Bankomaty ČR [AppStore][CZ]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

awol | pát čer 25, 2010 10:50 am

Bankomaty ČR
Obrázek

Jste na neznámém místě? Nutně potřebujete hotovost a Vaše peníze nejsou v peněžence, ale na bankovním účtu? Aplikace Bankmaty ČR je ideálním pomocníkem v podobných situacích.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Rozsáhlá databáze

Aplikace Bankomaty ČR obsahuje databázi více než 3000 bankomatů pěti největších českých bank: České Spořitelny, Komerční Banky, ČSOB, GE Money a Reiffeisen Bank.

Více způsobů hledání

Vyhledávajte nejbližší bankomaty dle Vaší současné pozice, nebo dle právě zobrazeného regionu.

Zobrazovací filtr

Zajímají Vás pouze bankomaty České Spořitelny a Komerční Banky, ale ne bankomaty ostatních bank? Aplikace podporuje zobrazovací filtry, díky kterým si zvolíte pouze informace, které Vás zajímají.

Online aktualizace

Veškeré informace jsou synchronizovány s online databází. Aplikace Bankomaty ČR tak poskytuje vždy aktuální informace.

Chybí v naší databázi bankomat? Je některý z bankomatů chybně umístěn? Napište na bankomaty@lukaspetrik.cz

Cena aplikace: $1 (50% SLEVA)
Homepage aplikace: http://www.lukaspetrik.cz/index.php?action=21
App Store link: http://itunes.apple.com/cz/app/id378684712?mt=8

Samozřejmě budu rád za objektivní hodnocení na AppStore. Děkuji.

Soutěž
Vydání nové aplikace většinou provází soutěž, takže ani tato nebude vyjímkou.
O co se soutěží?
Pět nejrychlejších z vás, kteří zodpoví soutěžní otázku, obdrží promo kód ke stažení aplikace zdarma. Jen upozorňuji, že promo kód lze využít jen pokud máte účet na US App Store.
Soutěžní otázka
Soutěžní otázka zní "Jaká je základní frekvence zvuku, který produkuje vuvuzela?" Tolerance je 10Hz.
Odpovědi zasílejte v PM. Po přijetí pěti nejrychlejších odpovědí vyhlásím vítěze a zašlu každému jeden promo kód.

EDIT k Soutěži:
Aby měli šanci i ti, kteří US účet nemají, rozhodl jsem se pro dodatek k soutěži: Výherců bude 7 ( 5 + 2). Pokud nemáte US účet, přidejte do PM zprávu "Nemám US účet". Dvě nejrychlejší správné odpovědi co nemají US účet, dostanou aplikaci jako dárek (Gif App).

VÝHERCI SOUTĚŽE:

Promo:
1. Sedyman
2. patrikuv
3. pe.kova
4. mylan
5. filhouse

Gift App:
1. mrzic
2. fana1
Naposledy upravil awol dne ned čer 27, 2010 9:48 pm, celkově upraveno 15

Uživatelský avatar sten32 | pát čer 25, 2010 10:56 am

Re: Bankomaty ČR [AppStore][CZ]

A čo databaza pre Slovensko?Kľudne by som z databazou pre SK pomohol, nemam sice mac ale aspon zoznam by som spravil z adresamy...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

awol | pát čer 25, 2010 10:59 am

Databaze pro SK... nebranim se tomu. Co potrebuji je seznam adres, mam vlastni program na hromadny prevod adresa -> souradnice. Samozrejme by jsme se dohodli na odpovidajici odmene :)

chris.dale | pát čer 25, 2010 2:09 pm

Re: Bankomaty ČR [AppStore][CZ] (Soutěž o ceny)

Tak musím říct, že aplikace naprosto výborná, mnohem lepší než konkurenční. Přehledná, pěkně vypadající, intuitivní. Navíc databáze automatů je online, takže nemusíte čekat na update v Appstore, aby přibyly další automaty. Opravdu nemám co vytknout, parádní app, doporučuju.

Můžete se také těšit na recenzi v nejbližších dnech.

awol | pát čer 25, 2010 7:43 pm

Soutěž je u konce. Správná odpověď byla cca 230 Hz

Gratuluji výhercům. Promo kódy byly rozeslány, Gift App budou poslány zítra.

filhouse | pát čer 25, 2010 9:20 pm

Díky této aplikaci jsem zjistil že tady už máme i Bankomat GE Money :lol:

Ale teď vážně, na nějaké recenze moc nejsem, ale pár postřehů napsat zvládnu.
Aplikace má intuitivní ovládání, filtr bankomatů jednoduchý, člověk se nikde nemusí jak truhlík proklikávat k různým šoupátkům, tak jak to známe z jiných aplikací. Jen kliknu jaký bankomat chci a pokud v místě kde jsem je, ukáže se. Pokud u mně není, jedním klikem najde nejbližší.
Aplikace nabízí jen základní mapu a i když svoje město znám, dělalo mi trošku problém zorientovat se kam bych měl přesně jít. Dá se použít jako navigace k bankomatu že můžu sledovat svůj pohyb. Ale přesto bych uvítal, kdyby se dalo přepnout i na leteckou, potažmo hybridní mapu abych se mohl zorientovat například podle domů a jiných objektů jestli už jsem blízko. Nad každou ikonou bankomatu se dá samozřejmě rozkliknout adresa bankomatu.

Cena 18 kaček luxus. :)

Napadá mě že by se hodila i položka směnárny, to by pak mělo ještě větší možnost použití například i pro cizince jezdící do čech. To by už ale asi bylo na jinou aplikaci a sem by se to moc nehodilo.

Možnost by bylo například zvolit něco jako: Jít k bankomatu. A na mapě by se od místa kde jsem ukázala cesta, jak se nejlépe k bankomatu dostat a jak je to daleko. To už bych z toho asi ale dělal navigaci.

patrikuv | sob čer 26, 2010 6:14 am

děkuji za výhru, to je snad poprvé v životě (a že už tu nějaký pátek jsem), co jsem něco vyhrál :lol:

k aplikaci samotné: splňuje přesně to, co deklaruje - umožňuje online vyhledávání nejbližšího bankomatu v místě, kde se nacházím. oceňuji možnost filtrování preferovaných bankomatů, které umožňují rychlý přehled, kterým směrem se vydat.

co bych uvítal:
- informace o vzdálenosti od nejbližšího bankomatu
- možnost vyhledávání bankomatu na jiné adrese
- informace, které zohlední nonstop provoz bankomatů (ne všechny jsou přístupné po zavírací době)
iPhone 3GS 16 GB 3.1.3 CZ Black JB
Host
Host

awol | sob čer 26, 2010 9:13 am

patrikuv:

Ahoj, diky za nazor.

Co myslis tim "možnost vyhledávání bankomatu na jiné adrese" ?

Tohle totiz dela tlacitka hledat (lupa). Zobrazi vsechny bankomaty v oblasti zobrazene na mape, takze to nemusi byt zrovna oblast kde se nachazis.

patrikuv | sob čer 26, 2010 9:23 am

já měl na mysli jednodušší variantu - zadám adresu (ulici, čp, město), nastavím si bankomaty KB a dám vyhledat. aplikace mne "veme" přímo na dané místo a ukáže bankomaty. podle tvého návodu bych musel posouvat mapou až na dané místo, co je časově zdlouhavější a datově náročnější.
Host
Host

awol | sob čer 26, 2010 9:31 am

patrikuv:

cilem bylo udelat aplikaci co nejjednodussi. Chtel jsem se udelat co nejjednodussi UI prijemne pro uzivatele, vsechno jen kliknutim, bez toho, aby musel uzivatel neco nekam opisovat. Kdy presne by jsi vyuzil vyhledani bankomatu podle adresy? Podle me, kdyz jsi na neznamem miste, tak nazvy ulic moc neznas a pokud vis, kam se chystas, tak to jsi vetsinou jeste doma u PC :) Pokud mi das dobry duvod pro pouziti vyhledavani dle adresy, neni problem to do aplikace dodelat :)

patrikuv | ned čer 27, 2010 11:57 am

Jasne, chapu.

Vyuzil bych to napr. jedu na hory, chci si po ceste vybrat penize, a protoze vim, ze jedu do mene obydlenych obci, nechci hledat bankomat az tam dojedu, protoze to muze znamenat vracet se zpet. Nechci to hledat ani az budu mestem projizdet, chci si to naplanovat. Argument, ze jsem doma u PC neberu, to na ip nemusim mit zadnou aplikaci ;)

Kazdopadne, diky za reakce :))
Host
Host

awol | ned čer 27, 2010 12:30 pm

patrikuv: popremyslim o tom do dalsi verze :)

Pridavam par screenshotu z verze 1.1, ktera bude tento vikend odeslana ke schvaleni. Ve verzi 1.1 je nyni moznost volby mapy (hybridni, klasicka atd.) a po kliknuti na bankomat se zobrazi tez vzdalenost bankomatu od pozice uzivatele.

Obrázek

Dalsi screenshot:
http://www.lukaspetrik.cz/images/screens/screen11_2.png
Naposledy upravil awol dne ned čer 27, 2010 11:44 pm, celkově upraveno 1

patrikuv | ned čer 27, 2010 8:00 pm

díky :-)
Host
Host

Uživatelský avatar emkay | ned čer 27, 2010 8:17 pm

je to skvely, uz ho mam v iPhonu :wink:

Apple iPhone 4 / fw 4.2.1 NON JB Obrázek
Apple Macbook Aluminium / 2.4Ghz Obrázek
Host
Host

awol | pon čer 28, 2010 9:30 pm

Update 1.1 je live ;)

Predem dekuji za hodnoceni na AppStore.

chris.dale | úte čer 29, 2010 4:21 pm

Recenzi na tuto užitečnou aplikaci najdete zde:

http://iapp.sk/bankomaty-cr-najdete-ten-nejblizsi

awol | stř čer 30, 2010 9:06 am

chris.dale: Díky za hezkou recenzi!

Občas se u recenzí na App Store objevily výtky, že někde chybí nějaký bankomat. Jen připomínám, že databáze se synchronizuje s online serverem (tj. pokud má server novější databázi, tak si ji aplikace aktualizuje), takže pokud vám nějaký bankomat chybí, napište na bankomaty@lukaspetrik.cz a bude do databáze přidán. Pomůžete tím ostatním a ti zase třeba pomůžou vám ;-)

havran66 | stř čer 30, 2010 10:29 am

Dnes jsem aplikaci koupil a vypadá opravdu dobře. Jsem zvědavej, jaká bude databáze bankomatů, až se dostanu mimo Prahu.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mrzic | stř čer 30, 2010 10:29 am

To můžu potvrdit. Např. v Kolíně je myslím 6 bankomatů ČS a v aplikaci pouze jeden. Přitom na stránkách ČS jsou detailní informace o bankomatech vč. GPS souřadnic.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

awol | stř čer 30, 2010 11:52 am

mrzic: Chybejici bankomaty CS v Koline jsem pridal do databaze. Muzes to zkontrolovat :) Diky za tip.

havran66: Zadna databaze samozrejme neni dokonala. Ta nase nyni pokryva zhruba 95% vsech Bankomatu peti nejvetsich bank v CR. A samozrejme i to se muze zmenit, protoze kazdy ma tu moznost chybejici bankomaty nahlasit. Btw, diky za zakoupeni aplikace :wink:

havran66 | stř čer 30, 2010 2:58 pm

No jo, já si musím všechno kupovat. Za prvý mám účet v CH iTunes a za druhý, když se rozdávají promo kódy za nějaký Facebooky nebo Twittery, tak ani nevím co to je :). Ptát se holky(dcery) se mi z důvodu ješitnosti nechce.

Je ale fakt, že tahle aplikace se mi hodí. Nedávno jsem potřeboval vybrat nějaký větší peníze v Holešovický tržnici a protože jsem nevěděl kde má bankomat ČS, tak mě to stálo nemalou částku. Stane se to jednou za čas, ale když k tomu dojde, je tahle aplikace hned zaplacená.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mrzic | stř čer 30, 2010 6:58 pm

Kolín je už v pořádku, ale namádkou jsem zkontroloval města, přes která občas jezdím a i tam bankomaty chybí (ČS). Neznám Váš zdroj, ale např. ČS má na svých stránkách možnost exportu seznamu bankomatů ve 4 formátech. Jsou to strukturovaná data a jejich úprava pro import do vaši databáze nebude složitá.

Edit:
.ov2 (TomTom)
.gpx (Garmin)
.kml (Google Earth)
.wpt (Ozi Explorer)
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

Karpi | pon črc 05, 2010 11:17 pm

Ano, já jsem zase nenašel 3 bankomaty, které jsou umístněny vedle sebe v obchoďáku Tesco, v Č. Budějovicích, J. Boreckého 1590.

Jedná se o bankomat Komerční banky, GE Money a České Spořitelny, které tam už jsou hodně dlouho!
iPhone 6 / 64GB / FW 10.2.1 (14D27) / firmware modemu: 5.32.00 / jailbreak ZATÍM BOHUŽEL NE :-( / O2 CZ
Host
Host

awol | pon črc 26, 2010 8:57 pm

Tak jsem před pár dny dokončil práce na další aplikaci. Půjde o českou hru se vším všudy, včetně dabingu. Zatím je vše ale přísně tajné :wink: Abych to s vámi trošku oslavil, rozdám 5 aplikací bankomaty ČR. Ať vám slouží...

REE3TTTRRYPM
6HPN97XX77RL
LKX4PX7JXP93
FLWY3LX7ET6P
J4LEFLYP67EE

vidocq | úte črc 27, 2010 7:34 am

super, doufám že hra bude mít úspěch ;)

vezmu si REE3TTTRRYPM, díky
Naposledy upravil vidocq dne úte črc 27, 2010 9:56 am, celkově upraveno 1

fblack | úte črc 27, 2010 7:54 am

taky fandím a jen tak dál, vyzkouším bankomaty a použiji promo 6HPN97XX77RL. Ještě jednou díky :wink:

awol | pát zář 17, 2010 9:02 pm

Lite verze bude v jiz brzy dostupna na AppStore

Uživatelský avatar Metalgirl | pát zář 17, 2010 9:06 pm

Všimla jsem si, že tam máte v Karviné zadaný jeden bankomat špatně, dalo by se s tím něco udělat? Je to bankomat od české spořitelny.

Jedná se o tenhle:

prodejna koberců TEPPICH
Božkova 880/2
73401 Karviná

V té tvé aplikaci tam je špatné číslo popisné a tak tam navádíte lidi do paneláku, kde bankomat není.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

awol | pát zář 17, 2010 9:11 pm

Metalgirl: Delat se s tim neco da :) Zkusim zjistit spravne cislo popisne a opravim to. Kazdopadne bych spolehal spise na GPS souradnice nez na cisla popisna :) GPS souradnice by mely byt 99% OK

Uživatelský avatar Metalgirl | pát zář 17, 2010 9:14 pm

Správné číslo popisné jsem ti tu poslala teď. V té aplikaci tam máte nějaké jiné úplně. 560 tam máte.

EDIT: Když tak, tu jsou GPS souřadnice na správnou lokaci.

Loc: 49°50'44.624"N, 18°33'20.574"E
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Skoty | pon zář 27, 2010 3:27 pm

Co s ním mám dělat s tima kodama? J4LEFLYP67EE

Jinak hodně podařená app... :-) Fandím ti do té hry ať má uspěch :-)
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
Senior uživatel
Senior uživatel

john | úte zář 28, 2010 9:10 pm

To je Reedem code.

Postup máš stejnej jako při kupování aplikace, akorát při vstupu do "Billing info" klikneš na Reedem code (to dáváš i v případě, že bys měl iTunes gift karty) - tam ten code zadáš a máš to.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone expert
iPhone expert

awol | úte říj 26, 2010 3:39 pm

Aplikace Bankomaty ČR dočasně zdarma. Uvnitř aplikace malé překvapení :lol:

awol | sob pro 11, 2010 9:35 am

Predem se adminum omlouvam za double post, ale nemam jinou moznost jak zverejnit tuto informaci, aniz bych zakladal nove tema. Posledni post zde byl muj a byl z Rijna :)

Aplikace Bankomaty ČR dnes vysla ve verzi 1.2. Novy update prinasi upravy na prani uzivatelu. Zmeny tak dostala nejen ikonka, ktera je ted i v rozliseni pro iPhone 4 a iPad, ale pribylo tez automaticke zobrazovani Bankomatu.

Dekuji vsem priznivcum a uzivatelum aplikace Bankomaty ČR.

Uživatelský avatar Metalgirl | sob pro 11, 2010 1:13 pm

Akorát bohužel i přesto, že jsem vám dala adresu a gps souřadnice na bankomat ČS v Karviné, stále ten bankomat má špatnou adresu. Prostě kdo si to zapne a nezná Karvinou, tak ho akorát budete navigovat do panelového obytného domu, ve kterém je tak max. sklep, ale ne bankomat. Je to smutné no, když je problém po tolika měsících zadat správnou adresu bankomatu a přitom v úplně původní verzi této aplikace ten bankomat měl správnou adresu, pak nevím, co jste dělali a vůbec, proč jste to měnili a dali mu adresu špatnou.

Jestli takto máte více bankomatů po republice, tak už se těším, jak třeba v Praze mě zavedete někam pod most, že tam je bankomat.

viewtopic.php?p=309915#p309915 zde jsem psala i GPS souřadnice na ten bankomat, kde správně má být umístěný, o dva příspěvky výše je i jeho adresa.

Nebo tobě připadá, že tady na tom sídlišti je bankomat? Můžu tě ujistit, že není.

Obrázek

Tady ještě jednou je odkaz na mapě, kde se ten bankomat nachází a už konečně, prosím, o opravu. I v moravskoslezsku je dost lidí, co používá iPhone.

http://mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s@ssq ... 81412@z=16
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

awol | sob pro 11, 2010 5:37 pm

metalgirl:
Omlouvám se. Tehdá jsme měli nahlášeno kolem 80ti špatně umístěných bankomatů, takže je možné, že na tento se zapomělo. Vše by mělo již být v pořádku. Děkuji za nahlášení chyby.

7luke.com | sob pro 11, 2010 5:44 pm

Tak já nevím, mně stačilo kdysi dávno nainstalovat Zlaté Stránky (zdarma)

Tam dám hledat "banko mat" a najde mi to všechny v okolí (podle GPS pozice, kde jsem), napíše to, jak jsou daleko a mám k nim taky Google mapu.

Na druhou stranu - tahle APP vypadá moc hezky :wink:

awol | sob pro 11, 2010 5:58 pm

7luke.com:
Samozrejme nepopiram, ze aplikace Bankomaty CR neni jedina, ktera umi bankomaty vyhledat, ale jeji vyhody jsou hlavne prehlednost a jednoduchost. Tzn. ze stiskem jednoho tlacitka aplikace ukaze nejblizsi bankomat, aniz by musel uzivatel neco nekam psat, nebo slozite neco vybirat.

Druhou vyhodou jsou barevne odlisene ikonky. Nemusite jako v jinych aplikacich klikat na spendlicek, aby jste zjistili, ktere bance ten bankomat patri. Vse je jiz videt na prvni pohled.

A v neposledni rade je to take zobrazovaci filtr. Vsichni vime, kolik si banky dokazi zauctovat za vyber z bankomatu banky jine. Pokud vas zajimaji pouze bankomaty vasi banky, staci ji vybrat na filtru.

EDIT:
Malem bych zapomel. Jako s kazdou novou verzi, prikladam 5 promo codes. Prosim ty, kteri promo kode vyuziji, aby to zde nahlasili, tak aby bylo jasne, kolik je jich jeste dostupnych.

FWYAN36A4LPT
W3LMWJP7XFM7
XRALKXP3F49X
HHYYW3FEENFP
MR964J9W6RW6
Naposledy upravil awol dne sob pro 11, 2010 8:43 pm, celkově upraveno 2

Uživatelský avatar rongic | sob pro 11, 2010 6:59 pm

Mockrat diky - MR964J9W6RW6
iPhone 6 Plus 64GB Space Gray FW 8.3 a iPad mini Retina 16GB Cellular black FW 8.3
iRadar CZ+ (NEW) - Appstore, free
iRadar CZ - Appstore, free
Host
Host

john | sob pro 11, 2010 7:01 pm

Díky, použil jsem - HHYYW3FEENFP :wink:
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB