Nelze spojit iT s Remote

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

vilczech | úte bře 01, 2011 10:18 pm

Nelze spojit iT s Remote

Jak uz sem psal, nejde mi spojit iP s jakoukymkoliv vzdalenym pristupem ale dokonce ani u Remote coz je aplikace od Applu. Home Sharing mam zaple.. Nevi nekdo proc to nejde?

PS: To ze si mam ve FW povolit iTunes jako vyjimku mi nemuite psat i prave proto ze na AS se dostanu.

Uživatelský avatar Metalgirl | úte bře 01, 2011 10:34 pm

Re: Nelze spojit iT s Remote

Zapneš nejdříve iTunes na pc, pak zapneš app Remote na iPhonu, nemáš tam žádnou knihovnu, tak zvolíš Add an iTunes Library, na iPhonu se ti vypíše 4 místný kód. Ty se přesuneš k iTunes na pc, tam pod položkou Devices v levém panelu uvidíš ikonu iPhonu, klikneš na to, opíšeš tam ten 4 místný kód z iPhonu. Pak ti budou iTunes prověřovad pass code a iPhone se s iTunes spojí. Pokud se ti nespojí, tak vypni iTunes na pc a znova zapni.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar BlazingUFO | stř bře 09, 2011 8:14 am

ja mam taky problem, ze vzdy ked iphone odpojim, uz ho nepripojim, musim vzdy zmazat z iphone pridanu kniznicu a pridat si iphone znovu... nevie niekto co s tym?
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

vilczech | stř bře 09, 2011 4:36 pm

Tak to nevim, ja si stahl novou verzi iTunes ( 10.2 ) a vse jede.

Metalgirl: [sry ze sem to tak musel napsat ale] Ze sem na foru chvilku neznamena ze sem uplnej kreten abys mi vypisovala navod jak pro 4-letyho kluka s Zelvikem. Cekal sem spis neco konkretniho neco jako upravit nastaveni Firewallu nebo neco podobneho. A ted asi dostanu BAN takze zase tak na 2 mesice zdar :D

adiooo | stř bře 09, 2011 4:43 pm

asi hloupá otázka, když chci něco dělat přez remote, musím mít iPhone zapojený USBčkem?

Uživatelský avatar frantod | stř bře 09, 2011 5:59 pm

Nelze spojit iT s Remote

vilczech píše:
Metalgirl: [sry ze sem to tak musel napsat ale] Ze sem na foru chvilku neznamena ze sem uplnej kreten abys mi vypisovala navod jak pro 4-letyho kluka s Zelvikem.

Neuveriteľne, keď Ti nabudúce niekto odpiše hľadaj v googli tak sa nečuduj!!! Normálne mám dosť !!!
* iPhone 5s Black 16Gb, iOS 8.1.1
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 6
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 7 /chyba, už by som neupgradoval :(
* iPad 16Gb Wi-Fi, iOS 4.2.1,
* iPad Mini 16Gb Wi-Fi, iOS 7
* iMac
* Macbook Air 2013
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | stř bře 09, 2011 6:03 pm

vilczech píše:Tak to nevim, ja si stahl novou verzi iTunes ( 10.2 ) a vse jede.

Metalgirl: [sry ze sem to tak musel napsat ale] Ze sem na foru chvilku neznamena ze sem uplnej kreten abys mi vypisovala navod jak pro 4-letyho kluka s Zelvikem. Cekal sem spis neco konkretniho neco jako upravit nastaveni Firewallu nebo neco podobneho. A ted asi dostanu BAN takze zase tak na 2 mesice zdar :D

Nezlob se na mě, tady na fóru se pohybuje spousta uživatelů, od totálně neznalé, přes mírně pokročilé až po znalé. No a prostě jsem zjistila, že když každému píšu odborně, tak se prostě stane, že se trefím jen do 1 z 10, který pochopí, co jsem tím myslela, potom se člověk musí vypisovat dál, aby to dotyčný pochopil, proto mám univerzální přístup, kde každému píšu, jak kdyby byl začátečník. Prostě nevím, co jsi tam s tím vyváděl, či nevyváděl, nenapsal jsi nic konkrétního, takže proto na to byla taky taková odpověď. Příště buď konkrétnější nebo se pak nediv. Nevím, ty tu něco chceš, tak se taky tak podle toho chovej, já když něco chci a někdo mi napíše i totální kravinu, jak mi jeden vysvětloval, že na iPadu je screenshot, taky jsem mu nenapsala: "debile, to vím, nejsem píííp.", ale poděkovala jsem a slušně mu odepsala že o této možnosti vím. Takže laskavě sklapni, poděkuj a nedělej tady namachrovaného. Do příště si tě pamatuji a tobě už nenapíšu ani tečku. :twisted: Jako to je popsání problému jak pííííp, nejde mi spojit iTunes s Remote. No od toho hodně vím, co jsi tam dělal či nedělal.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar BlazingUFO | stř bře 09, 2011 9:29 pm

aj ja mam 10.2, teraz taham nove 10.2 s podporou pre iOS 4.3 tak snad sa nieco zmeni

edit: takze nepomohlo, proste ked vypnem itunes, musim si znova pridat kniznicu, lebo staru uz proste nenajde....
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

vilczech | čtv bře 10, 2011 3:06 pm

Nepsal sem nic konkretniho ptze kdyz sem napsal jiny tema ( Remote VDJ ) tak mi nikdo neodpovedel. Takze sem nechtel vypisovat..

Metalgirl: Sry OK? Uz se to nestane..

Hanez | úte bře 29, 2011 8:17 pm

jsem tak trochu v koncích..

postupoval jsem podle návodu, tady i v iTunes help, dal jsem výjimku do firewallu, ale stále ztroskotávám na jedné věci a to, kam mám napsat ten 4 místný kód..?

Mám iOS 4.3, Win Vista, iTunes 10.2.1

když kliknu na zařízení v levém sloupci a vyberu iP, tak jediný co můžu je ho přejmenovat, popř pravej klik, ale tam taky není nic kam by to šlo napsat.

Je potřeba ještě nějakou součást Remote nainstalovat do PC?

Nasdílet si do iP plochu i Mobile Mouse (Air Mouse) jsem rozběhl v pohodě. Díky
iPhone 4 16GB iOS 5.0.1
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone