Programování v iPhone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

wiston | ned kvě 08, 2011 12:58 pm

Programování v iPhone

Ahoj, sháním nějaké aplikace pro programování v iPhonu ? Něco jako Delphi, nebo Netbeans. Takže něco takovýho :D a kdyžtak můžete nadhodit nějaké aplikace, ve kterých se dá něco pěkného tvořit :D
Naposledy upravil wiston dne ned kvě 08, 2011 6:46 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

Uživatelský avatar rony | ned kvě 08, 2011 3:43 pm

Nějaká vvojová prostředí pro iPhone ?

developer.apple.com
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar sten32 | ned kvě 08, 2011 6:30 pm

Re: Nějaká vvojová prostředí pro iPhone ?

Obdivujem niekoho, kto pochopil čo vlastne chce...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Lincoln Six Echo | ned kvě 08, 2011 7:05 pm

Re: Programování v iPhone

Já jo - vývojové prostředí, avšak nenapsal pro který jazyk. Programovaní v iPhone musí být super, hlavně neustálé zadávání složených závorek a středníků :D
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

wiston | ned kvě 08, 2011 7:26 pm

No já nevím, mě by spíš zajímalo jestli vůbec něco existuje. Jinak prográmko asi v Céčku nebo Javě, nic jinýho by snad ani nemělo smysl. Teda alespoň pro mě.
MODERÁTOR BEAVERS VARUJE:

Nejsi oprávněn mazat poznámky moderátorů. Ještě jednou to uděláš a dostaneš ban.

EDIT:

No tak to počkat pane moderátore...mě bylo jasně řečeno že mám přeformulovat svůj dotaz. Tak jsem dal upravit zprávu a je mi líto že ti to zmizelo. Navíc je mi upřímně někde coste tam psali. To snad byla rada pro mě, nebo nebyla ? :D můj bože, tak teď se už jenom směju. Ale pro příště, já teda opravdu nevím, jak mam přepsat svůj dotaz, bez toho aby ti tam to tvoje okýnko zůstalo. Obdivuju vytrvalost se kterou to tady střežíš, příště místo hloupého dirigování, bych mohl dostat odpověď na svůj reeditovaný dotaz ! Díky

Nedělej dva příspěvky pod sebou. Navíc za urážky moderátora BAN. MG

MODERÁTOR BEAVERS POZNAMENÁVÁ:

Uživatel na 24 hodin 7 dní zabanován, aby měl možnost vychladnout.
Host
Host

PeterKiss | ned kvě 08, 2011 8:25 pm

Uff tak už mám dosť aký ľudia sem chodia schlad hlavu ! Povedal by som ti niečo ale ja narozdiel od teba chodím sem na Forum po informácie a rady nie tu robiť zlý vzduch !
Nepáči sa ti postovanie v rámci pravidiel, nepáči sa ti práca modov stazuj sa Julkovi a nielen že dostaneš po drzke ale aj ban hawk

My ta tu nepotrebujeme.
iPhone expert
iPhone expert

vviston | ned kvě 08, 2011 9:30 pm

Myslim si, ze postovani jsem se snazil napravit a ani ve snu me nenapadlo, ze bych mohl dostat pohruzku banu, za to ze jsem udelal co se po mne zadalo. Pote se proste jako zdrave uvazujici clovek musim ohradit. Urcite tu nechci delat problemy ale ban neni reseni, kdyz administrator nesnese trochu kritiky. Timto se omlouvam ale i presto ocekavam zabanovani noveho nicku, jelikoz nemam sanci se ohradit a jsem umlcen 7 dennim banem.
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | ned kvě 08, 2011 9:45 pm

OT: Ano, ono nejlepší je to svést na moderátora, místo toho, aby se člověk zamyslel nad sebou, a napsal slušně: nevím, jak to mám udělat, abych upravil příspěvek a zároveň nesmazal poznámku moderátora, stalo se to nedopatřením atd. Nemyslíš? Vše se dá řešit slušně, místo urážek a ironie. Navíc v pravidlech je jasně psáno, že si uživatel nesmí zakládat další účty na tomto fóru po tom, co dostal BAN. Takže počkám, nějakou dobu, až si toto přečteš a pak dostaneš na nový registrovaný účet opět BAN.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

vviston | ned kvě 08, 2011 10:02 pm

Já na něj nic nesvádím, klidně se mu omluvím, ale jde mi o přístup. Proč já bych neměl používat ironii a měl bych se snažit napsat něco jako...promiň, bylo to nedorozumění, když jeho první reakce na moje úpravy skončí tím, že dostanu pohružku banu, za to, že jsem uposlechl jeho radu ? Celou dobu mi jde jen o to, že moderátor je prakticky nedotknutelná osoba a právě ona celou situací vyřeší banem. Takže pro mě je to vlastně no chance. A vím že je to zbytečný tady řešit, jindy bych se na to vykašlal, ale když člověk nemá náladu, tak ho tohle prostě nase**.
Host
Host

Uživatelský avatar rony | ned kvě 08, 2011 10:14 pm

ano, sme nedotknutelni :) a vyhrazka banom nie je ban. keby slo o to ban dostanes hned :) takze to berte v klude :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

vviston | ned kvě 08, 2011 10:21 pm

Mě jde spíš o to, jak se zde moralizuje o mém nevhodném chování, ale pan moderátor taky asi není z těch, co jsou chápavý. Je fakt, že je to celý blbina, ale s váma ostatníma jsem to alespoň mohl probrat! Takže díky :D :)
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | ned kvě 08, 2011 11:09 pm

Ten BAN jsem ti dala já a ano, je to za urážku moderátora, který samo sebou je zde nedotknutelný. Cituji tebe: Navíc je mi upřímně někde coste tam psali. Tak mě je upřímně někde, že si tu stěžuješ. :)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Martyn | pon kvě 09, 2011 3:33 pm

K čemu ti to prosimtě bude? Už vidim jak na iPhonu píšeš ty stovky řádek, a pak zjistíš, že ti tam chybí blbej středník :unknown:
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone