Zdravím iphonistov
vstupujem do 3 ročníka štúdia informatiky, a chcel by som aby výsledkom mojej bakalárskej práce bude nejaká užitočná aplikácia.
Preto sa pýtam, je nejaká aplikácia na iPhone ktorá vám chýba?
vďaka za nápady
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mefistos píše:pokrocilou spravu sms nemaj biteSMS?
mefistos píše:a co tohle -> http://www.addictivetips.com/mobile/man ... ut-itunes/ zkousels?
Gaťo píše:
Warez nepoužívam, už vobec nie na telefonetakže si neviem predstaviť požiadavky aké by mala taka appka mať. Takže žiaľ tiež to odpadá.
Snoopy píše:nevoem ci to bolo mierene na mna ale aj nechcem kradnut
platim si ulozisko nie za subory zdarma.
Koniec koncov ak by som bol warezak nezaplatim ani tych 15€ za svoj ulozny priestor a stahujem ako free user.
Gaťo píše:chodím na FRI do Žiliny
pozerám už po nete nejaký ten piatok rôzne nápady, veľmi sa mi páčil nápad chalana z ČVUT čo písal appku na identifikovanie špz, aj napriek takmer nulovému využitiu.
vidím že je v dnešnej dobe veľmi ťažké nájsť aplikáciu, ktorá by ešte nebola urobená, donkonca na atuálne zadanú bakalárku som už našiel na appstore, preto som rozmýšľal aj nad nejakou hrou využívajúcou akcelerometer.
ty kde študuješ?
Max87 píše:Ja chodim na Elektrofakultu tiez do ZA(som zo ZA), odbor Multimedialne technologie![]()
Aj sa chces venovat vyvoju app na iPhone aj po skole? Ci len v ramci skoly...Mal by som jeden napad, len neviem, ako velmi je zrealizovatelny(pravdepodobne nevhodny ako bakalarka).
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]