iZip - verzia pred 2.0

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Springx | stř kvě 25, 2011 9:34 am

iZip - verzia pred 2.0

Zdravím,

hľadám verziu IZip programu pred 2.0, nakoľko mám v Iphone software 4.0.1 a táto nová verzia beží iba na vyššom.
Google mi toho moc nenašiel.
Ďakujem za prípadnú pomoc alebo nasmerovanie

Uživatelský avatar sidlas | čtv čer 02, 2011 3:11 pm

Re: iZip - verzia pred 2.0

Jestli je to na to na co myslim tak je lepsi pouzivat iFile z cydie ten vsechno zabali rozbali neni s tim jakejkoliv problem
Iphone 6 128gb 8.4 Jailbroken + Ipad mini retina 32GB Wifi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Springx | pát čer 03, 2011 9:05 pm

ja potrebujem otvoriť zip priamo z emailu a to vraj dokaže tento iZip ale ten čo je na appstore nebeží na mojom sw 4.0.1 iba na vyššom a iFile to priamo z emailu nevie.V emaili mam namiesto ikony na prácu so zip file-om iba otáznik... :(

Uživatelský avatar Metalgirl | pát čer 03, 2011 11:51 pm

Mě se v emailu normálně zip soubor zobrazí, kliknu na to a tam mi nabídne otevřít v, tak na to ťapnu a dá mi tam na výběr iFile, v tom to otevřu a obsah zipu rozbalím.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Springx | sob čer 04, 2011 11:08 am

Ved prave nerozumiem preco jato tak nemam.Proste sa mi ukaze symbol s otaznikom (zrejme znamena neznamy subor) a the end.
A otvarat to cez dalsich 35 kliknuti cez ine aplikacie mi pride trochu zvlastne na takomto telefone.

Vieš si prosím Ťa predstavit kde može byť chyba ?
Ps.mam sw 4.0.1 a jb ale neviem cez čo lebo som už fon takto kúpil.
Vďaka.

Uživatelský avatar Metalgirl | sob čer 04, 2011 11:58 am

Tak to fakt nevím, kde by mohla být chyba. Zbavit se toho dá pouze restorem, jenže jelikož máš iPhone blokovaný, tak ti restore nedoporučuji provádět. Musel by se provést restore na custom (upravený) firmware, aby se ti neupdatnul baseband, aby si mohl s tím iPhonem nadále volat. Takže u tebe je situace složitější.

Jinak přes nějakých 35 kliknutí to není, ale pouze 3. :D
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Springx | sob čer 04, 2011 12:10 pm

Myslis ze by pomohol aj upgrade ( rozmyslam ci nie je jednoduchsi ako restore a bez vecsieho rizika?)

Uživatelský avatar Metalgirl | sob čer 04, 2011 12:33 pm

NESMÍŠ PRÁVĚ UDĚLAT UPDATE!!!!!!!! Teď jsem ti vysvětlovala v předchozím příspěvku proč. Jak říkám, radši se do toho nepouštěj. UPDATUJEŠ SI BASEBAND A NEZAVOLÁŠ SI!!!!! Proto se nesmí dělat ten update, protože si updatuješ takto i baseband na verzi, která není odblokovatelná. Tím, že tam máš doposud nižší verzi FW, tím pádem máš i nižší verzi basebandu, která se odblokovat stále dá. PROTO SE TAM MUSÍ PROVÉST RESTORE UPRAVENÝM (CUSTOM) FIRMWAREM, KTERÝ BASEBAND NEUPDATUJE!!! A tak stále budeš mít starou verzi basebandu, která je odblokovatelná. Kapišto??
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Springx | ned čer 05, 2011 12:22 pm

Ak som to spravne pochopil,mozem mat vyssi fw aj bez zmeny basebandu len to musim updtovat cez upraveny fw...este tak vybrat taky spravne ab som fon nedobabral.stve ma to co je tam teraz za fw, lebo napriklad nie ze iba neviem orvorit zip v emaily ale napr nemozem pridat prilohu k mailu, co je funkcia ktoru casto potrebujem....
Diky este raz za upozornenie

Uživatelský avatar Metalgirl | ned čer 05, 2011 10:52 pm

Tady na fóru je téma s vytvořenými custom firmwary, stačí si jeden z nich vybrat. Od ls8 třeba jeden z nich. Ani jeden neupdatuje baseband, což je nejdůležitější.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Springx | stř čer 08, 2011 9:22 pm

Dnes som si preposlal mail so zipom a normálne sa objavila príloha že je doručená, klikol som na ňu že ju otvorím a začala sa sťahovať a potom opäť je fuč a iba obrázok s otáznikom ( neznámy súbor)Viete niekto čo to môže spôsobovať ?
Ďakujem, :(

Je tu prosím vás niekto z okolia Nových Zámkov, resp, Nitra alebo BA kto by mi urobil restore cez nejaký custom , možno by to pomohlo?

Zatiaľ používam ibis email a ten to zvláda úplne v pohode...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone