Hledám aplikaci pro jízdu na kole

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Arcane | sob dub 23, 2011 7:52 pm

Hledám aplikaci pro jízdu na kole

Zdravím, existuje nějaká aplikace, která by mi během jízdy na kole snímala trasu, kudy jezdim, kolik toho najezdim a čas? Dík :)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar quak | sob dub 23, 2011 8:35 pm

Re: Hledám aplikaci pro jízdu na kole

Aplikací je několik. Osobně jsem zkusil Cychosis a Kinetic GPS, přičemž ta druhá jmenovaná se mi zamlouvá víc.

Cychosis:

http://itunes.apple.com/app/cychosis-cy ... 90940?mt=8

Kinetic GPS:

http://ax.itunes.apple.com/app/id369324269?mt=8
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar House_MD | sob dub 23, 2011 8:36 pm

Zadat do AppStore slovíčko "cycle" je moc těžké?
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Dr. Zoidberg | sob dub 23, 2011 8:43 pm

a co tak vyskusat app: Endomondo je free ja pouzivam platenu ale je super nemozem sa vynachvalit vrelo odporucam pozri si cez moj nick temu tejto app a dozvies sa viac alebo itunes

Uživatelský avatar Arcane | sob dub 23, 2011 8:52 pm

proč hledat a zkoušet spoustu placených aplikací, když se můžu v příslušné sekci na forku zeptat a bude mi řečenej názor na to, jaká aplikace je nejlepší?

quak, Dr. Zoidberg: děkuju, určitě vyzkouším :)
Naposledy upravil Arcane dne sob dub 23, 2011 9:08 pm, celkově upraveno 1
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Tea Racer | sob dub 23, 2011 8:54 pm

EveryTrail :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

macuser | sob dub 23, 2011 10:12 pm

Runkeeper - zdarma, jednoduchy a efektivni. Web se mi taky libi.

Kulhos | ned dub 24, 2011 1:32 pm

OT: A to máte při jízdě iPhone v nějakém držáku na řidítkách, nebo schovaný v nějaké kapse? Z kapsy by asi GPS signál nechytal...

macuser | ned dub 24, 2011 1:35 pm

OT: Normalne to vozim bud v bunde nebo v brasne pod sedlem. Jinak chyta to signal i pod plechovou strechou auta, takze toho bych se asi nebal. :)

Uživatelský avatar Metalgirl | ned dub 24, 2011 2:02 pm

Tu doporučujete tolik aplikací, ale fakt, která z nich je nejlepší? Která řádně zaznamená danou trasu a zároveň aby nemusel být iPhone se zapnutým displayem, tedy v lock stavu nebo aspoň se zhasnutým displayem. Aby mu to tolik nežralo baterii.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

macuser | ned dub 24, 2011 2:16 pm

Vetsina aplikaci fungovala i drive s vypnutym displejem bez multitaskingu.

V podstate je tu na to uz jedno tema... Kazda aplikace ma sve vyhody a nedostatky. A vetsina tech lepe hodnocenych je optimalizovana stejne pro usporu baterie. Runtastic Pro ma treba jeste svoji vlastni optimalizaci pro usporu, kde se da dostat s 3GS na neco pres 5 hodin. S aplikaci, ktera by vyslovene nadmerne vytezovala baterii, jsem se nesetkal.

A k presnosti zaznamu: drtiva vestina by to mela zvladnout bez problemu. U kola to neni az tak podstatne, protoze tam se clovek pohybuje rychleji a nepotrebuje takovou presnost k vyhodnoceni vysledku. Horsi je to u behu. Sam jsem nenarazil na aplikaci, ktera by mi doslova spatne lokalizovala na stejne trase.

Pouzival jsem Runkeeper, ale ted jsem presel na Runtastic Pro, ktery ma vice moznosti, lepsi pocitani kalorii, moznost zadat udaje z pulsmetru apod.

Neda se rict vseobecne, ktera je nejlepsi. Takze dobre hodnocene a zname. A mrknout na spracovani webu. A jsou tu i free verze.

http://ipod.about.com/od/iphoneappsrevi ... unning.htm

Uživatelský avatar Arcane | pon dub 25, 2011 12:49 am

všem děkuju za návrhy :) iPhone nosim v kapse, GPS to chytá naprosto bez problémů. Zkusil jsem ten Kinetic a Endomondo a oboje je super. Dneska jsem šel kratší tůru v Mladějově a cesta v Kineticu zakrelená uplně perfektně, ukazuje to odrážky po jednotlivejch kilometrech, průměrnou rychlost, spálený kalorie :D , slider času se kterym se mění pozice po prošlý trase, prostě super. Ještě to vyzkoušim na tom kole. Endomondo je prakticky to samý, jen trochu odlehčený o pár údajů. A GPS funguje v pohodě i když je to locklý přes aplikaci, i když přes home button vlezu kamkoliv jinam do mobilu a pak to locknu klasicky. Oboje je zkrátka super, až na drobný rozdíly je to skoro to samý
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone