Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Vypadá dobre ale je to k ničemu. Opet to je zkreslené a odhadem. Máte 92% a ona ukazuje 100%. Jako skoro každá aplikace. Doporučuji iInformation nebo iBatteryfree.
Aplikaci jsem vyzkousel a jednak mi prislo zkreslene ukazovani stavu baterie a pak i rychlejsi vybijeni. Takze sla pryc, resetartoval tel a vydrz je zase ok
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
No porovnávala jsem to s Battery magic pro, kterou používám. Došla jsem k závěřu, že tato aplikace Battery life pro je akorát dobrá omalovánka, ale funkčnost veškerá žádná.
2 Snoopy: Ano jde tu o funkčnost. A ukazatel baterky zkresluje v tomto Battery Life PRo. Omalovánko to je jak už zaznelo. Já to smazal tak rychle že jsem nezaznamenal rychlejsi vybíjení baterie.