Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
No přímo z telefonního seznamu v iPhonu ne, ale dá se přímo u nich vytvořit svůj, tam pak vyberu adresář a tam mám uložená čísla, na která píšu, vyberu jedno z nich, napíšu sms, odešlu, hotovo. Je potřeba pro to tam zaregistrovat své telefonní číslo. Nic lepšího zatím fakt není a myslím, že v budoucnu ani nebude.
Ne, přihlásíš se jen jednou a pak tam zůstaneš přihlášený, akorát to musíš otevírat v prohlížeči, ale tak, to si dáš do záložek, nebo ikonu na plochu, potom už jen vybereš číslo z adresáře a píšeš, však dej si URL odkaz do prohlížeče na pc, uvidíš, jak to vypadá, jede to i na počítači normálně.
tak jsem si to nakonfiguroval...dal jsem si tam cisla na ktery nejvic pisu akorat me zarazilo ze sem musel se prihlasit pres to do v-parku jinak mi neslo psat do vodafonu
iPhone SE 64GB Space Gray MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2 Moto 360 Xiaomi Mi Band iPhone 5C 32GB Blue iPhone 4S 8.1.3
No, já mám všechno přihlášeno přes ty služby, jak vodafone ve vodafoneparku, tak T-mobile v tom jejich T-Zones a i O2 v tom něčem, co mají. Posílání je přes to rychlejší, není potřeba opisovat kody a je to spolehlivější.
Jackherrer, ale dávej bacha, když posíláš z vodafoneparku na jiného operátora, než na Vodafone, tak je to zpoplatněné. I když to posíláš přes internet.
Antabelus, nemate nahodou od modu zakaz psat na tohle forum v souvislosti s app Ceske SMS? Mozna se pletu, kdyztak sorry, ale vim, ze ste tu meli naky problemy a myslim, ze timhle to skoncilo, ne?
Jinak diky za odkaz na tu web sluzbu, doted jsem pouzival m.poslatsms.cz ale ta funkce adresare v tehle "app" je fakt k nezaplaceni
Poslano dohromady s pritelkyni pres 2 tis. zprav pres web gibosms. Pres 99% sms je doruceno. I kdyz je to webovka, je dost rychla. Rychlejsi, nez zde zminena aplikace.