AirVideoEnabler - funguje nekomu?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

pegancr | čtv úno 10, 2011 8:16 pm

Na cydii je aplikace airvideoenabler, vsude se o tom pise jako o super hacku, ktery vam umozni streamovat videoobsah z iPhonu v podstate ze vsech aplikaci schopnych prehravat video.
Instalnul jsem to na ip4 i ip3gs (oboje s 4.2.1) a nic. Nemuzu prehravat prez airplay ani z ifile, ani z buzz player, ani mnou nahrana videa.
Delam neco spatne? Zadnou ikonku na prehozeni na airplay v techto prehravacich nevidim.
P.S. testuji s AirMedia Player pro windows nebo s AirView pro iphone. Na oboji mi videa z ipod aplikace jedou.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Křeček | čtv úno 10, 2011 8:23 pm

Re: AirVideoEnabler - funguje nekomu?

Air Media player nevyžaduje JB, streamovat jdou jen určité věci, nikoli vše.

pegancr | čtv úno 10, 2011 9:28 pm

Re: AirVideoEnabler - funguje nekomu?

Asi jsem to napsal spatne. Air Media player vyuzivam jako prijimac na windows.

Bez JB jde streamovat z iphone tak leda youtube a ipod. Ale prave to udelatko ze Cidie: AirVideoEnabler by mel (jak jsem vsude cetl) dodat do iphone podporu, aby slo vysilat airplay ze vseho co video zobrazovat umi. A to se mi prave nedari.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Křeček | čtv úno 10, 2011 10:11 pm

Tak to ti je na nic, kdyzcto nebude umet prijmat to v pc.

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone