Přenos files v Iphonu

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

sysel | úte črc 06, 2010 6:32 pm

Přenos files v Iphonu

Zdarec,je nejaka aplikace na přenos videa,hudby,fotek,mailu a dokumentu v iphonu?Mám ifiles,office ale ty to neumí.
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar JackieTran | úte črc 06, 2010 6:33 pm

Re: Přenos files v Iphonu

myslis neco jako Bluetooth?Pokud mas starsi FW nez iOs 4 tak jo,iBluetooth nebo iBlueNova. Jinak nejsou.
Starý pes fóra :)

sysel | úte črc 06, 2010 6:37 pm

Mám os4.Mám na mysli,ze když dostanu do ip nejaký soubor přes ifiles tak je uložen v ifiles.já bych to chtěl přesunout do jiné složky.
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Tea Racer | úte črc 06, 2010 6:38 pm

UPlně nechápu kam to chces přenášet, jestli do jineho IP nebo do PC. Zkus se trochu rozepsat.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

sysel | úte črc 06, 2010 6:40 pm

Př.:Stáhnu si fotku přes ifiles a je uložena ve složce ifile.já bych ji chtěl vložit do složky obrázky.Jedna se o presun v iphonu.
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar JackieTran | úte črc 06, 2010 6:43 pm

aha,ale pro iOS 4 je iBluNova nefunkcni

PeterKiss | úte črc 06, 2010 8:51 pm

Pamätám si aplikaciu iDownload z AppStore ona mala funkciu stahovat dáta vlastne to bol/je klasicky iPhone downloader výhodu mal mat v tom že tie stiahnuté dáta môžeš posielať po Bluetooth (medzi iphonom/ipodom)...

Čo je natom pravdy neviem nemám to.

Ale ty asi myslíš iFiles z cydii a nie AppStore však?

Edit: neviem ako presne myslíš to z tým presuvanim ale napr: mám goodreader tak tam sa dajú fotky importovat z aplikácie do app fotky a naopak čo sa tika videii a iných súborov z tými môžeš pracovať iba v zmienenej aplikácii, aby si video mohol presunúť z goodreaderu do ipodu musíš mat JB a aplikáciu iFile z cydii pozrel som si tvoj model a vidím že nemáš JB touto aplikaciou môžeš presúvať súbory do zložiek ktoré sú nám bez JB zablokovane.
iPhone expert
iPhone expert

vencac | čtv črc 08, 2010 7:32 pm

Já myslím, že jsem to pochopil: ty chceš ty soubory přesouvat mezi jednotlivejma složkama v rámci jednoho iPhonu, ne? Ve tvým podpisu máš ale napsáno, že nemáš JB a bez něj to ale bohužel nepůjde - AppStore aplikace jsou totiž limitovaný jen do jednoho adresáře a k ostatním nemaj přístup (s výjimkou např. exportu fotek do CameraRollu)
Pokud teda chceš mít možnost kopírovat soubory mezi jednotlivejma adresářema, doporučuju províst JB a následně z Cydie stáhnout nějakej file manager např. iFile nebo MobileFinder

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone