Apka je neskutocne rychla - mam 3GS, krasne vyladena, ani raz mi nepadla, bleskova odozva na vsetko, minimalna spotreba dat a minimalna spotreba baterie.
Bezi na pozadi, akonahle Vam niekto napise a prave sa nenachadzate v aplikacii, zobrazi sa sprava na displeji (presne ako dorucena sms), a je jedno, ci je telefon locknuty alebo nie. Taktiez ak sa v aplikacii nachadzate, no mate locknuty telefon, sprava sa pekne zobrazi.
Mozete si zapnut zvukove upozornenie, vibracne, obe naraz, alebo len jedno z nich, alebo ziadne. Na zvukovom upozorneni mi vadi, ze sa hlasi ako ton sms Nokie (neznasam ho, no urcite sa väcsine paci).
A co sa "zrania" baterky tyka - mne osobne berie 1% kazdu hodinu - ak ju nepouzivam, len si tak bezi na pozadi a nikto mi nepise. Co je podstatne, spotreba je nizsia (aspon v mojom pripade), ako ked som mal zapnuty push - to mi baterka vydrzala tak den. Pri dravom pisani - take 2-3 hodiny, si vezme 30-40%. Pri normalnom pouzivani do vecera zostavam v pohodicke na 65% baterie.
K rychlosti len tolko - tapnem na apku a hned ju mam na displeji, bez cakania. T.j. ak mi pride sprava, dam si ju zobrazit, bez zdlhaveho nacitavania ma supne do apky. Je to super. Ked to porovnam s ostatnymi apkami, oproti Talkonaut su neskutocne tazkopadne.
Co sa protokolov tyka, tak okrem gtalku este zvlada AIM, ICQ, MSN a Yahoo. A taktiez sa da nastavit SIP ucet.
Odporucam kazdemu, kto chce nenarocnu, spolahlivu a rychlu apku na IM.
Talkonaut iTunes download
pozn.rony: doplnene obrazky a odkaz do iTunes.
Presunute do Aplikace pre iphone. milan2022