechny jeho appky maji jedno spolecne - hackuji uzavrene API nejake sluzby (tipuji, ze parsuje www stranku a odesila HTML formular). Toto neni udrzitelne!

Vsichni, co si koupi aplikaci riskuji to, ze jim za mesic prestane fungovat, protoze se na webu zmenila struktura stranek... Navic casem treba vyjde oficialni reseni, a uzivatel se pote nebude muset klepat, kdy mu zaplacena appka prestane fungovat.

Jak rikam - aplikace s takovouto ocekavanou stabilitou by mely byt zdarma, aby nepusobila ujmu, idealne i open-source, aby az to autora prestane bavit mohl nekdo navazat... :(

peterxxl | stř dub 07, 2010 11:05 am

Paly píše:Poprosim od uzivatela peterxxl vysvetlenie. Ak nie navrhujem mu trvaly BAN na IP, nick, mail. Ked chces robit z ludi debilov tak na nasom fore NIE!

To je teda jednani. Z nikoho debily nechci "robit". Jestli mi chces dat ban, tak si klidne posluz... tim spis pak nedojde k oprave.

Jirkus píše:Aplikace nefunguje!

Dekuji za rychlou reakci. Muzu poprosit o blizsi informace o odeslane (resp. neodeslane) zprave, jako jsou: predvolba cisla, operator prijemce, delka zpravy, druh pripojeni k internetu (wifi/3G/EDGE/GPRS).

Zkousel jsi i jina cisla?

Ja svuj program pouzivam a nezaznamenal jsem zatim zadnou nefunkcnost. Nekdy se zprava odesila trochu dele, to je ale zpusobeno verejnou branou, kterou appka pouziva. Ve vetsine pripadu, ale dojde k uspesnemu odeslani.

Pokud se mi tedy s vasi pomoci podari chybu odhalit, bude nasledovat co nejrychlejsi oprava.

joshis píše:... ja bych se autora zastal, ma v AppStore vic appek, verim, ze kdyz ji submitoval, fungovala...

Je to presne tak, jak rikate. Appku sam pouzivam a funguje. Je ovsem mozne, ze se nekde stala chyba.

SMS brany operatoru je v tuto chvili jedina cesta, jak posilat SMS zdarma a na tom je i muj program postaven.

Pricing policy:
- developer account neco stoji a muj cas take neni zadarmo, takze proto aplikace neni take zdarma.
- za cenu bagety Crocodile vam aplikace prinasi moznost vybirat kontakt ze adresare a pohodlne psani bez reklam oproti webove verzi operatoru.
- aplikaci dam tedy docasne za cenu 99 US centu, dokud se pripadny problem nevyresi
Naposledy upravil peterxxl dne stř dub 07, 2010 10:44 pm, celkově upraveno 1

Paly | stř dub 07, 2010 11:16 am

Napisal som nieco v tom zmysle, ze ti dam BAN hned?

Objasnil si to uz vieme o co ide. Daj niekomu promo kody aby ti to pomohol testnut.

Takto zbytocne nachytas zle hodnotenia ;)
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

peterxxl | stř dub 07, 2010 11:22 am

Paly píše:Objasnil si to uz vieme o co ide. Daj niekomu promo kody aby ti to pomohol testnut.

V iTunes jsem nastavil cenu na 99 centu a vlozil upozorneni do popisu. Chvilku jim vzdycky trva nez se to projevi v AppStore.

Take jsem otestoval poslani na O2 a Vodafone. Oboji se odeslalo. Muzete nekdo prosim zkusit T-mobile? Diky

tor | stř dub 07, 2010 12:51 pm

Paly píše:Poprosim od uzivatela peterxxl vysvetlenie. Ak nie navrhujem mu trvaly BAN na IP, nick, mail. Ked chces robit z ludi debilov tak na nasom fore NIE!

to je trosku prehnana reakce na zaklade jednoho prispevku... :-)

Od autora aplikace mam mhd a jizdni rady, vse plni svuj ucel, jen skoda, ze se uvadene updaty zatim nekonaji.

Aplikaci zakoupim, jakmile bude levnejsi. Na neco takoveho jsem dlouho cekal. Je jasne, ze urcite potize se daji ocekavat, predevsim s branami T-Mobile a O2. Snad tedy autor prijde obcas s nejakym updatem, aby to napravil.

TommyS | stř dub 07, 2010 1:02 pm

Re: SMS zdarma - nativni aplikace - AppStore $0.99 (docasne)

Já si stáhnu aplikaci od Alex-alex ,která by měla být zdarma :)

Airmax | stř dub 07, 2010 1:05 pm

Peterxxl: zkuste si dohodnout s vlastnikem Gibosms panem Kyrianem,tuto aplikaci pouzivam dlouho asi 7 let a je nejlepsi reseni. Na iPhonu pouzivam m.gibosms.cz a chtel bych nativni aplikaci Gibosms,je idealni nez vsechny uvedene programy atd. Tam je nutna registrace a pro uzivatele gibosms se odesila ve forme mobilniho emailu a kdo nema registraci,tak se posila pres brany operatora. Na webu mate moznost s ruznym nastavenim dle moznosti uzivatele. Doporucuji to. Bez problemu odesila na Vodafone a T-Mobile, s O2 nemam zkusenosti.
iPhone Xs Max 256 GB Silver
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

tor | stř dub 07, 2010 2:13 pm

dik za tip na Gibosms

to peterxxl: odesilani na Vodafone je v poradku a celkem rychle. Pro me to ma jeden obrovsky nedostatek a to, ze neni mozne zadat cislo odesilatele, tedy zprava prijde prijemci z 999.

smoldik | stř dub 07, 2010 2:25 pm

chyba pri pokusu odeslani sms na t-mobile s predvolbou 608. zkousel jsem to pres wifi. jdu zkusit jeste pres gprs
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar House_MD | stř dub 07, 2010 2:36 pm

smoldik píše:chyba pri pokusu odeslani sms na t-mobile s predvolbou 608

Asi to má problém s přenositelností čísel...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

tor | stř dub 07, 2010 2:58 pm

ne asi, ale urcite, viz popis aplikace... :-)

peterxxl | stř dub 07, 2010 3:14 pm

GiboSMS: to je docela nahoda... pan Kyrian, provozovatel GiboSMS je muj byvaly kolega z prace. Nevedel jsem ze ma sluzbu na SMS. Moznost spoluprace je tedy docela realna, zatim jsem s nim jen chvili mluvil po telefonu.

prenositelnost cisel: v prsti verzi bude mozno operatora vybrat rucne

Vodafone cislo odesilatele: zatim jsem to tam nedal, protoze to ma pouze Vodafone, pokud vim... ale v pristi verzi asi take bude, protoze me napadlo, ze by se to dalo volitelne vkladat do textu zpravy u ostatnich operatoru.

peterxxl | stř dub 07, 2010 3:24 pm

Jirkus píše:Půjde to nějak napravit?

v pristi verzi udelam i moznost rucniho vyberu. pokud ovsem nevite jakeho operatora prijemce ma, tak je to problem

tor | stř dub 07, 2010 3:57 pm

Jj, nejspis to ma jen Vodafone. Nejvice zprav zdarma se tusim posila stale z brany Vodafone. :-)

Pri nejhorsim teda alespon nejaky automaticky podpis vlozeny na konec zpravy...

Airmax | stř dub 07, 2010 4:12 pm

Peterxxl: tak to byla nahoda a pomohl jsem ti. Drzim ti palce ve vyvoji tohoto programu,pokud bude funkcni a koupim.
iPhone Xs Max 256 GB Silver
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

beky02 | stř dub 07, 2010 4:22 pm

Tak jsem investoval a funguje to jen na neprenesena cisla... viz vyse... Verim, ze to pak bude fungovat bez problemu.... Jinak DOBRA PRACE a cekam na update...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ThePXL | stř dub 07, 2010 7:29 pm

Me to funguje :) na vodafone prez wifi parada :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

peterxxl | stř dub 07, 2010 8:43 pm

SPECIALNI NABIDKA

Pokud mate blog, ktery ma cas od casu alespon 10 komentaru pod clankem nebo Twitter ucet s nejmene 30 followery ci jine medium (Facebook fan page, apod) a zminite se o aplikaci SMS zdarma, muzete za to ziskat PROMO kod na stazeni zdarma.

V pripade zajmu piste soukromou zpravu s odkazem na vas web/blog apod. a ja se na to mrknu.

joshis | stř dub 07, 2010 9:36 pm

:-D No, marketing nemas spatnej... :-D

Muzu se zeptat, kolik lidi si zhruba stahne appku ktera stoji dolar/euro plus minus? Treba kolik lidi uz si stahnulo MHD? Budu si ted zarizovat zivnostak a tudiz si mozna napisu i nejakou appku mimo firmu, chtel bych znat nejakej estimate kolik lidi si to stahne, abych vedel, jestli se mi vyplati to zpoplatnovat, nebo si spis udelat jmeno appkama zdarma...

Na iPhoneDevCampu mluvili kluci s uLikeIt o aplikaci iSvatek a tam meli - jak sami uznali - celkem trapna cisla... kolem 100 stazeni za den na zacatku a pak jednotky, takze celkem cca 1000 stazeni (1000x0.99$ = 990$ < 20000Kc celkovy vydelek = za to se ani neprevleknu)...

peterxxl | stř dub 07, 2010 9:45 pm

Necituj poslední příspěvek. Citace smazána. ls8

Ahoj, asi tak jak bylo receno na DevCampu. I mene. Cesky trh je zatim velmi maly. Citelne zde chybi marketing a podpora Applu.
Ja delam ceske aplikace hlavne proto, aby se to naucil a vyzkousel jak to funguje a taky protoze jsem Cech, tak rad pomuzu. Zatim se jedna prevazne o aplikace ktere sam chci pouzivat a pouzivam. Ale do budoucna mam v planu i neco pro Amiky, aby z toho byla nejaka cash. Ted je to spise charita, ale mam rad cesky feedback :))) asi tak jako John co pise blog podnikanivusa.cz
Naposledy upravil peterxxl dne stř dub 07, 2010 10:42 pm, celkově upraveno 1

Juramac | stř dub 07, 2010 10:26 pm

Paly, to jsi prehnal , a to docela hodne. Ocekaval bych od tebe, ze se jako mod budes umet ovladat a ne si hrat na namachrovaneho borce .Uprimne, zrovna od tebe me to nemile prekvapilo a myslim, ze omluva by byla na miste.....
Nelibi se mi, ze misto, aby jste autorovi PODEKOVALI a pripadne pomohli, tak se predhanite v duchaplnostech o "prehnane cene". Vazeni, ten jeden dolar neni ani jedno pivo !!! Kolik jste jich meli jen dnes vecer? Kolik prohulite a nebo rozhazite za in tricka a nebo holky ? Ten clovek dela neco pro vas, nesedi po vecerech nad pullitrem a nehraje si na borce, maka a bavi ho to ,a za tu praci chce smesny jeden dolar. Co jste udelali vy pro spousty neznamych lidi a navic zadarmo? Zamyslete se nad sebou, jste-li toho schopni. Je mi z mnohych z vas nevolno.... Autorovi za sebe dekuji, dobra prace, podobne, jako jizdni rady a MHD. I kdyz je vyuzivam sporadicky. Ale takovym lidem fandim a rad za jejich praci zaplatim, i kdybych jejich app vyuzil treba jen 2x do roka. A klidne i vic, nez jeden smesny dolar. Nemam potrebu tady nekonecne blabolit o JB , abych mohl krast ....

Paly | stř dub 07, 2010 10:30 pm

Juro, autor ma moju plnu podporu. Ospravedlnovat sa nebudem, neurazil som ho a ani to nebol zamer. Momentalne s nim diskutujem cez mail/PM.

Na zaciatku to bola cena 1,59? a to sa mi za "blby" vtip zdalo trocha vela. Kedze to autor vysvetlil (o to som ho aj ziadal) tak je to v pohode a ma nasu plnu podporu (v opacnom pripade by mal nas plny odpor).

Stojim si za tym co poviem a napisem, nemozem za to, ze neviem citat myslienky.

Ak potrebujes nieco viac odo mna tak poprosim na PM toto je tema o SMS zdarma
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

peterxxl | stř dub 07, 2010 10:34 pm

Juramac píše:Paly, to jsi prehnal , a to docela hodne. Ocekaval bych od tebe, ze se jako mod budes umet ovladat a ne si hrat na namachrovaneho borce .Uprimne, zrovna od tebe me to nemile prekvapilo a myslim, ze omluva by byla na miste.....
Nelibi se mi, ze misto, aby jste autorovi PODEKOVALI a pripadne pomohli, tak se predhanite v duchaplnostech o "prehnane cene". Vazeni, ten jeden dolar neni ani jedno pivo !!! Kolik jste jich meli jen dnes vecer? Kolik prohulite a nebo rozhazite za in tricka a nebo holky ? Ten clovek dela neco pro vas, nesedi po vecerech nad pullitrem a nehraje si na borce, maka a bavi ho to ,a za tu praci chce smesny jeden dolar. Co jste udelali vy pro spousty neznamych lidi a navic zadarmo? Zamyslete se nad sebou, jste-li toho schopni. Je mi z mnohych z vas nevolno.... Autorovi za sebe dekuji, dobra prace, podobne, jako jizdni rady a MHD. I kdyz je vyuzivam sporadicky. Ale takovym lidem fandim a rad za jejich praci zaplatim, i kdybych jejich app vyuzil treba jen 2x do roka. A klidne i vic, nez jeden smesny dolar. Nemam potrebu tady nekonecne blabolit o JB , abych mohl krast ....

Heh, diky za obranu a podekovani. Paly uz je v podode. Take it easy! :) Az bude nova aplikace, tak mas u me promo kod! :)

Paly píše:Na zaciatku to bola cena 1,59? a to sa mi za "blby" vtip zdalo trocha vela.

V poho... taky mi to prislo prehnane ohanet se tu BANem na vsechno jen za to, ze jeden jeden (prvni) uzivatel napsal ze mu to nefunguje. Ale uz jsme cool... dale neresim.

Juramac | stř dub 07, 2010 10:38 pm

Ano, je o aplikaci, na kterou nekteri hloupe nablinkali sve duchaplnosti.
Je mi z toho nejen nevolno ale i smutno.... Autorovi drzim palce a preji hodne stesti na ostatnich vetsich trzich, kde jeho praci jiste oceni lepe...

TommyS | čtv dub 08, 2010 6:10 am

Jestli autor v dalsim updatu opravi chyby tak si aplikaci urcite koupim :) Dam 1$ a za mesic diki teto aplikace usetrim mnohem vic podle me se to vyplati :)

Posted with TouchBB on my iPhone

Zahradník | čtv dub 08, 2010 7:28 am

Juramac píše:Ano, je o aplikaci, na kterou nekteri hloupe nablinkali sve duchaplnosti.
Je mi z toho nejen nevolno ale i smutno.... Autorovi drzim palce a preji hodne stesti na ostatnich vetsich trzich, kde jeho praci jiste oceni lepe...

Juramaci, nechtěl jsem autorovi kazit jeho prezentaci, ale na tvůj hloupý příspěvek prostě zareagovat musím.

Autor aplikace buďto nevěděl (neotestoval) nebo věděl a záměrně to do popisu aplikace nenapsal, že aplikace nefunguje při posílání SMS zpráv na telefonní čísla, která byla převedena od jednoho operátora ke druhěmu.

Obrázek

Tím uvedl spoustu lidí (včetně mne), kteří si aplikaci 1,59? koupili v omyl a někteří (já) po otestování a zjištění chyby to okamžitě řešili na tomto fóru. Na ukázku přikládám zprávu odesílanou na číslo s předvolbou Vodafone, které nyní patří T-Mobile.

Obrázek

Proto, tě prosím Juramaci, abys příště zvážil své neférové a náladové příspěvky. Škodíš si tím jen sám sobě. :)

Juramac | čtv dub 08, 2010 7:32 am

Jirkus - nevim, co je na mych prispevcich neferove, ale chapu, ze pro mnohe je vysloveni smutne reality a hlavne nastavene zrcadlo nekdy neprijemne....... Tim pro mne toto tema konci....

munku | čtv dub 08, 2010 7:48 am

jujjj u majitelov iphone naivita?
kto vam dnes nieco dovoli zadarmo posielat?
ak aj nieco fungovalo tak iba chvilku operator nie je blb aby sa nebranil.
myslim ze je to ako instalovat crakle aplikacie .tiez sa apple brani vsemoznymi prostriedkami.
hold je to na kazdom z vas mate svoj dokonaly rozum ako sa tu pise v inych sekciach nie ste predsa hlupy.

Zahradník | čtv dub 08, 2010 8:20 am

munku: V ČR umožňují mobilní operátoři posílat SMS přes internet zdarma pomocí tzv. mobilních bran.

Není to tedy nic zakázaného a my to jenom využíváme. :)

A neříkej, že bys sis taky nechtěl posílat sms zadarmo ... :mrgreen:

Uživatelský avatar Apache23 | čtv dub 08, 2010 9:17 am

munku píše:jujjj u majitelov iphone naivita?
kto vam dnes nieco dovoli zadarmo posielat?
ak aj nieco fungovalo tak iba chvilku operator nie je blb aby sa nebranil.
myslim ze je to ako instalovat crakle aplikacie .tiez sa apple brani vsemoznymi prostriedkami.
hold je to na kazdom z vas mate svoj dokonaly rozum ako sa tu pise v inych sekciach nie ste predsa hlupy.

V irsku mas aplikaciu Eirtext ktora ti posiela myslim 300sms mesacne na akukolvek siet a ZADARMO!!!! Velmi som to vyuzival len ma strasne mrzi ze take nieco nemame aj na SK/CZ. :( a btw....tu aplikaciu som mal uz na fw 2.0
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

tor | čtv dub 08, 2010 11:36 am

to jirkus, mam aplikaci OffMaps, stala me taky 1 USD a pri stahovani map taky obcas spadne, ale pouzit se da. Jinak v popisu bylo uvedeno, ze operator se urcuje podle predvolby cisla, z cehoz vyplyva, ze pokud se jedna o premostene cislo tak to nepujde. Nebo jak by sis to prestavoval ty. Mne to po prvnim precteni bylo jasne a pocital jsem s tim, aplikaci jsem koupil za 1US, a iTunes mi stejne strhl 51 Kc. A myslis, ze to budu resit? Bych se na to vykaslal.

Aplikace mi funguje bez problemu. Urcite se mi vyplati. Rozhodne pokud se nekomu nelibi, tak si treba muze udelat sam. :-) Kazdy je jenom clovek a ze zacatku se vzdy delaji chybi, i Apple je dela.. :-)

to Paly, duvera v Jirkus - 1 unahleny prispevek, neprecteny popis aplikace vs. autor aplikace, ktery ma dve uspesne aplikace v App Store, nechci nic rikat, ale aniz bych znal problem, ci mohl vyzkouset tuto aplikaci, urcite bych tak nesoudil. Omluva by zrejme byla na miste, jelikoz se tady ukazuje to povestne vseci su xxkoti a ja su letadlo (v tomto pripade moderator). Ale tak mam zase jasno, kdo je nad veci a kdo ne.

Krome toho vsichni delate jako by 2 eura bylo 20 euro..., fakt ujete :-)

Zahradník | čtv dub 08, 2010 12:21 pm

tor:

Všechno je v pohodě. Jen jsem vysvětloval, proč jsem jako první kupující napsal první kritiku (mimochodem, včera ráno tam byl v popisu aplikace jiný popis, autor mezitím popis upravoval) a cenu aplikace jsem neřešil - jen jsem ji použil jako metaforu: Za 1,5? je to špatný vtip. :)
Naposledy upravil Zahradník dne pát dub 09, 2010 11:39 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar split | čtv dub 08, 2010 12:32 pm

Jirkus píše:Autor aplikace buďto nevěděl (neotestoval) nebo věděl a záměrně to do popisu aplikace nenapsal, že aplikace nefunguje při posílání SMS zpráv na telefonní čísla, která byla převedena od jednoho operátora ke druhěmu.

Nechcem sa autora nijak zvlast zastavat, ale toto tam v podstate napisane je. Aspon na tom screenshote co si poslal. citujem: "Operator se urcuje podle predvolby cisla."
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Aplikace pro iPhone