Existuje app pro prediktivní vyhledávání kontaktů?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

n4pst3r | úte kvě 17, 2011 4:48 pm

Zdravíčko,
existuje nějaká aplikace pro prediktivní vyhledávání kontaktů (doufám, že se to takhle jmenuje). Mají to například nokie a tam to funguje takhle: Na základní obrazovce napíšu pár čísel a ono mi to nabídne všechny kontakty který to splňujou. Například 4 (GHI), 2 (ABC), 8 (TUV) a ono mi to nabídne Havlík Michal, Pavel Havlát atd.

Doufám, že jsem to popsal srozumitelně.

Existuje nějaká taková aplikace? Předem dík :)

ls8 | úte kvě 17, 2011 4:52 pm

Re: Existuje app pro prediktivní vyhledávání kontaktů?

Spotlight. Je součástí iOS od verze 3.0.

Zobrazit video na http://youtu.be/W57Cmb0tcWo
Kód do fóra: [youtube]W57Cmb0tcWo[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

n4pst3r | úte kvě 17, 2011 6:41 pm

ls8: Ale tam se to musí psát pomocí tý qwerty klávesnice ne? Mně jde vyloženě o to zadávání pomocí číselný klasický telefonní klávesnice. Protože například při jízdě v autě se blbě píše na tý qwerty s malejma tlačítkama...

ls8 | úte kvě 17, 2011 6:46 pm

Při jízdě máš řídit. :lol:

n4pst3r | úte kvě 17, 2011 6:51 pm

No to je úžasný, ale já potřebuju poradit jestli existuje takováhle aplikace a né co mám dělat při jízdě... :D

Uživatelský avatar rony | úte kvě 17, 2011 6:57 pm

existuje taka aplikacia v AppStore. napriek tomu ta povazujem za potencialneho vraha pretoze sa za volantom povazujes za natolko sikovneho, aby si venoval pozornost ovladaniu mobilu. Nepotrebujem tvoju reakciu, je to moj postoj k ludom, ktori toto robia, lebo doteraz sa nic nestalo. Mne takyto frajer sposobil, ze som raz nasiel svoju rodinu lezat na ARO. Takze bez akejkolvek ucty by som takemu frajerovi ten mobil napchal zadkom do hrtana.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

radim1 | úte kvě 17, 2011 7:04 pm

VFCaller v appstore. Pouzivam k max spokojnosti.
iPHONE 4 32GB White, fw 4.3.3 JB
Host
Host

n4pst3r | úte kvě 17, 2011 9:20 pm

rony: No abych to upřesnil, nepotřebuju to já, ale táta kterej uvažuje o koupi iP a tohle je to jediný co mu tam chybí. Telefon a auto potřebuje k práci prakticky pořád. Ale můžu tě ujistit, že má samozřejmě HF sadu a telefon připnutej ve stojánku v autě tak aby byl v zorným poli s cestou. Špatně se mu trefuje do malejch qwerty kláves tak hledá jestli existuje něco takovýho jako jsem popsal. Takže asi tak ;)
To že jsi našel rodinu na ARO je mi líto, ale pokud nechceš ani napsat jak se ta aplikace jmenuje, když už jsi mi řekl že existuje, tak prosím opusť toto vlákno. Dík.

radim1: Super, vypadá to na pohodový ovládání. Dík :)

Uživatelský avatar rony | úte kvě 17, 2011 9:32 pm

1. to mi je jedno, kto drzi v rukach mobil a volant zaroven. kazdy nieco potrebuje. uistujem ta, ze vytukavat nemusi. staci pouzit favorites a ak ma hf, tak velmi dobre vie, ze to ma hlasove vytacanie kontaktu. vytacanie hovorov za jazdy je uz vazne uchylka a je mi luto, ze tolko ludi sa citi na to tak, ze nie su schopni pripustit si to riziko a hladaju tolko dovodov... nic to, je vas tolko, ze s mobilmi zarazenymi do zadku by chodila polovica sveta... to, ze sa telefonista kamsi sam obcas neocakavane nalepi na strom, to je este fajn. Len ti zelam, nech teda tato neriesi raz ako vinnik to, co sposobil. Nemam vas rad, ludi s ocami na mobile miesto cesty, ani ako chodec a uz vobec nie ako vodic. a kludne si najdite dvesto lepsich dovodov a kludne ma napadnite za to, ze to prehanam :) len si kupujte male mobily, nech netlacia. Ti co s mobilom v ruke havarovali sa nikdy nepridu vyspovedat. a tiez sa im to stalo...raz.

2. nechcem ti pripominat, ze som aj moderator.

3. uz ti ju stihli povedat, naviac ich je viacej druhov.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

n4pst3r | stř kvě 18, 2011 12:12 am

1. Ono když máš přes 1000 kontaktů, tak se těžko používá Favorites i hlasový vytáčení který si musíš uložit pro každej kontakt ;) A právě díky prediktivnímu vyhledávání je člověk schopnej číslo najít i bez koukání na telefon (s HW klávesnicí. U SW je to o zvyku v rozložení kláves..) a tím se i zvyšuje bezpečnost za volantem když na telefon nemusí koukat :)

2. Vím, že jsi moderátor, ale to snad neznamená, že nemůžu mít jinej názor než ty, nebo se snad pletu? Pravidla snad neporušuju...

3. Pokud jich je víc druhů/typů, mohl bys mi prosím poradit i nějaký jiný, ať je trošku na výběr? Dík..

Uživatelský avatar rony | stř kvě 18, 2011 6:10 am

Fantasticke: Kolkim sa vam urobil nazor, ktori musia vsetci respektovat. Ako vzdy nejde o tvoj nazor. Ja som ti pripomenul, ze som moderator a ako taky ja moderujem diskusie, nie ty. Takze tvoja ponuka, ze ja mam opustit temu je tvoje nedovolene prevzatie moderatorskej funkcie. Takze na to som ta upozornil, nie na tvoj nazor, ten mozes mat dokonca aj bez toho, aby si ho povedal. Ty si len odrazu prevzal riadenie diskusie a vyhanal ma :) to ma trochu pobavilo, tak som ta chcel vyskusat z toho, kto je a kto nie moderator. Fakt, ze si zacal pripominat, ze mas LEN nazor, to cloveka pobavi :)))

Ja som svojho casu podporil ceskeho developera FastCall
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

ls8 | stř kvě 18, 2011 6:29 am

Jestli se tvemu tatinkovi spatne trefuje do klaves na klavesnici iPhonu, tak je to znamka toho, ze jsi mu vybral (nebo ze si sam vybral) telefon, ktery se pro nej nehodi. Myslim to uplne vazne bez jakekoliv ironie nebo sarkazmu. Ja bych svym rodicum (resp. mame, tatu uz bohuzel nemam) take nedoporucil telefon s dotykovym displejem, natoz bez HW klavesnice. Resit to pak nejakou takovouhle emulaci Nokie je podle me jako drbat se levou rukou za pravym uchem. Takovym uzivatelum mnohem lepe poslouzi Nokie za tisicovku.

n4pst3r | stř kvě 18, 2011 9:35 am

ls8: To jsem mu nevybral já :D On si asi před dvouma tejdnama koupil Nokii C7 a teď začal přemejšlet že by jí vyměnil za iPhone ;) V tom já prsty nemám. Do tlačítek se normálně trefuje dobře, ale za jízdy je to složitější a to snad chápeš, ne? ;) Já se za jízdy taky netrefím pořádně do těch tlačítek, když na telefon koukáš jen tak koutkem oka při řízení...

Uživatelský avatar parmin | stř kvě 18, 2011 9:51 am

Mrkni na FastCall v Appstore. Myslím, že je to přesně to, co hledáš. 0,79 Euro je přiměřená cena.
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
iPhone expert
iPhone expert

ls8 | stř kvě 18, 2011 10:04 am

n4pst3r píše:...za jízdy je to složitější a to snad chápeš, ne?...

Nechápu. Já totiž nejsem magor, abych si za jízdy při řízení hrál s telefonem.

http://itunes.apple.com/us/app/fastcall ... 86125?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/vfcaller ... 19003?mt=8

A doufám že toho vraha, za jízdy lovícího číslo z 1000 kontaktů v aresáři, nepotkám na silnici proti sobě.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone