Hledám - Turistický průvodce pro Vídeň

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar toncek | úte říj 04, 2011 8:32 am

Hledám - Turistický průvodce pro Vídeň

Chystám se na pár dní do Vídně na výlet a hledám nějakého pěkného průvodce pro iPhone. Na AppStore je celá řada takovýchto aplikací a určitě budou různé kvality. Proto raději dám na nějaké doporučení, pokud máte nějakou zkušenost.

Co by se mi líbilo, ale nevím jestli to umí nějaký průvodce nebo jiná aplikace. Vezmu si mapu, do které si zaznačím místra, která chci navštivit - památky, obchody, restaurace a poté bych si mapu mohl procházet. Nejlépe, aby mi pak uměla zobrazit mou aktuální polohu, abych se sám na dané místo mohl navigovat. Navigaci krok za krokem nepotřebuju. Víte o něčem takovém?

Napadlo mě, vytvořit si svou mapu na Google, ale nevím, zda aplikace mapy v iPhonu umí vlastní mapu zobrazit - nenašel jsem to tam. Řešit to přes záložky v mapách v iPhonu by taky šlo, ale není to nejpohodlnější řešení.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

ls8 | úte říj 04, 2011 8:35 am

Re: Hledám - Turistický průvodce pro Vídeň

Lonely Planet bude sázka na jistotu, ale nevím, jestli umí plánování podle zadané trasy, jak si představuješ.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar DD_ | úte říj 04, 2011 9:36 am

Vienna Guide od mTrip
http://itunes.apple.com/cz/app/vienna-g ... 42646?mt=8

Umi planovat cesty na zaklade mist ktere chces navstivit.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar toncek | úte říj 25, 2011 7:47 am

Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem koupil vienna smart maps, což je offline mapa Vídně, kde je možné přidávat vlastní bookmarky (piny na mapě), kromě toho obsahuje informace o restauracích, kavárnách, pamětihodnostech a dalších bodech zájmu, jako jsou stanice metra atd. Jejich polohu umí taky zobrazit na mapě. Takže není problém si nechat zobrazit všechny stanice metra nebo třeba veškeré restaurace v místě kde se zrovna nacházíte.

Zobrazuje vaši poholu na mapě a mělo by to umět i spočítat vzdálenost mezi vaši polohou a nějakým bodem.

Uvidím, jak se osvědčí v praxi, zatím vypadá velice použitelně.

Klasického průvodce jsem vyřešil tak, že jsem si v Evernote založil nový notebook, do kterého jsem nasypal informace o veškerých místech, které mě zajímají.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone