aplikácia počítadlo hovorov

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

jhanco | sob črc 31, 2010 6:03 pm

aplikácia počítadlo hovorov

Sevas všetci,

chcem sa spýtať či existuje nejaká aplikácia, ktorá počíta extra volané hovory, extra prijaté atď, jedná sa mi o nejaké prehľadné počítadlo podľa ktorého by som vedel koľko som prevolal z mojich predplatených minut, iphone má síce počítadlo ale to z nepochopiteľných dôvodov spočítava volané+prijaté hovory a vzniká z toho guláš :lol:

Poprosím názov tej aplikácie

Zahradník | sob črc 31, 2010 6:16 pm

Re: aplikácia počítadlo hovorov

Aplikace calLog z appstore.

jhanco | sob črc 31, 2010 6:34 pm

Na tú aplikáciu som už pozeral ale pripadá mi neprehladná, zháňam niečo jednoduché,

Necituj poslední příspěvek, viz. pravidla fóra, které už máš mít dávno přečtené. Metalgirl

Juramac | sob črc 31, 2010 6:58 pm

Co treba google?Znas? Treba tady je vyber docela siroky.
http://www.google.cz/search?q=call+coun ... qKOKLBtZ4O

jhanco | sob črc 31, 2010 7:25 pm

na to či poznám google radšej nereagujem...

zhánam len aplikáciu ktorú si seriozne môžem kúpiť v appstore a mala by tú funkciu ktorú požadujem, vie mi niekto poradiť????

Uživatelský avatar Beavers | sob črc 31, 2010 8:00 pm

Navíc CallCounter je z Cydie a tudíž pouze pro JB telefony. Mohu ale říci, že to je super aplikace.
Moderator fóra
Moderator fóra

Zahradník | sob črc 31, 2010 8:48 pm

jhanco píše:Na tú aplikáciu som už pozeral ale pripadá mi neprehladná, zháňam niečo jednoduché,

Necituj poslední příspěvek, viz. pravidla fóra, které už máš mít dávno přečtené. Metalgirl

Aplikace calLog je na ovládání naopak velice jednoduchý prográmek, který asi zatím jako jediný umožňuje na iPhonu bez JailBreaku profesionálně sledovat historii vašich volání.

Obrázek

A navíc kromě zaznamenávání délky a času jednotlivých hovorů umí vytvořit statistiku, která vám ukáže, kolik času jste v určitém období (které si vyberete) provolali.

Obrázek

Juramac | sob črc 31, 2010 8:56 pm

O.T. Ma ale pro mnohe jeden zasadni nedotatek. Stoji 8 dolaru.... Ale diky za tip, netusil jsem, ze neco tak dobreho existuje, rad jsem si ji koupil. :)

Zahradník | ned srp 01, 2010 3:49 pm

Aplikace je opravdu profesionální a k tomu aby přesně zaznamenala všechna vaše volání, je potřeba telefonovat pouze pomocí calLogu.

Vyřešil jsem to tak, že jsem z docku telefonu "vyhodil" původní aplikaci telefon a místo ní používám calLog.

Zakoupením dvou placených "dodatků" ještě můžete aplikaci rozšířit o praktický připomínač (push) událostí (nebo ůkolů, včetně možnosti volat - pokud si nastavíte úkol: volat pana X zítra v 9:00) a také můžete exportovat přehledy vašich telefonních hovorů do mailu.

PS: To, že v Apple povolili tuto systémovou aplikaci prodávat v appstore, také o něčem vypovídá ...

Fato | stř dub 06, 2011 6:20 am

calLog som si kupil a naozaj sikovna app. :good:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone