Inteligentni aplikace pro posilani a spravu SMS zprav

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

xjessie007 | čtv kvě 05, 2011 5:53 pm

Inteligentni aplikace pro posilani a spravu SMS zprav

Existuje nejaky zpusob, jak ulozit rozepsanou novou sms a mit moznost precist si dosle sms a pak se vratit k te rozepsane? Snazim se na to prijit a nemuzu najit nic ani v iPhone ani zadnou rozumnou aplikaci, tak nevim, co s tim.

V normalnim mobilu, kdyz clovek rozepise sms, tak si ji muze ulozit, napriklad kdyz se potrebuje podivat do nejake jine nebo kdyz treba potrebuje mit rozepsane 2-3.

U meho iphone rozepsana sms ulozit nejde, nebo jsem slepy a nikde nevidim zadnou funkci ulozeni :( . V menu Message kliknu na New Message, smsku rozepisu, ale pak tam nikde neni tlacitko Ulozit. Je tam pouze Cancel nebo muzu stisknout Home tlacitko. Kdyz pak na plose skocim znovu do Messages, tak se ke starym nedotanu, skoci mi to rovnou zpet do te rozepsane. Mit dve rozepsane zaroven taky nejde.

Zda se mi to, nebo je to tak nedomysleny nebo se to da vyresit nejakou aplikaci, prosim?

branok | čtv kvě 05, 2011 6:09 pm

Re: Inteligentni aplikace pro posilani a spravu SMS zprav

Je to tak nedomyslene. SMS je skratka Short Message System, cize kratka sprava - napisem par slov a poslem. Nie je to na rozpisovanie romanov. Ak ju potrebujes na chvilu odzalohovat, oznac a skopiruj.
MacBook Pro, iPhone 5S, iPhone 4 FW 7.0.3 NonJB, iPhone 2G FW 3.1.3 JB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar iTukan | čtv kvě 05, 2011 6:23 pm

xjessie007: To co popisujes plati u nove zpravy. Na to jsem nic jineho nenasel. Pokud ale odpovidas na nejakou doslou zpravu, tak muzes mit rozepsanou zpravu u kazdeho kontaktu, ktery mas v dorucenych zpravach. Staci kdyz pri psani odpovedi kliknes na zpravy a muzes klidne cist neco jineho. Jak se pak vratis ke zprave u kontaktu kam jsi psal, rozepsany text tam je.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

xjessie007 | pát kvě 06, 2011 9:47 am

branok píše:napisem par slov a poslem

Nojo, jenze i v ramci tech 160 znaku clovek muze mit potrebu se podivat na neco v nejake jine smsce, co mu vypadlo z hlavy. Hm, maj to asi kuci od Apple jeste nedomysleny. :(

Uživatelský avatar rony | pát kvě 06, 2011 9:50 am

holt iphone nie je tak idealny na viacoknove a rychloprepinacie operacie :) ale zasa: ak potrebujes premyslat a hladat zdroje tak pis ten text najprv v Notes a potom ho vloz copypaste do smsky a odosli. Riesenia su, len mozog nechce pripustit, ze su inak ako si predstavil. Zivot je o tom vediet sa vynajst a nie hladat nevyriesene problemy a cakat, ze ich niekto vyriesi resp. kritizovat ho, ze este aj toto nevyriesil :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

xjessie007 | pát kvě 06, 2011 4:07 pm

rony píše:ak potrebujes premyslat a hladat zdroje tak pis ten text najprv v Notes a potom ho vloz copypaste do smsky a odosli.

To jsem zkousel, ale neslo mi to, tak jsem usoudil, ze kopirovat mezi temito aplikacemi nejde, ale ted uz mi to slo, tak asi uz jsem ok a asi jsem to driv delal nejak blbe. No, proste jsem jenom vykolejen z toho, ze ten bozsky iPhone neumi zakladni veci, co umi kazdy mobil, no. (Samozrejme umi nadherne veci, co obyc mobil neumi, to nepopiram, ale proste ty zakladni fce, to me udivuje.)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone