Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Děkuji za pomoc, opravdu není těžký to tam napsat, ale i tak jsem nenašel nějakou app co by to dokázala (bez dalšího příslušenství). Právě že než jsem založil tohle téma, hledal jsem v google 2 dny a výsledek stejný jako při tvém dotazu pana google
PS: Vím že to sem moc nepatří, ale nechci zakládat další téma a tak se ptám tady.
Je nějaká aplkace pro přehrávání avi v iphone na iOs 3.1.3.?
Je taka. Na fore sme tych NIEKOLKO aplikacii rozsiahle preberali, takze PREPAC ale skusime to takto: mas trosku casu, takze ked uz vies, ze existuju, tak si ich uz na fore postupne najdes, ano? :)
čo presne myslíš pod tým že "ovládanie PS3" to chceš hrať hry cez mobil alebo ako? Neviem či poznáš ale ja mám Pocket BLU, je to APP zdarma na AppStore a ovláda to prehrávač na PS3 cez Bluetooth. Zatiaľ to je jedine čo som mál funkčné