Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ahoj, kluci....asi jsem se spatne vyjadril v predmetu....ale snad to nekdo pochopi zaboha nemuzu najit aplikaci, ktera mi "nasimuluje"wifi pripojeni, i kdyz jsem pripojeny pres 3G. Napr. pri vyuziti stahovani app z appstore... Jiz jsem ji jednou mel ( samo ze ze cydie ), ale po JB jsem o ni prisel....a ted ne a ne najit Diky moc.....
Úplně nejdřív by chtělo si vyplnit údaje aby každý poznal co máš za přístroj popřípadě jestli máš JB nebo ne. Z tvého přípspěvku jsem nicméně usoudil, že zhřejmě JB máš a proto jsem hledal. A našel:
iPhone si mysli, ze jste na wifi takze napr. pro youtube app se muzete i na 3G koukat na videa v high quality - (3G Unrestrictor nebo My3G)
V topicu Na co je dobrý JailBreak. vyzkoušeno nemám, neb JB také nemám. Takže příště víc hledat!
iPhone 4 32GB Vodafone CZ iPad 16GB WiFi verze Mac Mini 1. gen 2,4 GHz 4GB RAM http://www.jablickar.cz