Sports Tracker

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar kryspajs | stř čer 08, 2011 4:43 pm

Sports Tracker

Vyšel Sports Tracker! Oblíbený sportovní trasovač z Nokie. A je zdarma: http://itunes.apple.com/us/app/sports-t ... d426684873

Právě stahuju a zkouším. Máte už nějaké postřehy?

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Health & Fitness
05.06.2025 13:25
Velikost: 1 GB
Cena: US$ 0
Hodnoceni: 4.57843
od 1919 lidí
QR code
Amer Sports Digital Services Oy
Sports Tracker: Run Bike Hike 6.38.0
The Ultimate Sports Tracking App for Outdoor Adventures and Fitness Improvement
Track your running, cycling, hiking, and over 90 other sports with precision and ease. Sports Tracker combines GPS tracking, performance analysis, and route discovery tools to help you enjoy the outdoors even more – while reaching your fitness goals.

DISCOVER NEW ROUTES AND STAY ON TRACK

• Explore and find routes anywhere with Heatmaps.
• Choose your favorite map type (terrain or satellite) to plan the perfect workout.
• Find popular trails for your sport – trail running, cycling, mountain biking, cross-country skiing…

Plan, Save, and Share Routes:

• Plan routes, save them for future workouts, and share them with friends.
• You can also import routes (GPX) from other services.

TRACK YOUR WORKOUTS RELIABLY AND ACCURATELY

Track key stats like duration, distance, pace, calories burned, heart rate, and more.
• Analyze and compare your performance over time.
• Monitor your progress with weekly, monthly, and yearly training summaries.
• Set weekly goals to stay motivated.

Versatile Tracking Features:

• Track duration, distance, speed, elevation, heart rate, steps, and more.
• Customize your workout view to display the stats that matter to you.
• Voice feedback keeps you updated on distance, speed, and duration during workouts.
• Auto-pause stops tracking when you take a break.
• Night mode/dark mode makes evening workouts more comfortable.

Broad Activity Support: Track over 90 sports, from running and hiking to yoga, dancing, and martial arts.

APPLE WATCH INTEGRATION

• Standalone Apple Watch app for tracking sports and custom workouts.
• Includes maps and route navigation.
• Monitor wrist-based heart rate, speed, steps, ground contact time, stride length, and calories with your Apple Watch.
• Customize sport screens to show exactly what you want.
• Sync workouts automatically between your watch and the Sports Tracker app.

GET INSPIRED AND STAY MOTIVATED

• Analyze your performance, compare past workouts, and celebrate progress.
• Access your training history across devices, even when switching phones.

EASY WORKOUT SHARING

• Share your workouts, routes, and stats on WhatsApp, Instagram, Facebook, or X.
• Customize what you share or keep workouts private as a personal fitness diary.

SAFE AND SECURE DATA

• Your training data stays safe and transfers automatically when you switch devices. Once registered, your progress is always within reach.

Ready to take your outdoor sports and fitness to the next level?
Download Sports Tracker today and join millions of users who trust the app to track their journeys and inspire their progress!
VÍCE O APLIKACI
Powered by iPhone.cz
kryspin photography / kryspin.cz
Host
Host

Peter029 | stř čer 08, 2011 5:47 pm

Re: Sports Tracker

mám za sebou 20km na bicykli a zatial nadmieru spokojny. pouzival som doteraz endomondo, ale tento sports tracker je "krajsi", aktualne informacie su obsiahlejsie, odfotene veci pocas trasy ulozi na server aj s presnou polohou a celkovo sa mi na prvy dojem velmi paci. pouzival som ho este ked som mal nokiu a teraz som sa ku nemu mohol vratit. Zdielanie s priatelmi je jednoduhsie, prepojenie s facebookom, twiterom proste zatial spokojnost.

Dr. Zoidberg | stř čer 08, 2011 11:25 pm

oooo super dobre ze pises ... na tuto app som sa velmi tesil i ked musim povedat ze endomondo ma u mna plny pocet bodov ...ale idem vyskusat trakera ako uz kolega hore spomenul tak isto aj ja som mal velmi rad z nokie sport tracker dufam preto ze na IP nesklame ... :Yahoo!:

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv čer 09, 2011 6:31 am

Jak je to s vydrzi baterky? Vim ze to byva nejvetsi problem podobnych app :(
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar kryspajs | čtv čer 09, 2011 9:20 am

@barberry.pha no jo dotykáče s věstavenou GPS na to dobře nebudou. Také mě to zajímá. Vyzkouším. Zatím jsem zkoušel 20min a kleslo to tak o dvě procenta - při vyplém displeji.

Při trasování se mi líbí reálný graf rychlosti a výšky. Na Nokii E51 při vyfocení fotky na výšku se mi nepodařilo v systému sports-tracker.com fotku správně otočit. Tady už to funguje.
Host
Host

Peter029 | čtv čer 09, 2011 7:58 pm

Tak a mam tu prvy dost zvlastny problem. Dnes som si bol zabehat a cestou som urobil fotku, ktora by sa za normalnych okolnosti mala nahrat na server sports-trackeru, lenze nieze sa nenahra, ale nieje zobrazene ani v aplikacii v iphone. To by mi este tak velmi nevadilo, ale ked sa prihlasim na server, tak tam nemam ani posledny zaznam mojej trasy, odhlasil som sa teda a znovu prihlasil a bola tam. Hovorim si fajn nieco blbne. O pol hodinu pozeram a zase tam nieje. Mam taky pocit, ze zatial nemaju vychytane vsetky muchy inak podarenej aplikacie.

JanGottwald | pon čer 20, 2011 3:48 pm

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli jej někdo už osobně porovnal s aplikací RunKeeper. Jde mi hlavně o to, jestli to uchovává vaše sportovní data na webovém profilu, nebo se všechny aktivity ukládají pouze do telefonu. Hodně se mi líbí černo / oranžové rozhraní a rád bych aplikaci zkusil. Trochu mě jen odrazují ty sociální funkce a balast, který je spíše v těchto aplikacích na škodu...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

stumbauer | pon čer 20, 2011 4:46 pm

Nevíte někdo jak řešit, kdyz vam někdo pri jízdě zavolá a tím padem vam schodi záznam???
Díky
MODERÁTOR BEAVERS VARUJE:

Příště nebuď netrpělivý a počkej na schválení, místo postování příspěvku znovu. Dočkáš se.

Uživatelský avatar kryspajs | pát čer 24, 2011 9:29 am

S načítáním fotek na server nemám problém. Jinak se objevila aktualizace. Řeší nějaké bugy a přináší Bright Day mode.
Host
Host

shotik | pát čer 24, 2011 10:10 am

vyborna appka. vcera pouzito vyzkouseno a velika spokojenost. zadne vypinani . presne trasovani . moc se mi libi. doporucuji

iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

xscope | pát čer 24, 2011 3:10 pm

Lincoln Six Echo | pát čer 24, 2011 4:16 pm

Jak řešíte delší pauzy? Sports Tracker totiž neustále visí na GPS, i když jsem v menu — a to se mi nelíbí. RunKeeper se aspoň odpojil. No asi budu muset trasovat s RK a mapy pak importovat na sportstracker.com :-(
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

trminek | pát čer 24, 2011 4:20 pm

Proti runkeeperu mně vyhovuje autopauza při poklesu rychlosti pod nastavený limit. To mi v runkeeperu hodně chybělo.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar chipy999 | pon čer 27, 2011 1:00 pm

Autopauza je asi jedina vyhoda oproti prepracovanejsim aplikaciam ako RunKeeper a hlavne Runtastic!Nema napriklad hlasenie casu a vzdialenosti,aby som spomenul len jednu z najdolezitejsich vlastnosti.Mozno casom,po par updatoch...
iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

JanGottwald | úte čer 28, 2011 5:51 am

Měl bych pár dotazů k tomuto programu. Včera jsem jej testoval na kole a připadlo mi, že se aplikace chová nějak divně. Zvolil jsem nový záznam > Mountain biking > Auto pause 2 min > Start. Aplikace poté buď hned aktivovala Autopauzu a nebo běžel jen čas, ale nezaznamenávala se vůbec rychlost a ujetá vzdálenost. Všechny ostatní hodnoty kromě času byly naprosto "mrtvé". Přitom bylo jasno a myslím si, že problém s GPS by to být neměl. Takto jsem to zkoušel několikrát a nic nepomáhalo. Ani kompletní odstřelení a restart aplikace. Je třeba v aplikaci někde ukazatel GPS signálu? A ještě k té Autopauze - ta pokud zpomalím pod uvedenou hodnotu zastaví záznam a pokud se znovu rozjedu, tak ho opět spustí, nebo jej musím spustit ručně? Díky
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar chipy999 | úte čer 28, 2011 6:35 am

Autopauza mi funguje bez problémov,zastavis-pauzne sa záznam,rozbehnes sa-opäť sa spustí automaticky.Či to nebude tým,že máš iPhone 3GS,mne na 3GS-ku občas blblo GPS.Na iP4 našťastie nie.
iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

JanGottwald | úte čer 28, 2011 6:47 am

Aha díky za objasnění Autopauzy. No zatím jsem neměl problém s žádnou jinou aplikací (RunKeeper, MotionX GPS, GPS Info atd...) Zkusím ji třeba přeinstalovat a uvidím jak se to bude chovat dál. Škoda že rozhraní neobsahuje nějakou indikaci GPS, aby člověk věděl, že už má aplikace GPS signál a mohl spustit zaznamenávání. Takhle se může orientovat jen odhadem podle toho, jak je "zaměřená" tečka polohy v Google mapách u záznamu...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ondřej | pon črc 04, 2011 2:02 pm

Já jsem docela dost spokojen. Testuju to týden, mám najeto asi 70 kilometrů a dobrý. Hlavní je, že člověk do doma zapne, dá tam autopauzu, hodí do batohu a nic neřeší. Supr na svačiny, hledání v mapě, ...

Jediný, co mi vadí, je ta flashová webovka. Nemám to rád, ale moc tam stejně nechodím. Oceňuju ale export do GPX. Člověk si to může naházet do Google Maps nebo Google Earth a projít si to. Taky možnost focení a upload fotky na web je dobrý.

Předělat web, aby byl dobrej jako u RunKeeperu a bude to skvělý.

JanGottwald | pát črc 08, 2011 6:58 pm

Právě mně se ta stránka s profilem líbí hodně. Je pravda, že je problém ji plynule prohlížet na nějaké starší šunce, ale pokud si projíždíte trasu se zobrazeným grafem napravo a to celé ve full screenu, je to paráda. Design stránek a aplikace jako takové se velice povedl. RunKeeper je sice hezky strohý, ale až moc a třeba takový kalendář nemá vůbec dobře udělaný. Prohlížení ve full screenu nemá vůbec... Jediné co jsem na stránkách nenašel, je možnost poslat někomu link přímo na nějakou mou zaznamenanou aktivitu. Našel jsem jen export, smazání, ale link ne. Špatně se dívám?
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar kryspajs | ned črc 10, 2011 7:44 pm

@JanGottwald link jednoduše zkopíruješ z adresního řádku prohlížeče a pošleš. Příjemce nemusí být přihlášen a trasu s infem uvidí. Teď si ale nejsem jistý, jestli trasa musí být nastavená jako veřejně přístupná. Já ji mám vždy veřejnou.
Host
Host

JanGottwald | ned črc 10, 2011 7:52 pm

Díky, vyzkouším to.
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jablko21 | úte črc 12, 2011 9:28 pm

Je možné že by aplikace nestahovala žádná data při jízdě a i přesto ukazovala na mapě kde aktuálně jsem?
Zkoušel jsem kousek na kole,zároveň Runtastic Pro a SportsTracker, vypl jsem i v nastavení telefonu mobilní data i wifi. Runtastic mapu neukazoval, až po příjezdu a naběhnutí mobilních dat zobrazil i mapu s trasou kudma jsem jel.
SportsTracker ukazoval mapu s trasou kudma jedu i tak. Jsem myslel,že k té mapě potřebuje stahovat data. Právě v aplikaci jsem nikde nastavení na offline nenašel,tak jsem to zkoušel takhle.
Ale zkoušel jsem to jen na zhruba kiláku a pul,tak jestli by se to spiš projevilo až dál.
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | pon črc 18, 2011 8:51 am

Také ted testuji, je to paradni. Baterku to žere stejne jako RK a vubec vsechny aplikace na gps.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Ondřej | pon črc 18, 2011 3:43 pm

Ještě jedna zrada, která mě stála asi 20 kilometrů docela fajn záznamů.

Když necháte běžet ST na pozadí a děláte něco RAM intenzivního (mapy, web, ...) a dlouho se nevracíte k ST, tak vám ho systém zabije. To je docela logické, ale on si program ani moc necachuje, takže všechna data (krom času) jsou v háji. Proto nedoporučuji dlouho aplikaci nechanou na pozadí bez spuštění.

---

Jedna maličkost — aplikace neumí spočítat elevation gain — doporučuji na webu exportovat do GPX, importovat to do Google Earth a dát pravej (v tom panelu vlevo, kde se vám ten soubor objeví) a "Show Elevation Profile" nebo tak něco. Tam vám to ukáže převýšení vč. profilu trasy.

---

Druhá maličkost — nezapínejte si ST doma v bytě/baráku. GPS příjem je tam horší a může vás to lokalizovat pomocí BTS a pak máte dost chybná data na začátku záznamu. Před barákem to zapněte a už se nemusíte starat.

---

Jinak žádné zrady nepozoruji, bráchovi občas blbly fotky a jejich upload, u mě dobrý.

jablko21 | pon črc 18, 2011 7:19 pm

A je teda možné,že nestahuje žádná data?
Host
Host

Lincoln Six Echo | pon črc 18, 2011 7:20 pm

1) Logické. Nevím teda co při trasování s mobilem provádíš, ale já prostě sportuju a nezapínám všelijaké aplikace. Kor když ti nestačilo 512 MB RAM :D

2) Převýšení mě taky štve, musím napsat vývojářům.

3) V baráku profil trati znát nemusím :ROFL:
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Ondřej | úte črc 19, 2011 8:29 am

eRiper píše:1) Logické. Nevím teda co při trasování s mobilem provádíš, ale já prostě sportuju a nezapínám všelijaké aplikace. Kor když ti nestačilo 512 MB RAM :D

Když je člověk na celodenním výletu a jde na oběd, tak ho nezajímá trackování, ale chce si třeba něco pročíst. Takže sice logické chování telefonu, ale aplikace by se tomu mohla přizpůsobit.

eRiper píše:2) Převýšení mě taky štve, musím napsat vývojářům.

Přihlaš na jejich fóru, že tě to taky štve, už se to tam řešilo víckrát a oni to slibují skoro rok. Tak snad to brzo bude.

eRiper píše:3) V baráku profil trati znát nemusím :ROFL:

Tak jasně, tady jde spíš o pohodlnost, kdy člověk v baráku chce zapnout ST, hodit ho do batohu, vytáhnout kolo ven a rovnou nasednout. Pro správné trackování musí ale před domem ještě manuálně zapínat. Možná by to vyřešil časový odpočet jako v Endomondo.

Hoody4 | úte črc 26, 2011 10:15 pm

Nevíte o nějakém způsobu jak zaznamenávat tep, tak aby to Sports Tracker v IP4 překousal? Popř. rovnou link kde takové udělátko koupit =)
Host
Host

JanGottwald | úte črc 26, 2011 10:25 pm

Přímo na stránkách Sports Trackeru nabízí tyhle "udělátka" http://goo.gl/vVZ9K Zkuste tedy stejný typ sehnat na nějakém domácím e-shopu. Já našel třeba zde http://goo.gl/I3j6D
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ondřej | stř črc 27, 2011 7:19 am

Pozor, tohle zařízení není kompatibilní s iPhonem, nepodporuje tenhle BT přenos. S iP fungujou hrudní pásy, když máš v telefonu dongle (viděl jsem klasické ANT+ dongly, to pak použijete jakýkoliv pás).

A pozor, pokud byste přeci jen použil BT (třeba na Androidu), nefunguje to třeba na kole, když telefon máte v batohu... pás a telefon nemaj přímou viditelnost a prý se to nepřenáší (viz fóra, stačí hledat).

Relys | pon pro 05, 2011 11:05 pm

neviem preco ale mne nechce vobec merat rychlost. prejdene KM , spalene kalorie atd... mera mi len cas... a to pritom mam zapnute gps.... nechapem to.... vie mi niekto pomoct?

PPcko | sob pro 24, 2011 2:44 pm

Zdravím sportovce :)

Taky testuji tento prográmek a musím uznat, že opravdu zaujal a jeví se velmi dobře, ale...mám problém s fotkama!

Když nafotím během běhu nějaké fotky, po skončení trasy se nepřidají, prostě nic! A když jsem je uploadnul přes jejich web, tak tam jsou a chvíli byly i v app, ale z té následně zmizely. Co dělám špatně?

Respektive jak to dělat s těma fotkama, aby bylo vše v pořádku a bez problému? :)

Uživatelský avatar Freaders | sob pro 24, 2011 4:56 pm

zdravím,mám dotaz k tomuto programu...za 2 tydny jedu na hory a chtel bych si mapovat trasu co ujedu iPhonem a tak schanim nejaky program ktery na to vyberu...padl mi do oka runkeeper a ted sem narazil na toto tudiz moje otazka zni:je toto lepsi nez runkeeper? funguje to kdyz program zapnu a pak locknu telefon nebo musi byt porad aktivni obrazovka?
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
iPhone expert
iPhone expert

Lincoln Six Echo | sob pro 24, 2011 5:33 pm

Já z RunKeeperu přešel na Sports Tracker. Ne, že by byl lepší, ale víc mi sedl. iPhone můžeš samozřejmě zamknout.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Freaders | sob pro 24, 2011 5:49 pm

akorat nwm jak je to s vlekama jestli mi to bude pocitat nebo ne...
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
iPhone expert
iPhone expert

Lincoln Six Echo | sob pro 24, 2011 5:54 pm

Když si to pauzneš tak ne.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Freaders | sob pro 24, 2011 7:09 pm

dobre jeste mala otazecka...vydrzi mi to 5 hodin v kuse na 1 nabiti baterky?
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
iPhone expert
iPhone expert

Lincoln Six Echo | sob pro 24, 2011 11:43 pm

Na 3G asi ne. Nevím, budeš museš muset odzkoušet.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar kryspajs | pon úno 13, 2012 1:22 pm

@Freaders nabito na 100procent, trasoval jsem 4h 50min, přitom jsem měl tři telefonáty(celkově asi 7minut) a vyfotil jsem asi 40fotek, při ukončení trasy 20procent baterky.
Host
Host

musashi | pon úno 13, 2012 4:18 pm

Nevite nekdo o overenem a funkcnim monitoru srdecniho tepu, ktery spolupracuje s iP4S a nekterou z techto aplikaci? Idealne prave se Sport Trackerem?
Predem diky za pripadne tipy!
rMBP 15" 2017 i7@2.9GHz, 16GB RAM, 512GB SSD
iPhone 7 128GB Black
iPad Air 2 64GB
Apple TV 4 32GB
Apple Thunderbolt Cinema 27"
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Aplikace pro iPhone