Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ale vděčně jsem to využíval.
 ale vděčně jsem to využíval.

ale mě to nefachá na iPhone4 ...
  ale mě to nefachá na iPhone4 ...

Metalgirl píše:U toho activatoru si to musíš nastavit podle toho, kam to chceš. Nastavoval jsi to pod anywhere? Aby ti to fungovalo jak v lockscreenu, tak i na homescreenu?
Akorát nevím, kde tam blazingufo našel to dlouhé podržení tlačítka, já to tam nevidím, jen both press, down short hold, down, up atd.
 ... v SBSetings o tom mám zmíňku ale že by tam šlo něco nastavovat nevím jak ...
 ... v SBSetings o tom mám zmíňku ale že by tam šlo něco nastavovat nevím jak ... 
 , mějte se mnou strpení !?

Jak psal blazingufo, down short hold a up short hold a tam si nastavíš předchozí, další skladbu, podle toho, na které to tlačítko jestli na up vrchní, nebo down spodní to budeš chtít.
 Jak psal blazingufo, down short hold a up short hold a tam si nastavíš předchozí, další skladbu, podle toho, na které to tlačítko jestli na up vrchní, nebo down spodní to budeš chtít.

až dnes jsem přišel na Activátor o kterým jsem nevěděl k čemu je a proč mi to cydia automaticky nainstalovala (neměl jsem to potřebu ani hledat).
 až dnes jsem přišel na Activátor o kterým jsem nevěděl k čemu je a proč mi to cydia automaticky nainstalovala (neměl jsem to potřebu ani hledat).  )
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé