Odoslanie SMS v zadanom čase [premenoval rony]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Murder_Inc | stř dub 20, 2011 9:29 pm

Odoslanie SMS v zadanom čase [premenoval rony]

Čaute, možno mnohým z vás sa stala taká vec, že mali ste napísať dôležitú sms v určitý čas a zabudli ste. Ja by som chcel spýtať, či neexistuje nejaká taká aplikácia, do ktorej si napíšem čo chcem dotyčnej osobe poslať, vyberiem dotyčnú osobu, ktorej to chcem poslať a vyberiem čas o koľkej by sa mala sms odoslať a v daný čas sa potom odošle? Neviem, možno je to sci-fi, ale privítal by som niečo také.
Alebo potom aspoň nejakú aplikáciu (to už viem, že niečo také existuje), že si napíšete čo máte v daný deň urobiť a zobrazí sa vám to na lock screen, čiže na uzamknutej ploche, diky moc.

MODERÁTOR RONY VARUJE:

skus sa niekedy zamysliet aky Predmet davas vlaknu a inspiruj sa tym, ako som to pomenoval ja. To tvoje "existuje taka aplikacia" je dost hlupe.

Kikos | stř dub 20, 2011 9:34 pm

Re: Existuje taká aplikácia?

Naistaluj LockInfo do kaleddáře si dej připomínku s alarmem a trošku úsměvná rada když si předem tu SMS napíšeš tak stačí tapnout na odeslat :D

Murder_Inc | stř dub 20, 2011 9:37 pm

:D áno, to viem :D ale napríklad keď chcem tú sms odoslať zajtra a dnes si ju napíšem už, aby som nezabudol, vieš?

Renik | čtv dub 21, 2011 12:04 am

ano existuje.. BiteSMS na Cydii.. kedze nemas uvedene, aky iDevice, iOS mas a ci mas JB, tak sa necuduj, ked ti v buducnosti nikto neodpovie..
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB
Senior uživatel
Senior uživatel

PeterKiss | čtv dub 21, 2011 12:31 am

Niesom si istý ale skús toto je free.

http://itunes.apple.com/us/app/snooze-m ... 51320?mt=8
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | čtv dub 21, 2011 6:18 am

Zacni pouzivat Google Calendar aj ty aj ta dotycna osoba :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Murder_Inc | čtv dub 21, 2011 10:00 pm

Re: Odoslanie SMS v zadanom čase [premenoval rony]

Okey, poučil som sa ;)

Renecek - Tak keď nemám nič napísané, to znamená, že JB nemám a ani nechcem. Kupujem normálne cez Appstore aplikácie. A ostatné dopíšem.

Snoopy - ďakujem

Renik | úte srp 02, 2011 10:22 pm

najprv som dotycnemu poradil a teraz sa pytam ja, existuje nieco podobne, kde si napisem sms, nastavim datum, cas a odosle sa? No pozor, nie pre JB iP.. kedze mam iOS 5 a je len tethered, neplanujem si ho nahodit :)
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
Apple TV 4 64GB
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | úte srp 02, 2011 11:23 pm

Google Calendar. poriadne pozeraj form vkladania novej udalosti a moznosti notifikacii :) nie je to sice na lubovolne cislo... no ved uvidis
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Renik | úte srp 02, 2011 11:26 pm

dikesky, ceknem to :)
Apple TV 4 64GB
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar TDa | stř srp 03, 2011 10:34 am

Kdybys trochu hledal tak najdeš že už jsem na toto forum dokonce do sekce aplikace takovou aplikaci dával na úplně stejný dotaz.

Je na Appstore a je free: http://itunes.apple.com/cz/app/mlist-to ... 96461?mt=8
Dopředu si napíšeš sms, napíšeš adresáta, nastavíš čas/datum. Jen abys neposílal 20 sms v průběhu noci tak vždycky se ti ukáže notifikace, dáš potvrdit, a sms je na cestě.. je tam i volání, mail, sms, úkolovník
iPhone expert
iPhone expert

Renik | stř srp 03, 2011 10:38 am

hlavne klud GR3NADE, nemusis to hned tak prezivat ;) vdaka za app, ceknem ju
Apple TV 4 64GB
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar TDa | stř srp 03, 2011 9:15 pm

renecek: OT: ale já jsem v klidu :D Jen jsem připomínal že by nebylo na škodu příště spíš hledat než zakládat nové téma ;) navíc to nebylo na tebe, jen jsem si přečtl první příspěvek, do hledáčku jestli někdo už neradil to stejné co já a když jsem zjistil že to sem nikdo nedal, dal jsem to sem já, to je celé.
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone