Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Chrudim Weather
Nearest weather station: Pardubice, Czech Republic
Jihlava Weather
Nearest weather station: Pribyslav, Czech Republic
Jihlava Weather
Nearest weather station: Pribyslav, Czech Republic
Tea Racer píše:No není to tak uplne pravda, je to problem nového iOS4.1, jelikož mě to na webu Yahoo ukazuje Český Krumlov jak dle ZIP - PSČ ale v IP mi ho ani nenajde. A nejbližší České Budejovice. Dříve to ukazovalo obojí a každe pochopitelne s jinym počasím. Mají to celé poblbé a snad to daji do pořádku, bylo to relativně přesné. Už používam accuweather.
Ono to proste v IP bere jinak lokaci a nejaka mesta nenajdes a to jsou treba i okresní, hodi te to na krajská nebo vetsi mesta a před 14 dny to šlo a každé melo jine hodnoty a správne. Takže to není tim že by najednou v stovkách mest zrusili meteo. stanice
Hape píše:No třeba mě se už normálně ukazuje Orlová, jako dříve, do teď mi tam skákala Karviná
Beavers píše:Nevím, má-li to souvislost s LockScreen, kde používám plugin LockWeather pro zobrazení předpovědi na příští dny, která se mi ale už asi 10 dní nezobrazuje.
V aplikaci Weathericon mám odjakživa nastavenou nativní aplikaci Počasí, ze které se berou informace. Ještě minulý týden občas na LockScreenu předpověď občas naskočila, nyní je tam zobrazeno pouze aktuální počasí a na místě předpovědi je černo a pod tím nápis Aktualizováno (+datum a hodina aktualizace).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé