Dropkick [iPhone/iPad] ToDo Manager

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

pinkrider | sob čer 18, 2011 3:46 pm

Dropkick [iPhone/iPad] ToDo Manager

Jelikož mám problém najít ToDo manžera který by mi vyhovoval a myslím si že hodně lidí řeší to samé, našel jsem novinku která podle mě stojí za vyzkoušení :wink:

Dropkick is a simple, elegant to do list for your iPhone. And it wirelessly syncs to your Mac and iPad with its companion apps, Dropkick for Mac and Dropkick for iPad (sold separately). You don’t even need to be on the same network. Syncing happens securely over the internet so you can easily add tasks at your desk and pick up where you left off on-the-go.

Light on Features
Dropkick has only the features you need and leaves all the other distractions out. Add your tasks, check your tasks, and get things done:
• Simple, efficient interface.
• Syncs over the internet to your Mac and iPad with Dropkick for Mac and Dropkick for iPad.
• Easy drag-and-drop prioritization.
• Organize tasks into lists like Personal, Work, Grocery List or Vacation.
• Free to try for as long as you’d like with up to 10 tasks at a time.
• Upgrading is a simple in-app purchase.
Simple, efficient, elegant task management.
Getting stuff done has never been this easy.

Domovská stránka: http://dropkickapp.com/

Plusy pro mě:
1.) Sync mezi iPodem a iPadem BEZ NUTNOSTI MACU! (kdyby jsem měl Mac tak používám Things :oops: )
2.) Aktuálně free :)

Obrázek
Obrázek

mefistos | sob čer 18, 2011 4:01 pm

Re: Dropkick [iPhone/iPad] ToDo Manager

do mesice - dvou vyjde iOS 5.0 a tam mas "reminders" sync pres iCloud (coz bude zadara) takze tohle bude zbytecny:) do te doby postaci nejakej free soft

Uživatelský avatar Metalgirl | sob čer 18, 2011 4:11 pm

Ty reminders nejsou bůhví jaká sláva, musím říci. Používám osobně Todo aplikaci, jsem s ní spokojená, synchronizuji na toodledo server, což je taky zdarma a mám to na všech zařízeních + i na PC. :)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

pinkrider | sob čer 18, 2011 7:22 pm

mefistos píše:do mesice - dvou vyjde iOS 5.0 a tam mas "reminders" sync pres iCloud (coz bude zadara) takze tohle bude zbytecny:) do te doby postaci nejakej free soft

OT: Chápu že víš líp než já co já sám chci od aplikace ale přece jenom Reminders je odvar z odvaru. V 5 jsou taky notifikace takže sbsettings už budou taky zbytečný? Z hlediska přínosu byl tvůj příspěvek zbytečný. :wink:

mefistos | sob čer 18, 2011 7:24 pm

lol:D rekl sem ti na to muj nazor.. jak se ti nelibi tak si jed svoje.. tenhle pristup si odpust nejsem tvuj kamarad z hriste:)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone