ScorpionSX | stř črc 14, 2010 9:57 am
Tak teraz som znova otestoval IM+ cez WiFi, správa na ICQ dorazila o 10 minút po tom ako som ju odoslal. Ešte vyskúšam pripojenie cez EDGE.
Ani by mi tak nevadilo, že nie je IM+ stále pripojené, ale prečo to tak dlho trvá kým mi príde správa? To potom celý push stráca význam...
dwick: No o BeejiveIM som rozmýšlal tiež, ale je to ďalších 8,- ? vyhodených za aplikáciu, ktorá podporuje menej protokolov ako IM+ (twitter, skype) a neviem či mi to rýchlejšie push notifikácie vynahradia.
//EDIT: ok, takže cez EDGE mi príde push notifikácia okamžite. Síce potom trochu dlhšie trvá kým sa správa načíta v konverzácii samotnej, ale to je dané rýchlosťou (resp. pomalosťou) EDGE pripojenia.
No skutočne nerozumiem prečo to cez WiFi trvá tak dlho?! Veď iOS4 by mal mať permanentnú WiFi, teda keď zamknem iPhone, tak by mal byť pripojený stále a navyše ani keď je odomknutý, tak sa notifikácia nezobrazí rýchlejšie.

iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."