Existuje neco jako vycisteni disku?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

fajnman | pon bře 31, 2008 7:09 pm

Existuje neco jako vycisteni disku?

Ahoj jelikoz mam v iPhone asi 860 MB zabrano ostatnim, potreboval bych vedet, jestli existuje nejaka aplikace, ktera se zbavi nepotrebnych veci. Je takova?

Cheetah007 | pon bře 31, 2008 7:21 pm

Re: Existuje neco jako vycisteni disku?

Ja mam v Otatni asi 126Mb (iTunes to zobrazuje jako oranzovy ukazatel...)
Docela by me zajimalo co to vlastne je a jak se toho zbavit,nevite nekdo zkusenejsi?

Uživatelský avatar rony | pon bře 31, 2008 7:33 pm

BossTool. Funkcia Wipe ipod.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar j.v. | pon bře 31, 2008 7:36 pm

Nebo iTunes. Funkce Restore :D

btw: "Other" jsou i vámi nahrané soubory - NES/GBA/... hry, e-booky, atd., atp.
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)

fajnman | pon bře 31, 2008 7:38 pm

Ja vim co to je, ale nevim jak se toho zbavit. Jsou to aplikace, jejich inst. soubory, dale veci z netu a plno zbytecnych souboru.

Uživatelský avatar j.v. | pon bře 31, 2008 7:43 pm

wipe iPodu a Restore by mělo být asi nejspolehlivější a nejrychlejší řešení - nevýhodou ovšem je nutnost nahrávat všechny věci znovu.
Osobně bych pokus o manuální mazání moc nedoporučoval. Pokud totiž člověk omylem odmaže co nemá, restore ho nemine.

fajnman | pon bře 31, 2008 7:49 pm

vim co je restore a vim co se se stane. :-) Ale dal jsem wip a nic se nestalo. Tak nejak nechapu smysl teto funkce, urcite to sam mazat, nebudu, jen slozky ve kterych jsem pracoval, ale nejspis nejvetsi cast mi zabiraji aplikace. Kolik mate vy v ostatnim?

Uživatelský avatar j.v. | pon bře 31, 2008 7:58 pm

wipe iPodu slouží ke smazání nezaindexované hudby, která se "ztratila" (tj. iPod ji nevidí, ale fyzicky je stále přítomná na disku jako Other. Tím pádem nejde standartně smazat)

fajnman | pon bře 31, 2008 8:10 pm

JJ, ale cisla se vubec nezmenila. A kolik tedy mate zhruba vy v other?

ilijusin | pon bře 31, 2008 8:12 pm

326.8 Mb

hmm zda se ze tam mas slusnej bordel :D

fajnman | pon bře 31, 2008 8:48 pm

No tak to je spatne.

Cheetah007 | úte dub 01, 2008 6:35 pm

V BoosTool jsem udelal podle doporuceni zde Wipe iPod ale je to jeste horsi(i kdyz synchronizoval jsem par videi,to bude ten duvod)....324.5MB,co s tim?
To mam vazne udelat Restore,vadi ty Other soubory necemu?
Jen by me jeste zajimalo kdyz dam kompletni vymazani vsech nastaveni a dat,zmizi i slozka other a nedotkne se to odblokovani/aktivace a hlaqvne cestiny?

EDIT:
Ten restore planuji,odblokovani+aktivace pres ZiPhone 3.0 by nemel byt problem,jen bych potreboval zalohovat z installeru vsechny Sources,ale nevim jak
Naposledy upravil Cheetah007 dne úte dub 01, 2008 6:42 pm, celkově upraveno 1

Julek | úte dub 01, 2008 6:40 pm

já osobně jsem měl při 1.1.2 také obrovské others, je na tobě zda ti to vadí tak hrozně moc nebo ne.. restore máš za chvilečku hotové..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Cheetah007 | úte dub 01, 2008 6:50 pm

No asi ten rewstore udelam....ty soubory nicemu nevadi,nezpomaluji a tak,ale toho mista je skoda.
Muzes mi prosim dat odkaz na vsechny sources ktere jsou dostupne? Nedari se mi udelat zalohu(myslim ze to vubec nejde) a prepisovat to rucne se mi nechce.......nejdulezitejsi jsou asi czech packages.

Kdyz udelam kompletni vymazani iPhonu/format,zustane tam vubec neco?

Julek | úte dub 01, 2008 6:59 pm

ZiPhone ti nahraje instaler a poslední verze i SSH a BSD, zdroje si přidej ty které potřebuješ, mrkni na drsneho je tam vše co může v současné době na iPhone existovat..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Cheetah007 | úte dub 01, 2008 7:36 pm

Takze uz pracuji na RESTORE...iTunes zatim stahuje ten 162Mb balik co FW 1.1.4 ma.....
Jen by me zajimalo proc ta funkce Wipe v bossTools nechodi.....odkliknu varocvani ze souhlasim a hned se to vrati zpatky,funguje to vubec nepotrebuje to mit jeste instalovane BossPrefs ci neco dalsiho??

EDIT:No,tak si pripadam jako blbec....udelal jsem restore,zalohu jsem neobnovoval a iTunes vesele hlasi other 189.6MB.
Je to trochu lepsi ale nejaky sajrajt je v iPhone furt...ted zas budu dve hodiny zapasit s mizernym pokrytim Wi-Fi a stahovat potrebny SW a hlavne cestinu...ach jo!!

iPhone0501 | úte dub 15, 2008 9:23 am

Cheetah007 píše:Takze uz pracuji na RESTORE...iTunes zatim stahuje ten 162Mb balik co FW 1.1.4 ma.....
Jen by me zajimalo proc ta funkce Wipe v bossTools nechodi.....odkliknu varocvani ze souhlasim a hned se to vrati zpatky,funguje to vubec nepotrebuje to mit jeste instalovane BossPrefs ci neco dalsiho??

EDIT:No,tak si pripadam jako blbec....udelal jsem restore,zalohu jsem neobnovoval a iTunes vesele hlasi other 189.6MB.
Je to trochu lepsi ale nejaky sajrajt je v iPhone furt...ted zas budu dve hodiny zapasit s mizernym pokrytim Wi-Fi a stahovat potrebny SW a hlavne cestinu...ach jo!!

Tak já mám úplně stejnej problém ... :-/

fajnman | úte dub 15, 2008 9:28 am

wipe iPodu je jen podvod. :-) Ja na to kliknu, zepta se to a nic se nestane. Nebo delam neco spatne, je treba mit nejake aplikace, neco udelat? Nyni mam other asi 530 MB, a uz to neresim, mam tam mrte aplikaci. Ale urcite i tak 200MB zbytecnych, kdyby nekdo vedel jak se toho zbavit, nebo jak z iPodu dostat tu nezaindexovanou hudbu sem s tim.

hewlo | pát dub 25, 2008 11:10 am

Ja jsem to pres ssh smazal rucne - aspon to nejvetsi a u ceho jsem si byl vedom co to je :)

ted tam mam jen 800MB ostatniho.... (ale to jsou offline mapy)

Huul | ned dub 27, 2008 4:29 pm

hmm ja mam taky 533 mb other,,,, neco hudba,, neco mapy,,, dou ty mapy nak vymazat?? :x

fajnman | ned dub 27, 2008 4:31 pm

maps offline, jestli to dobre chapu

Snowkill | úte kvě 06, 2008 7:13 am

no others jsou přece aplikace a třeba videa pes maxtube ja mam others kolem 2 GB :).

hmm | pát srp 22, 2008 12:49 pm

j.v. píše:wipe iPodu slouží ke smazání nezaindexované hudby, která se "ztratila" (tj. iPod ji nevidí, ale fyzicky je stále přítomná na disku jako Other. Tím pádem nejde standartně smazat)

krom toho mi wipe pomohlo kdyz se mi kompletne potentononcoval iPod... iTunes mi nutily restore, ale wipe stacil...

Alex-alex | pát srp 22, 2008 9:34 pm

Já mám Other cca 4GB :D. A to jsem jednou měl i 9,5GB :D.
Senior uživatel
Senior uživatel

xslide | ned led 04, 2009 1:35 pm

Sakra, ted se me zničeho nic objevilo v other asi 8GB věcí ( velikost odpovídá všem nahraným filmům a hudbě). A zmizela z iphonu všechna hudba a filmy.

nevíte někdo co s tím. v BossTool už možnost WipeIpod už není.

neví někdo kde jsou tyto data uloženy že bych je přes WinSCP smazal?

Díky
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone