Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Jestli nemas dreambox tak nemuzes hodnotit. Ja si to koupil a jako blbost mi to nepripada, funguje to uzasne.
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Bohužel ne, uvádějí Dreambox s enigmou2: DM8000, DM800, ...
ahojte pocujte kupil som si tuto aplikaciu lebo uz podporuje aj engine 1 a doma mame 5 dreamboxov, no nvm to rozbehat. prisiel som uz na ip dvoch z nich no nvm co mam kde nastavit v dalsich nastaveniach. moze mi niekto prosim vas pomoct co kde mam nastavit? dopredu velmi pekne dakujem.
No mne sa 7000cku podarilo rozbehnut, len s 500vkami a hd800vkou mam problem. Pokial máš dreambox live na iPhone tak 7000ka by mala ist vpoho. Zadas ip das potvrdiť. Pokial ti nevyhodi chybu iba čiernu obrazovku kliknes v ľavom hornom rohu na ikonku a vyberies si tv stanicu a všetko ide. Aspoň u mna hej
Potvrzuji funkčnost na i Dreamboxu 500 S s Enigmou 1. Obraz se občas lehounce škubne, ale to je spíše problémem pomalé síťové karty v DB. Chová se to stejně, jako když si to nastreamuji do PC.
Dreambox LIVE funguje na lokalni siti vyborne,mam DM8000 a DM7000. Zkousel jsem otevrit porty na routeru a divat se na muj Dreambox z "venku",bohuzel upload 2Mb je pro SD programy opravdu malo,seka se to a je to nepuzitelny. Stale hledam nejakou nahradu za Simple_Tv,nestihl jsem ji stahnout.
DreamboxLive Tak, a nefunguje to! 6€ je "len 180,-" ale aj tak je to veľa Prečo ma to neupozornilo, že mi to nebude fungovať? Mám žalovať autora app??? Myslím že reagujem neprimerane, ale prečo to nepracuje? Poraď ako na to. Díky Problém môže byť v tom, že mám iPhone 3 a ios 4.21