Pekné Počasie- Weather HD v slovenčine

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar aywo | pát říj 29, 2010 9:55 am

Pekné Počasie- Weather HD v slovenčine

Paradná , kvalitná a dosť presná aplikacia o počasi v HD kvalite, v AppStore za 0,79 EUR. Najde aj malé mestá,,,,IOS4 a viac.Spravil som nato slovencinu 99%,len neviem ci to sem muozem dat.Počasie sa premieta na pozadi v HD kvalite všetko je v pohybe je to paráda.Navod:Pripojte iPhone k PC, Cez diskaid alebo iny program sa dostanete do iPhonu,otvorte:root/private/var/mobile/Aplications/tu si pod niektorim z čisel naidite Wheater HD otvorte v nom je polozka WeatherHD.app otvorte ju v nej otvorte en.lproj tu zpažte subor strings-en.plist a nahradte ho tym stiahnutym z Hotfile,hotovo,popripade restart iphonu,pridete vsak o anglictiun,slovenčina ju nahradi.Pracoval som v dobrej viere pre vsetkych takze može bit problem v preklade ale dufam ze budete spokojny ako ja. Upol som to na Hotfile,tu je link.... http://hotfile.com/dl/84412473/f71a33a/ ... plist.html
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Naposledy upravil aywo dne úte lis 23, 2010 11:07 am, celkově upraveno 6
Host
Host

atirita | pát říj 29, 2010 11:54 am

Je to sice pekne ale ten preklad ...
Oprav si v nom chyby ... Uz z obrazkov je patrne, ze tam mas chyby
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar aywo | pát říj 29, 2010 12:57 pm

Re: Pekné Počasie- Weather HD v slovenčine

OK. Hotovo co som nasiel som opravil,ak sa este predsalen nieco naide dajte vediet opravim to.Skusim dat do slovenciny aj neake ine aplikacie......dajte vediet co by sa hodilo nech neprekladam nieco co nikdo nepouziva. Houk
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 29, 2010 4:51 pm

A že ty tvoje obrazy rozhodily layout ti asi moc nevadí, co? Tak ty obrázky uprav nebo ti je vymažu. V pravidlech je postup vkládání obrázků.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar aywo | pát říj 29, 2010 5:34 pm

Nie mne to teda vobec nevadi ani nahodou. Dufam ze k blbej otazke ti blba odpoved staci.Ale k veci jasne ze to dam do poriadku a zmensim to nech to moze ostat aj pre druhych.Niekedy staci carovne slovko ,,prosimta uprav to rozhadzalo to layout,, namiesto stupidnych otazok. Nepostrehol som to,sorry urcite vam komplikacie pridavat nechcem.
Host
Host

Uživatelský avatar aywo | pát říj 29, 2010 5:54 pm

Doublepost. Smazáno. Beavers.
Host
Host

Uživatelský avatar quak | sob říj 30, 2010 12:52 pm

aywo píše:Nie mne to teda vobec nevadi ani nahodou. Dufam ze k blbej otazke ti blba odpoved staci.Ale k veci jasne ze to dam do poriadku a zmensim to nech to moze ostat aj pre druhych.Niekedy staci carovne slovko ,,prosimta uprav to rozhadzalo to layout,, namiesto stupidnych otazok. Nepostrehol som to,sorry urcite vam komplikacie pridavat nechcem.

Niekedy stačí čítať pravidla...

Je evidentní, žes je nečetl (obrázky, double posts...) a místo pokory ještě machruješ...
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar aywo | sob říj 30, 2010 5:29 pm

Machrujem????To by som sa urcite neospravedlnil ale asi ti to je malo, zjavne nepatris medzi nezaujatych,,,,toto forum je super,chcel som k tomu trosku prispiet,ale v prvom rade ak niekdo je moderator fora ma bit slusny a obrnit sa trpezlivostou je tu tisic ludi a nie ripat hlupimi otazkami,do niekoho kdo chce prispiet,jasne ze som spravil chybu, ktoru som hned napravil,mohlo to bit urcite bez blbych otazok a bez mojej blbej odpovede,a ak nie si nestranny taak sa prosimta do toho nemiesaj ,tiez by sa ti nepacilo keby si prisiel do kaviarne a casnicka namiesto usmevu bude do teba vrtat lebo si nechtiac rozlial kavu....No nic tymto sposobom sem urcite pritiahnete viac tich co sa snazia prispiet...uz to nerieste,,,,toto tu je o super aplikacii na pocasie tak sa toho drz,uz ma poucil moderator fora, emocie si nechaj na doma,ako stary pes fora by si to mal vediet.......
Host
Host

Uživatelský avatar Petr1 | pon lis 01, 2010 11:10 pm

omlouvám se :-D ale jdu přilejt olej do ohně :-P
včera jsem dostal BAN na jeden nick :( ...
a do teď nevím za co ? chtěl sjem napsat adminovi ... to ale nejde pač ten email nefunguje ... možná jsem se v jednom příspěvku zminil že jsem stahl zdarma placenou aplikaci ... ale za tohle BAN ? mohli jste mě jen napomenout ... upozornit a né zkoušet vaše práva ...

ale zase chápu adminy že toho možná maj pokrk některých dotazech apod ...

PS:snad za tohle nedostanu další BAN :( ...

Četl jsi pravidla fóra? Kdyby ano, tak by jsi věděl, že jsi totálně offtopic v tomto tématu, píšeš tu o něčem, co vůbec s tímto tématem nesouvisí a za druhé by jsi věděl, že nelegální stahování věcí tu nepodporujeme a warez obecně na tomto fóru neřešíme, nejsme warezové fórum, jsme slušné fórum okolo Apple. Za warez na tomto fóru se dává automaticky BAN! Není to žádné zkoušení práv atd. Žádné nadřazování. Jsou tu jasně stanovená pravidla a uživatelé se těmito pravidly prostě mají řídit. Jinak je potom problém. Doporučuji ti silně si ta pravidla přečíst, než tu začneš brečet. Metalgirl
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím :), mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone