GPS Tracker pro motorkare?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

prettorian | pon srp 15, 2011 2:11 pm

GPS Tracker pro motorkare?

Ahoj lidi, chci se zeptat, jestli byste nekdo neporadil nejakou aplikaci do iPhone, ktera by zaznamenavala trasu jizdy na motorce. Nasel jsem zde nejaky Sports Tracker, ale nevim, jak by to fungovalo s motorkou, jestli to bude v pohode nebo ne. Chtel bych, abych po jizde mohl napriklad vyexportovat nejak ty udaje a zobrazit je v google maps/earth, aby mi to ukazalo celkovou dobu stravenou na ceste, max rychlost, prum. rychlost a treba neco podobneho.
Pripadne kdyby tady byl nejaky motorkar s konkretnimi zkusenostmi, budu rad.
Diky moc
Host
Host

STREETER | pon srp 15, 2011 3:24 pm

Re: GPS Tracker pro motorkare?

No SportsTracker na tohle asi moc vhodný nebude. Osobně ho nemám, ale mám RunKeepera, který funguje hodně podobně a na motorku to není ideální. Ovšem ve velkém vláknu k trackovacím aplikacím (tady) zmiňuje Tea Racer aplikaci Every Trail. Já jsem zatím stáhnul jen free verzi a chci to používat v autě takže v podstatě stejný účel jako ty). Bohužel jsem se zatím nedostal k tomu abych to mohl vyzkoušet. Ale aplikace je to celkem hezká a svůj účel snad plnit bude. Zatím jsem jen nepochopil jaký je rozdíl mezi FREE a PRO verzí.
Obrázek

iPhone 4 32GB Vodafone CZ
iPad 16GB WiFi verze
Mac Mini 1. gen 2,4 GHz 4GB RAM
http://www.jablickar.cz
Host
Host

Dr. Zoidberg | čtv srp 18, 2011 12:47 pm

Re: GPS Tracker pro motorkare?

ja si myslim ze sport tracker ti bude vyhovovat ...daju sa nastavit rezimy ( behanie, bicykel ...) zial v ponuke motorka nie je ale je tam other rezim cize vsetko ostatne ....zaznamenava snad vsetko.... viac o tejto app si najdi v itunse alebo na stranke vyrobcu co vsetko ponuka ...alebo si kukni aj Endomondo to je nieco dost podobne

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone