Kalendar - znak pro vyrizeno/nevyrizeno

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

xjessie007 | pát kvě 06, 2011 9:41 am

Kalendar - znak pro vyrizeno/nevyrizeno

Snazim se najit do iPhone kalendar, ve kterem by bylo mozne si u jednotlivych udalosti nastavovat status. Treba veci, ktere jsem jeste nevyridil, ze bych si nastavil, aby se v prehledu zobrazovaly cervene, vyrizene zelene, v procesu modre nebo tak neco. Nativni kalendar tuhle funkci asi nenabizi, nebo jsem ji nenasel. Nevite tedy nekdo do kalendarove aplikaci, ktera by toto nabizela?

Uživatelský avatar rony | pát kvě 06, 2011 9:44 am

Re: Kalendar - znak pro vyrizeno/nevyrizeno

to co chces su skor ulohy, to do, tasks. Kalendar su udalosti, tie plynu az uplynu :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

xjessie007 | pát kvě 06, 2011 10:21 am

Aha. Na to jsem uz zkousel "Do It (Tomorrow)", ale to se zase neda nahazet do kalendare. Koukam na "Tasks", ale to se taky neda s kalendarem propojit. Shanim neco, co funguje jako ukoly, ale zaroven je to propojeno s kalendarem.

Uživatelský avatar rony | pát kvě 06, 2011 12:07 pm

Mas pomerne specializovanu vec.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

xjessie007 | pát kvě 06, 2011 4:22 pm

Taxem to asi nasel. Nevim, jak se to stalo, ale v iPhonu mam 2 kalendare. Jeden se jmenuje Calendar (to je asi iPhonovskej) a ten druhy se jmenuje Kalandář (bych řekl, že ten se mi tam asi dostal po synchronizaci z Windows a je to kalendář Outlooku).

Položky, ktery mam v iPhone kalendáři vyřízený, tak ty můžu přesunout do toho Outlook kalendáře. Tím je mám barevně jinak označený a když je nechci vidět, tak jenom vypnu ten Outlook kalendář. Synchronizaci s Outlookem mám nyní vypnutou a pokud už ji nikdy nezapnu, tak bych snad asi měl být ok.

Dotaz - kdybych teď zapnul synchronizaci s Outlookem, tak mi to ty záznamy v iPhone vymaže (protože v PC nic neni) nebo to naopak do PC nahraje to, co je v Outlook kalendáři v iPhone. Nevíte někdo? (radši to nechci jen tak zkoušet, abych o záznamy nepřišel)

Máte někdo s takovýmto způsobem řízení událostí v kalendáři zkušenost?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone