360 people pro iP4

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar cmoudina | úte zář 07, 2010 8:33 pm

360 people pro iP4

dobrý večer,
kdysi, ještě za dob aktivního užívání ip2G jsem měl k synchronisaci kontaktů nastavenou službu ZYB na http://www.zyb.com.Aplikace ZYB se nyní změnila na 360 people.Jedná se o synchronisační aplikaci kontaktů mezi http://www.360.com a vaším přístrojem.Po registraci na stránkách, která je poměrně jednoduchá, vyberete druh telefonu - iP4 - a po zadání telefonního čísla přijde na telefon bezplatná sms s odkazem na stažení aplikace do iphonu.Po kliknutí na odkaz se aplikace stáhne přes iTunes a nainstaluje.Po prvním spuštění aplikace 360 people na telefonu dojde k synchronisaci kontaktů na vašem telefonu se servrem, kde zůstanou uloženy a jsou připraveny k obnovení v případě nutnosti zpět do telefonu.Kontakty lze editovat jak na webu, tak v telefonu, v aplikaci sdružovat dop jednoduchých základních skupin - work, family, friends.. - rozdělěny do skupin podle barevných záložek.Vše je jednoduché a přehledné.Myslím dobrá záležitost pro ty, kteří nechtějí ukládat kontakty ať už z jakýchkoliv důvodů Googlu, stojí za vyzkoušení, je zadarmo.Omlouvám se za slohostyl, snad to bude pro někoho užitečné.
Host
Host

Uživatelský avatar Bombera | úte zář 07, 2010 9:16 pm

Re: 360 people pro iP4

Skoda ze jsem si myslel, ze tohle nepotrebuji, az do nedavna, kdy mi iTunes pri synchronizaci hodilo chybu a smazalo vsechny kontakty z iP.Byla to prvni synchronizace na nove nainstalovanem systemu, takze kontakty jsou nenavratne pryc.Proto se tyhle webove sluzby na kontakty opravdu hodi :)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | úte zář 07, 2010 10:50 pm

Re: 360 people pro iP4

hodi sa backupovat pocitac :) a export z ms outlook ci win adresar je par sekund, urovit aspon raz za rok :) a netreba spekulovat s appkami do iphonu a rpznymi prepacte obskurnymi web servrami. to uz doverujem viac gmailu, ten syncuje kontakty tiez a iphone to vie priamo bez appiek.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone